- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Yani bu kişiden kişiye ilişkiden ilişkiye değişir genellenemezMerhaba arkadaşlar arkanızda aileniz varken kayınvalide kayinpeder eş ailesi kahrı çekiyor musunuz?
Bence bu degindiginiz konuda eş rolu daha onemli. Esiniz arkanizda oldugu surece hersey daha kolay.Merhaba arkadaşlar arkanızda aileniz varken kayınvalide kayinpeder eş ailesi kahrı çekiyor musunuz?
Şu yorum altın yaldızla çerçeveletilip sitenin girişine asılmalı.Ailesi değil işi olan çalışan kadın şanslı. Bir erkeğin eline bakmayan boşansa bile kendini geçindirecek olan kadın.
Kayın aileye kendimi ezdirmemek için aileme ihtiyacım yok.
Benim bir annem var aşırı iyi niyetli sessiz bir kadın bana destek çıkar ama ben hakkımı çat cat alırım savunurum genelde karışmayı sevmez. Kişinin kendisi önemli yani
Evet kadin doğru diyor bencedeŞu yorum altın yaldızla çerçeveletilip sitenin girişine asılmalı.
Merhaba arkadaşlar arkanızda aileniz varken kayınvalide kayinpeder eş ailesi kahrı çekiyor musunuz?
bu sizin tavrınızla,duruşunuzla ilgili,ben mesela hayatta tahammül edemem saygısızlığa değersiz hissettirilmeye,evlenmeden öncede böyleydim ve eşim tavrımı,karakterimi gayet iyi biliyor,kimse bana emir verir gibi konuşamaz yada atıyorum eşim elinde kumanda koltukta otururken bana iş buyuramaz,ev işi ortak yapılır bizde,ben çevremde görüyorum inanılmaz yadırgıyorum,evlilik sanki hizmetimi görsün algısıyla yapılıyor gibi,kadın ev işi yapar,yemek yapar,çocuk bakar algısının acil yıkılması gerekiyor,çok uzakta değil kendi annemden,teyzemden görüyorum çayı biter kocasının hemen doldurur,yahu bu erkek diye eli kolu yokmu çayını koyamıyormu,yada sofra kaldırılacak adam vın hemen salona,yahu sende yemedinmi kaldırsana tabağını,etek giyinmez kocam izin vermiyor,bişey alacak olur kocam izin vermedi,eğer böyle ataerkil sisteme bağlı hanım hanımcık gelin kız olayım derseniz ezerler,kocamın iznine,insiyatifine göre yaşim derseniz kullanır sizi,kendi ayakları uzerinde duran bir birey olursanız en fazla slm verip sohbet eder giderler,kararlarınızı kendiniz verin,ne istediğinize siz karar verin siz yapın,kimseden izin istemeyin,musade almayın,hayatınızın kontrolü yalnızca sizde olsun başkalarına fırsat vermeyin,yoksa çok ezilirsiniz,çok madur olursunuz,tepenize çıkarlar yaşam alanı bırakmazlar,dahada gazlardım ama anlamışsınızdır zannımcaMerhaba arkadaşlar arkanızda aileniz varken kayınvalide kayinpeder eş ailesi kahrı çekiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?