Sizce abartan ben miyim

direkt engeli basmanız gereken yerde uzuun uzun ne diye 2 günlük adama yazdınız ki.ne olduğu belli olmuş zaten adamın.

2 gün görüştüğünüz kisiye destan yazmışsınız , üstelik tripli , beklentili.

Adamın yaptığı hoş değil ama sizin yaptığınız da bence çok gereksiz. Buluştuktan sonra o ilgi göstermeyince sizin geri çekilmeniz gerekirdi. Üst üste arayıp sormuşsunuz, muhtemelen o da sizin kadar ciddiye almadığı için bunalmış. Sinirlenip içinizdekileri dökmek istemişsiniz ama mesafe koymak istiyorum demeniz falan anlamsız olmuş bence, o koymuş zaten mesafeyi. Sonra verdiği cevap da üste çıkma çabası işte. Ama siz de abartmışsınız cidden iki günlük flörtün üzerine resmen ayrılık mesajı atmışsınız adama. Böyle şeyleri biraz yavaş yaşamak gerekir diye düşünüyorum. Kovalayınca kaçıyorlar :)
Yok o aramayinca ben de hic aramadim . Kendisi mesgulum yaziyordu devamli. Bence cok iyi yaptim ne mal oldugunu anladim. Cevabiniz icin tesekkurler

Her flört evlilik olacak diye bir şey yok ama evlenmeyi düşünmediğim kişiyle de flört etmem. Ne güzel erkekler yolunu bulmuş biraz ciddiyet bekleyince evlenme meraklısı kız diye alay ediyorlar. Asıl onlar her kadını kullanmayı düşünecek kadar sapıklar.
Aynen oyle . sanirim beklentileri farkliydi . Bende bulamayacagini anladi. Cevabiniz icin tesekkurler..

Aranızda bu şekilde hesap soracağınız bir ilişki oluşmamış ki tanımadığınız adama nutuk çekmişsiniz.Size dönmemesinin milyonlarca sebebi olabilir yazmak istemiyorki yazmamış bunun üzerine kalkıp birde evlilik üzerine tavır almanız olmamış ben adama hak verdim.Yazmıyorsa sizde yazmayın bu kadar basit.Bu şekilde taktik olmaz zaten.
Yanlis anladiniz galiba . o beni sucladi evlilik bile dusunursun sen simdi diye. Ben daha evlenecek yasta zaten degilim. Cevabiniz icin tesekkurler

Lütfen bu adamı hayatınızın gereksiz bi detayı sayın ve yolunuza bakın.
Yorum yapamayacağım kadar gereksiz biri.

evet bence abartan sensin. Adam başta etkilenmiş ama daha 2 günde bu kadar üzerine düşerek bunalmışsın. Ben de olsam ben de bunalirdim. ciddi ilişki düşünmüyorsan flörtlesme demişsin, flörtlesmeden direkt evlilik mi teklif edecekti? ciddi ilişkiler flörtle başlar, flört döneminde anlarsın sana uygun olup olmadığını ama siz flört bile edememissiniz hemen hesap sormaya başladığın için.

Çocuk zaten mesafe koymuş öyle şeyler yazmanıza gerek yokmuş. Bir de sizi dünyadan haberi olmayan saf yerine değil tüm amacı birini kafeslemek olan evlilik meraklısı biri yerine koymuş. Terbiyesizlik yapmış.

Oha :KK45: özgüvene bak. Bence sorun ikinizde de o havalı gözükmek için yaptım dediğinde siz konuşmayı kesecektiniz.

Back
X