Sizce abartan ben miyim

Goobguub

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
103
155
33
Herkese merhabalar. hemen konuya giriyorum uzatmadan. Bir kafede biriyle tanistim, yaklasik 10 dakika kadar konustuk birbirimizden etkilendik ama o cok cok ilgili gozukmedi. (sonradan havali gozukmeye calistigi icin oyle yaptigini soyledi) konusurken ben alel acele gitmek zorunda kaldim ve hic iletisim bilgisi alamadik. sonra ben sosyal medyadan aramaya basladim bu cocugu bulamadim. 2 gun sonra o beni facebooktan bulmus. beni cok aradigini soyledi. sonra konusmaya basladik, flortlu bir konusmaydi. sabah aksam bana yazmaya basladi, surekli nasilsin napiyorsunlar. 2 farkli yerden gunaydin mesaji yaziyordu sonra da gormemissin diye bide sms olarak gunaydin yaziyordu. neyse sonra bulusalim mi dedi. bulustuk, her sey iyi gitti, sohbet ettik vs. sonrasinda benimle konusmayi kesti.ben de yine bir taktik uyguluyor heralde benim ustumde diye dusundum. surekli mesgulum mesgulum diyor ama whatsappda hep online. ben yine de fazla takmadim, dedim cocuk sonucta sevgilim degil bir sey degil, taktik yapiyordur dedim. ben ona yazdim bir kac kez ama o 1 gun onceki ilgi alaka yok. aradan bu sekilde 2-3 gun gecti, ben de yazdim ona. dedim ki 3 gun icinde cok hizli gittin hemen bir flortlesmeler bulusmak istemeler, sonra da birden mesgulum demeler. bence sen mesgul degilsin aklin karisik, ve ciddi bir konusma yapabilecek kadar olgun degilsin. aramiza mesafe koymak istiyorum, illaki benimle bir iliski istiyorsan arkadasim olarak kal ama flortlesme yazdim. baya zaman sonra gordu beyefendi arkadaslariyla gece gezmelerine ciktigi icin. bana verdigi cevap su; alt ustu flortlesmek icin vaktim vardi 2 gun, flortlestim simdi de vaktim yok. bence sen her flortu evlilige gidecekmis gibi dusunme. 2 gunluk konusmayla 12 mesaj gelecekse hic gerek yok arkadas kalmamiza da dedi. ben zaten bu cocuga asik falan degildim ama birden sanki ben evliligi bile hayal etmisim o benle cani sıkıldigi icin konusmus havalarina girdi. neyse, size soracagim sey şu, ben mi abartmisim her seyi, dunyadan haberi olmayan saf kiz mi olmusum. yoksa boyle seyler artik normal mi goruluyor?

illaki benimle bir iliski istiyorsan arkadasim olarak kal ama flortlesme yazdim.

hata burda bence sizle ilgili. niye boyle bisey deme ihtiyaci hissettiniz ki. adam size bisey demeden bu cumle abarti olmus sanki.

adam da bes para etmezin tekiymis zaten neyseki cok kısa sürmüş. geçmiş olsun

hata burda bence sizle ilgili. niye boyle bisey deme ihtiyaci hissettiniz ki. adam size bisey demeden bu cumle abarti olmus sanki.

adam da bes para etmezin tekiymis zaten neyseki cok kısa sürmüş. geçmiş olsun
cevabiniz icin tesekkur ederim. evet dogru bir anlik sinirle abartmis olabilirim ama bu sekilde ne mal oldugunu anlamis oldum

