Doğuma Hazırlık sizce 2012 senesi erkek senesi mi kiz senesi mi ??? ankete katilinnnnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiz senesi mi erkek senesi mi ???

• Ankete Katılan
    122
banada kız senesiymiş gibi geliyor etrafımda 6-7 tane bide ben varım tabi hepside kız bekliyor ve kız doğurdu...

benim de kızım olacak inş ama haftaya dogumu olacak bi akrabamız var onun ki erkek. ocakta bi komsumuzun da kızı olmustu.
galiba kız senesi...

Kiz kardesimde dahil olmak üzere tüm duyduklarımın oğlu oluyor bencede erkek senesi bu sene

bence erkek senesi.5 hamile var etrafımda.biri kuzenimin eşi onun kızı vardı.dün oğlu olcağını ögrendik..en yakın arkadaşımın oğlu vardı onunda bir oğlu daha olcakmış.burda bi tanıdık var onunda kızı vardı ikiz erkek bekliyolar.kuzenimin ilk bebeği kızı olcak..bi tanede annem kuzeni var onunda ikinci kızı..yani şöyleki beş hamileden 4 erkek 2 kız geliyo...

6 hamile galiba yaren

yok canım 6 değil 5 hamile biri ikiz oldugu için öyle yazdım..:)))

benimde etrafımda 6- 7 kişi var hamiile biride ben ve hepsi de kız.. bu yıl kız senesi diye düşünüyorum.. hatta doktorumada sordum oda kızlar çogunlukta dedi

Kesinlikle erkek senesi çevremde benle beraber en az 15 hamile var ve sadece bildiğim 5'imizin kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…