heeee, ben yatıyorum tedbirimi alıyorum ben doğurmayacağım önce görün bak...
isim sürpriz olacak. Aslında 7 aya girdik bir arkadaş artık aralık anneleri doğum hikayeleri topiği açabilir...
heeee, ben yatıyorum tedbirimi alıyorum ben doğurmayacağım önce görün bak...
isim sürpriz olacak. Aslında 7 aya girdik bir arkadaş artık aralık anneleri doğum hikayeleri topiği açabilir...
banada öyle geliyo canım ekimde birisi ben doğurdum diyecek gibi geliyooo ama kimm
Konu aralıkta ilk doğumsa kendinize o kadar güvenmeyin kızlar:) her an sizi şaşırtıp 1 aralıkta doğurabilirim:) son ultrasyon da doğum tarihi 1 aralık gözüküyor:) bebişim 1 hafta önden gidiyormuşşş
yok canım konu 2012 aralık annelerinden ilk önce kim doğum yapacak :)
eeeeeeee problem yok konu aynı yani cnm:) 2012 aralık annelerinden ilk doğum yapan ben olabilirim çünkü doğum 1 hafta önce olcak sanki:) rabbim hepimize hayırlı zaman da hayırlı doğum nasip etsin inş.
eeeeeeee problem yok konu aynı yani cnm:) 2012 aralık annelerinden ilk doğum yapan ben olabilirim çünkü doğum 1 hafta önce olcak sanki:) rabbim hepimize hayırlı zaman da hayırlı doğum nasip etsin inş.
canım anlatamadım ben galiba konu aralıkta doğum yapmak değil ki ekimde yada kasımda da doğum olabilir mesala benim beklenen doğum tarihim 28 kasım gözüküyor suan ve senden önce doğurma ihtimalim daha fazla inşallah vaktinde alırız bebeklerimizi kucaklarmıza
canım inşallah valla ben 38. haftaya bile razıyım yani
ben 36. haftaya bi gelsem rahatlıcam canım inşallah o günleri görürüz canım
canım anlatamadım ben galiba konu aralıkta doğum yapmak değil ki ekimde yada kasımda da doğum olabilir mesala benim beklenen doğum tarihim 28 kasım gözüküyor suan ve senden önce doğurma ihtimalim daha fazla inşallah vaktinde alırız bebeklerimizi kucaklarmıza
ayyy inşallah zaten bu hafta yine benimle aynı durumda olan yani plasentası ayrılan bir arkadaş (iş yerinden antrenörümüzün eşi) 35+6 da doğum yaptı beni iyice bi korku kapladı :18:
:18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?