- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Kendi adına konuşGelmiyorsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi adına konuşGelmiyorsun![]()
Oyyy senin duyarini sevsinler. Ne tatlısın öyle ya .Sanırım sezon geldiği için :) karpuz görünce burdaki üyeler geliyor aklıma . acaba karpuz yediklerinde akıllarına ben geliyormuyum diye düşünüyorum :)
Hiç sevmem eriği ekşi şeyleri falanBence kış yaklaşınca değiştir
Şu an mevsimi geliyor
Ama illa değiştircem diyorsan erik dalı yap
Erikler çıkmıştı gördüm![]()
Oyyy senin duyarini sevsinler. Ne tatlısın öyle ya .
![]()
Bende cokkkkkkkkkkk seviyorum kullanıcı adım yapacak kadar hemdeTamda ramazan iftarda buz gibi sulu sulu ne gider ama of offf
Asıl soruya gelelim ne düşünüyorsun yeni isim olarak bak bu isim değiştirmekten daha önemli bir dert bence ?
Seni hiç sevmiyorumKendi adıma konuştum zaten. BirazdanMune de kendi adına konuşacak diye umuyorum.
Artık sevmiyorsun o zamanBende cokkkkkkkkkkk seviyorum kullanıcı adım yapacak kadar hemde![]()
İnan hiç düşünmedim onu :) sadece değiştirmek geçti aklimdanAsıl soruya gelelim ne düşünüyorsun yeni isim olarak bak bu isim değiştirmekten daha önemli bir dert bence ?
Bence degistir. Ben de kendiminkinden sıkıldım ne yapsam![]()
Senide sevmiyorumbence degistirme simdi adini boyle ogrendik, baska bir nickten senin mesajlarini gorursek senden bir ikinci var zannederiz. en azindan simdi hee tamam karpuzmus diyip geciyoruz.![]()
Kalp kalbe karşıymışSeni hiç sevmiyorum![]()
Hep seni düşünüyorumKendi adına konuş![]()
biliyorum, ben de seniSenide sevmiyorum![]()
Bunu çok iyi biliyorum işte :)Hep seni düşünüyorum![]()
Kız yapma inanacakHep seni düşünüyorum![]()