Herkese merhabalar. hemen konuya giriyorum uzatmadan. Bir kafede biriyle tanistim, yaklasik 10 dakika kadar konustuk birbirimizden etkilendik ama o cok cok ilgili gozukmedi. (sonradan havali gozukmeye calistigi icin oyle yaptigini soyledi) konusurken ben alel acele gitmek zorunda kaldim ve hic iletisim bilgisi alamadik. sonra ben sosyal medyadan aramaya basladim bu cocugu bulamadim. 2 gun sonra o beni facebooktan bulmus. beni cok aradigini soyledi. sonra konusmaya basladik, flortlu bir konusmaydi. sabah aksam bana yazmaya basladi, surekli nasilsin napiyorsunlar. 2 farkli yerden gunaydin mesaji yaziyordu sonra da gormemissin diye bide sms olarak gunaydin yaziyordu. neyse sonra bulusalim mi dedi. bulustuk, her sey iyi gitti, sohbet ettik vs. sonrasinda benimle konusmayi kesti.ben de yine bir taktik uyguluyor heralde benim ustumde diye dusundum. surekli mesgulum mesgulum diyor ama whatsappda hep online. ben yine de fazla takmadim, dedim cocuk sonucta sevgilim degil bir sey degil, taktik yapiyordur dedim. ben ona yazdim bir kac kez ama o 1 gun onceki ilgi alaka yok. aradan bu sekilde 2-3 gun gecti, ben de yazdim ona. dedim ki 3 gun icinde cok hizli gittin hemen bir flortlesmeler bulusmak istemeler, sonra da birden mesgulum demeler. bence sen mesgul degilsin aklin karisik, ve ciddi bir konusma yapabilecek kadar olgun degilsin. aramiza mesafe koymak istiyorum, illaki benimle bir iliski istiyorsan arkadasim olarak kal ama flortlesme yazdim. baya zaman sonra gordu beyefendi arkadaslariyla gece gezmelerine ciktigi icin. bana verdigi cevap su; alt ustu flortlesmek icin vaktim vardi 2 gun, flortlestim simdi de vaktim yok. bence sen her flortu evlilige gidecekmis gibi dusunme. 2 gunluk konusmayla 12 mesaj gelecekse hic gerek yok arkadas kalmamiza da dedi. ben zaten bu cocuga asik falan degildim ama birden sanki ben evliligi bile hayal etmisim o benle cani sıkıldigi icin konusmus havalarina girdi. neyse, size soracagim sey şu, ben mi abartmisim her seyi, dunyadan haberi olmayan saf kiz mi olmusum. yoksa boyle seyler artik normal mi goruluyor?
Canım sen normalsin o anormal . sen diyorsun ki rengini belli et alt tarafı, ama o bi havalara girmiş kendini birşey sanıyor belli ki

Niye uzun mesaj yazdin ki? Engelleyip gitseydin? Hani tek gecelik seksi felan anlarim da, beraber bir kafede buluşmak sonra hevesi gitmesi felan nedir yaa? Ergenler bile böyle davranmaz.

Bu tarz olgunlaşmamış, dengesiz, çabuk havalanan adamlar, ilişki ilerlediğinde size çok sıkıntı çıkarırlar.Psikolojinizi bozarlar.Hiç başlamadan bitirin.Sonrasında tekrar yoklayacaktır, kesinlikle muhatap olmamanızı öneririm.Eğer kendinize değer veriyorsanız hiç bulaşmayın.

Adamın yaptığı hoş değil ama sizin yaptığınız da bence çok gereksiz. Buluştuktan sonra o ilgi göstermeyince sizin geri çekilmeniz gerekirdi. Üst üste arayıp sormuşsunuz, muhtemelen o da sizin kadar ciddiye almadığı için bunalmış. Sinirlenip içinizdekileri dökmek istemişsiniz ama mesafe koymak istiyorum demeniz falan anlamsız olmuş bence, o koymuş zaten mesafeyi. Sonra verdiği cevap da üste çıkma çabası işte. Ama siz de abartmışsınız cidden iki günlük flörtün üzerine resmen ayrılık mesajı atmışsınız adama. Böyle şeyleri biraz yavaş yaşamak gerekir diye düşünüyorum. Kovalayınca kaçıyorlar :)

Bu ilk ilişkiniz sanırım yoksa böyle tecrübesiz mesajlar yollamazdınız bilirdiniz bazı şeyleri, önceden farkederdiniz olacakları. Bana ilk ilişkiniz gibi geldi. Hem erkeklerden bi beklenti ummak çok yanlış, erkek sonuçta bu, hepsi aynı bence 👊👊

Bosluktaymis size sarmış. Sonra vazgecmis. Ne istediğini kendi de bilmiyor. Bosverin. Bir daha da prim vermeyin geri dönerse. Çabuk rengini belli etmiş ayrıca sevinin.

2 günde 12 mesaj kısmını anlamadım ben?? Siz az mesaj atmışsınız da ona mı kızmış?

Aranızda bu şekilde hesap soracağınız bir ilişki oluşmamış ki tanımadığınız adama nutuk çekmişsiniz.Size dönmemesinin milyonlarca sebebi olabilir yazmak istemiyorki yazmamış bunun üzerine kalkıp birde evlilik üzerine tavır almanız olmamış ben adama hak verdim.Yazmıyorsa sizde yazmayın bu kadar basit.Bu şekilde taktik olmaz zaten.

Karşınızdaki dengesizmiş ya da sevgilisinden ayrılmıştı kafa dağıtmak için sizinle oyalandı, eskisine dönmüş olabilir veya başka aday buldu. Çok üstünde durulacak bir konu değil takmayın.

Her flört evlilik olacak diye bir şey yok ama evlenmeyi düşünmediğim kişiyle de flört etmem. Ne güzel erkekler yolunu bulmuş biraz ciddiyet bekleyince evlenme meraklısı kız diye alay ediyorlar. Asıl onlar her kadını kullanmayı düşünecek kadar sapıklar.

Back
X