Doğuma Hazırlık sizce 2012 senesi erkek senesi mi kiz senesi mi ??? ankete katilinnnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiz senesi mi erkek senesi mi ???

• Ankete Katılan
    122
benim bu ay yani nisan ayında, kızım olacak inşallah.
bi yakın arkadaşımın da kızı olacak bu ay.
ama oyumu erkek senesi olarak kuullandım içime öyle doğuyo sanki :)))

Allah izin verirse bende ekim sonu ya da kasım başında doğuracağım..Bakalım hayırlısı içime erkek doğuyo çin,rus takvimi falanda erkek diyo ama hayırlısı ne ise o olsun,sağlıklı olsun yeter ki ne olursa olsun...

Çevremizde doğum yapan ve yapacak olan kaç kişi varsa hepsi kız geçtiğimiz senede aileye birden çok erkek katılmıştı bence bu sene kız senesi :)

Sağlıklı, bu ilk dönemi de sonraki dönemleride kolayla atlatacağımız bir hamilelik geçirelim de :))
Peki mide buğlantıların filan oluyormu bir değişiklik varmı?

ben kız senesi olarak duydum ama arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın geneli erkek bebek bekliyor..ama bence kız senesi :)) bende yarın öğreneceğim 14. haftada doktorum kız demişti bakalım

ben kız senesi olarak duydum ama arkadaşlarımın ve tanıdıklarımın geneli erkek bebek bekliyor..ama bence kız senesi :)) bende yarın öğreneceğim 14. haftada doktorum kız demişti bakalım

Ne güzel , bizlerle de paylaşın güzel haberleri!!! Bende çok merak ediyorum kızımmı oğlummu olacak diye :)

benimde kızım olcak ama bu sene erkek senessi sanırım çevremde 8 tane hamile var hepsininde bebekleri erkek

yahu her iki bebeğimde çin takviminde erkek gözüküyor şimdi rud dada erkek çıkyor ve bütün tanıdıklarımda erkek bekliyor geneli yani benim ki kız anlamadım gitti bu uydurmasyon demekki b ende hiç tutmuyor mesela kafama tuz atmışlar ondada erkek dediler ve hamileliliğim kızımınkinden çok farklı ama 4 dr da kız dedi demekki nasibimiz böyleymiş

2012 yılı
kesinlikle erkek bebek senesi orkiş cim

ve seninde Allahın izniyle oğlun olacak

dedi dersin sonra ablanaaaaaaaaa

2012 erkek senesi 2013 kiz senesi ne dönüyor

bence kesinlikle kız senesi kardeşlerim hamile gelinimiz hamile onlarınki kız ben de hamileyim daha belli değil gerçi benim bide oğlum varda şimdi 3 kardeşimin kızı 4 tanede çevremde arkadaş diyelim onların kızı oluyor kime sorsam kız hiç erkek yok kesinlikle kız senesi bence ilaç niyetine erkek doğuran yok ama benimde bi oğlum olduğu için bu seneye bende uyum ve kızım olsun

valla çevremde yeni doğum yapan ve hamilelerde gözlemlerime göre şuan 3 kıza hamile 2 erkeğe hamile yani bu sene karışık sanki

bende bugün kızım olacağını öğrendim 1kızım vardı 2.5yaşında 1tane daha kız geliyoo çevremde 6hamile var şuan 4 ü kız 2si erkek:)

kızlar ben bilemiyorum ne senesi ama bi oğlum var ve kızım olsun istiyorum o yüzden kız senesi olmasını istiyorum bakalım herşeyden önce hayırlısı olsun tabi sağlıkla doğsun inşallah...

Erkek daha çok sanki yahu
Gerçi kıyamet alametleriymiş kızlar daha çok çoğalcakmış.
Kız daha çoktur

bu sene için erkek diyorlar ama kız bebeklerde azımsanmayacak kadar fazla benimde bir kızım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…