Sizce abartıyor muyum

Uzatmıyorum zaten bu yüzden görümcemin kalbinide kırmam ama daha kese bile görünmeden söylemesi bu ne acele yani ben bile emin değilken

Emin değilseniz daha keseyi bile görmeden görümceye de demeseydiniz. Yakın arkadaşını görünce sevincini paylaşamak istemiş çünkü sizin yakın arkadaşınız ya onun da mutlu olacağını düşünmüştür yani abartacak ne var madem görümceye kızmadınız konunun amacı ne

Hamileyim ama kimseye söylememiştim henüz. Ama görümcem en yakın arkadaşıma söylemiş bende keske ben paylaşsaydım onunla dedim alındı
Yani sonuçta ben daha kimseye açıklamadan birinin çıkıp söylemesi hoşuma gitmedi sizce abartıyor muyum yoksa bu benım en dogal hakkım mı
Görümceniz biliyorsa kimseye söylemediğinizden emin misiniz ? Bence abartıyorsunuz

Sorduğum soruya pişman ettiniz çünkü çoğunuzun yorumları saldırgan kırıcı ve yargılayıcı. Kibar bir şekilde cevap vermek çok zor olmasa gerek. Eleştirmekte nazik bir şekilde yapılabilir.

Hamileyim ama kimseye söylememiştim henüz. Ama görümcem en yakın arkadaşıma söylemiş bende keske ben paylaşsaydım onunla dedim alındı
Yani sonuçta ben daha kimseye açıklamadan birinin çıkıp söylemesi hoşuma gitmedi sizce abartıyor muyum yoksa bu benım en dogal hakkım mı
Görumcenizde hala oluyo masalah ne kadar sevinmiski icinde tytamayip paylasmis cok hevesli ne guzelki... bu kadar abartmayin esiniz onemli onun ogrenme sekli ne zaman ogrendigi sanki esinize supriz yapicaktinizxa o bozulmus gibi tepki vermeyin cok normal boule heycanlar paylasilmali

Back
X