Sizce 2.ameliyati olmali miyim? (Fotoğraflı)

Blackwhite

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
210
137
53
Ben iki ay önce ameliyat oldum ama burun ucum uzun geliyor bana ve gittikçe uzuyor ve ucu düşüyor gibi istersem burun ucum için ikinci ameliayatı olabilirmisim ailemde olmami istiyor sizce ne yapmaliyim?

Eklentiler

• PicsArt_03-05-10.53.06.webp
    PicsArt_03-05-10.53.06.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 360
  • PicsArt_03-05-10.53.48.webp
    PicsArt_03-05-10.53.48.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 360
  • PicsArt_03-05-10.55.08.webp
    PicsArt_03-05-10.55.08.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 354
Bence yuz tipinize super gitmis hic gerek yok . bana uzunda gelmedi dogal duruyor.

23.gün diye paylaştığınız çok güzelmiş biraz değişim olmuş 2 ayda ama kötü bi görüntü yok bencede.bende ikinci ameliyat olmayı düşünen ama vazgeçen biri olarak söylüyorum.sizin burnunuz benimkinden çok daha iyi.benim fikrim eskisinden kötü bi görüntü yoksa tekrar o eziyete gerek yok.

Burnunuzun uzun gibi durması burun düşmesin diye ucuna eklenen kıkırdaktan oluyo. Ama onu da alırlarsa daha çok düşer. Bi de kalkık olsun derken önden domuz gibi burun deliklerinin görünmesini istemezsin heralde

23.gün diye paylaştığınız çok güzelmiş biraz değişim olmuş 2 ayda ama kötü bi görüntü yok bencede.bende ikinci ameliyat olmayı düşünen ama vazgeçen biri olarak söylüyorum.sizin burnunuz benimkinden çok daha iyi.benim fikrim eskisinden kötü bi görüntü yoksa tekrar o eziyete gerek yok.
umarin gittikçe daha da kotu olmaz

Burnunuzun uzun gibi durması burun düşmesin diye ucuna eklenen kıkırdaktan oluyo. Ama onu da alırlarsa daha çok düşer. Bi de kalkık olsun derken önden domuz gibi burun deliklerinin görünmesini istemezsin heralde
Hayir gün gectikce o uzunluk daha da artiyor gibi benim sorunum bu belkide diger sislikler indi burun ucundaki kaldi diyedir bilmiyorum ama gittikce uzamasi moralimi bozuyor

Keşke öyle kalsaydi
Seni anlıyorum benim burun ucum da benzer şekilde. Maalesef burun ucu biraz daha düşüyor. 6. ayda daha net ortaya çıkıyor.
Karar tamamen sana kalmış, kötü bir burun değil ama ucu biraz düşük. Revizyon riskine değip değmeyeceğine ancak sen karar verebilirsin. Zaten biraz daha bekleyip son halini görmen lazım.

23. Günkü Resimde yukarlara doğruda var ödem o yüzden orantılı duruyor 2. Ayda yukarlar azalmış aşağıya doğru inmiş biraz. herkesin ödem görüntüsü farklı bazısında burun yamuk duruyor senin gibi ikinci ameliyatı düşünüyorlar 6. Ayda vazgeçiyorlar. Tamamen dönemlerin geçtikten sonra karar ver bence düzelir büyük ihtimal

23. Günkü Resimde yukarlara doğruda var ödem o yüzden orantılı duruyor 2. Ayda yukarlar azalmış aşağıya doğru inmiş biraz. herkesin ödem görüntüsü farklı bazısında burun yamuk duruyor senin gibi ikinci ameliyatı düşünüyorlar 6. Ayda vazgeçiyorlar. Tamamen dönemlerin geçtikten sonra karar ver bence düzelir büyük ihtimal

İnsallah oyledir o eziyeti cekmek istemiyorum aslinda evet sadece orada odem var suan belki o uzun ve inik gosteriyor olabilir çünkü birgun baska bi halde diger gun cok baska

Aynen suan benim sol kemer kısmında ödem var aslında kemik gibi duruyo bilemedim. Önden bakınca o kısım tek taraflı hafif şiş olduğu için yamuk duruyor birazcık, kendimi "suan şiş ve daha çok yeni, aylar geçtikçe degisicek oturucak" diye yatistiriyorum. İnşallah doğru dusunuyorumdur bende...:)

Back
X