Demek ki üçümüzde aynı kafadayız:))
@Hannaz
son izci
Canım o senin nasibin değilmiş .
Değil bir erkek için hiç kimse için aileni atmaya değmez .
Onun ahı tutmuş olabilir de olmayabilir de ama anlattıklarından sende mecbur kalmışssın bu nedenle gönlünü ferah tut.
Sende bir gün mutlu olacaksın biraz sabret ve dua et hatta gün gelecek olmadığına şükredeceksin.
Sen onların gerçekten mutlu olduğunu nereden biliyorsun ki ?
Umuma açık sosyal medya hesaplarından mı ?
Bende evlenmeden önce söz attım ailem istediği için sözlendim ve onun ailesi bana iftira attıkları için sözü attım şimdi beddua mı almış oluyorum.
Bende evlendim çocuğum var .
Ona ben beddua ettiğim halde evli ve çocuklu sosyal medya hesaplarına bakılırsa da çok çok mutlu eee buyur birde buradan bak .karısıyla beraber sürekli orda burda gezmelerde ha bire makyajlı yemek yerken ki resimleri internette sence onlar gerçekten mutlu yoksa ispat peşindeler mi ellerinden gelse başka fotolar da koyarlar emimin bu bahsettiklerim yatak odasının resmini dahi paylaşmış kişilikler sence bunlar mutlu mu yoksa ispat peşindeler mi?
Yani diyeceğim o ki gerçekten mutlular diye düşünüp kendini üzme.
Şahsen benim değerli vaktime yazık sosyal medya kullanmıyorum bile.
O yüzden o tatlı canını sıkma dua et rabbime .
Nisa suresinde evlilik için bir ayet vardı onu bul ve onunla dua et sürekli rabbim imanlı ahlaklı temiz dürüst cennete ulaştıracak eş nasip etsin canım benim .
Daha fazla düşünme düşünce düşünceyi çeker bu da ayrı not uzun oldu biraz ama yazmak istedim.
Ben beş yıl önce attım sözü pişman mıyım asla :))))
Pembis Hayaller