sizce 2012 aralık'ta kim ilk önce, kim en son doğum yapacak?

ben de kendimi ilk 10 arasında görüyorum
ilk olarak chnb, mermaid76 arasında kaldımm
son olarak da tabiki seastiree bizim tarihler geriye geliyo onun maşallah 2013 e dayandı doğum listemizi de seastire yapar artık

heeee, ben yatıyorum tedbirimi alıyorum ben doğurmayacağım önce görün bak...

isim sürpriz olacak. Aslında 7 aya girdik bir arkadaş artık aralık anneleri doğum hikayeleri topiği açabilir...

isim sürpriz olacak. Aslında 7 aya girdik bir arkadaş artık aralık anneleri doğum hikayeleri topiği açabilir...

banada öyle geliyo canım ekimde birisi ben doğurdum diyecek gibi geliyooo ama kimm

ekim değilde hani kasım başı başlar doğumlar bence

yeni topiğimiz hayırlı olsun bende sabıkalıyım beni unutmayın 26 haftalık doğumum var bundada erken doğurabilirim ilk 10 dayım diyebilirimm seastire bendede sonuncu

Konu aralıkta ilk doğumsa kendinize o kadar güvenmeyin kızlar:) her an sizi şaşırtıp 1 aralıkta doğurabilirim:) son ultrasyon da doğum tarihi 1 aralık gözüküyor:) bebişim 1 hafta önden gidiyormuşşş

aa herkes beni son yazmışş bakalım tahminler doğru çıkıcakmı son benmi doğurucam merak işindeyim vala:)
evet doğum hikayeleri topiğini kim açıyo kızlar

yok canım konu 2012 aralık annelerinden ilk önce kim doğum yapacak :)

yok canım konu 2012 aralık annelerinden ilk önce kim doğum yapacak :)

eeeeeeee problem yok konu aynı yani cnm:) 2012 aralık annelerinden ilk doğum yapan ben olabilirim çünkü doğum 1 hafta önce olcak sanki:) rabbim hepimize hayırlı zaman da hayırlı doğum nasip etsin inş.

eeeeeeee problem yok konu aynı yani cnm:) 2012 aralık annelerinden ilk doğum yapan ben olabilirim çünkü doğum 1 hafta önce olcak sanki:) rabbim hepimize hayırlı zaman da hayırlı doğum nasip etsin inş.

canım tarih olarak öyle olabilir ama sabıkalımız çok aralığa razıyız ama kasımda ve daha öncesinden de gelebilen bebeklerde olabilir ama hangisi??

canım anlatamadım ben galiba konu aralıkta doğum yapmak değil ki ekimde yada kasımda da doğum olabilir mesala benim beklenen doğum tarihim 28 kasım gözüküyor suan ve senden önce doğurma ihtimalim daha fazla inşallah vaktinde alırız bebeklerimizi kucaklarmıza

canım inşallah valla ben 38. haftaya bile razıyım yani

ben 36. haftaya bi gelsem rahatlıcam canım inşallah o günleri görürüz canım

ayyy inşallah zaten bu hafta yine benimle aynı durumda olan yani plasentası ayrılan bir arkadaş (iş yerinden antrenörümüzün eşi) 35+6 da doğum yaptı beni iyice bi korku kapladı :18:
:18::18::18::18::18::18::18:

2012 aralıkta kim ilk önce kim en son doğum yapacak diye başlık atılınca öyle anladım sanırım cnm :) neyse zaten mümkünse normal günün de doğum yapalım inş. gün yaklaştıkça tırsıyorum :) rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin hayırlı zamanda

plasentan ayrıldı mı canım 35+6 iyi canım keşke o haftaya kadar gelebilsek hepimiz sakin ol canımm korku yok sağlıkla alcaz bebişlerimizi kucaklarımızaaallahım izniyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…