• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZce 30 yaşından sonra kadınlar kötü evlilikler mi yapıyor?

28yasindayim evlenemedim ..sevmedigim bir insanla sirf baskasi evde kalmis demesin diye evlenemem. Bazi insanlar baski yapiyor hatta bir arkadasim senin guzelligine geliyorlar 2 yila o da kalmaz dedi... yani benim insani olarak hicbir degerim yok beni alan guzelligim icin alacakmis:KK3: cidden bu laflari yedirmem lazim ama kalakaliyorum şoktan.. bazilari bana aciyor evlende evden kurtul diye sanki gecekonduda yasiyorum:KK45: eminim ki evlenecegim insani deli gibi merak ediyorlar ..bu kadar bekledi ne secti diye:KK70: herturlu arkanizdan konusuluyor o yuzden acele edip olmadik insanlarla evlenmeyin:temizlik: ben işim olsun diye evlenemdim ne işim oldu ne de baska birsey ..hayirlisini dileyin.. yaşın onemi yok desem de cevre baskisindan sacma laflarin etkisi altinda kalabilirsiniz:KK4:

Geç bir yaş malesef :işsiz: üzgünüm

sen mi buna karar veriyorsun ya sen kimsin malesefmiş iticilikte sınır tanımıyorsunuz
insanları özellikle kadınları evlenmeye endeksli düşünen ,baska bir amacı olmayan , evlenmezse evde kalmış diyen cahil beyinlerinizin canı cehenneme !

Biraz ince elemesen artık iyi olur bence.
Hani bu yaşlar armutun sapı üzümün çöpü derken maalesef genelde sonu yalnızlık olabiliyor. Tabi bunu siz evlenmek İstediğiniz için söylüyorum. Başkası için yalnızlık tercih te olabilir tabiki.
Çok ta Seçici olmamak lazım. Hayirlisi

Tam tersine evlilik gibi ciddi kararların küçük yaşta verilmesi bence yanlış. Ben de 31 yaşımda evlendim. Ve hiç geç kaldımmı diye düşünmedim. Evlilik bir beceri değil bence. Evlendiğin kişi ile mutlu olmak beceri. Bunun da yaşı yok. 40 50 yaşında da evlenir insan ya da hiç evlenmez. Bu senin paşa gönlüne kalmış

Yalnız evlenince cocuk olayını ertelemeyin 2 seneye gecti evlenelim 1 yıldır bebek istiyoruz yaşın geçiyor diyor doktor :110:

27 yaşında evlendik. 29'um şu an. Evliliğin yaşla ilgisi yok. Baktık sevdik, anlaşıyoruz, mutluyuz. Evlendik. Yani bunlar olduğu zaman evlenilir bence. Eşimle tanışmamış olsaydım şu an evli olmazdım. İnşallah karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar.

Back
X