Sizce aldatıldım mı? Acciiiiill yardıımmm

bu olayı bu olaydan 1 ay önce yaşmıştık.acaba öyle bişeydemi oldu diye üzldüm

Siz de kotu bir donemdesiniz. Insan yediremiyor kendine, ne oldu da boyle cizdi ustumu diye. Zor Allah yardimcin olsun.
Aldatmasa da senin esiniz bence sorunlu. Ailei zaten dusman basina. Sizin olayiniza cok benzer bir olayi yeni okumustum KubraSultan in konusunda. O arkadas da basta cok uzuldu, sarsildi ama 3 sene sonra bir mesaj atmis, cok mutluyum huzurluyum. Ayni sizinki gibi kv oglunu dolduruyor filan, esyalarini da vermiyorlar. Ama o arkadas da yazmis zulum ettiler baslarina da bir suru olay geldi diye.

Yapanin yanina kar kalmiyor yani. Hayirlisi olsun insallah

Insallah kotu birsey yoktur canim ama benim burnuma kotu kokular geliyor
Eve gelmemesi baska yerde geceyi gecirmesi, ertesi gunu cicekle gelmesi(!), sonra birden bosanmadan bahsetmesi ve neticesinde de bosanmak istemesi, arabayi annesinin ustune yapmasi...
Ucuncu bir kisi olma ihtimali yuksek.

o günler biran önce gelse önceden zaman çok hızlı akarken şimdi ise zaman sanki durdu benim için hiç akmıyor.

başka olaylarda var diğer yazılarımda boşanmada öncelikli neden ailesi bende acaba aldatmada mı var diye düşünüyorum.mantıklı düşününce yo k gibi gözüküyor ama ayrıntılı düşününce her kelimeye ve cevaplar ve yüz mimikleri aklıma gelince şüphe uyandırıyor

kahin değiliz biz arkadaşım nerden bilelim yani aldatıldınmı..
evet aldatıldın desek neyapacaksın şimdi...
tanımayız ne seni ne eşini....
üstelik adam incelik etmiş çiçek getirmiş belki....
bişey varsa çıkar zaten bu kadar düşünme...

tabikide kahin arkadaşım burası paylaşma sayfası değil mi
aldattıysa yapçak bişeyim tabikide ama burada yazarak kendim rahatlıyorum,rahatsız olduysan sayfama giripte yazma o zaman ya da bu sayfaya hiç girme çünkü insanlar burda dertlerini paylaşarak rahatlamaya ve sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyor.

arkadaslar yorum yaparken daha dıkkatlı olmamız gerekmezmı...ne kadar hassas konular bunlar ınsanlar ne kadar ıncınıyor yıpranıyorlar bunları yaşarken sizde üstüne tuz ekıyorsunuz yaraların..unutmayın burada yorum yaptıgınız durumları bırgün sızde yaşayabılırsınız...böyle yorum yapmaktansa hiç yazmayın fikriniz size kalsın....

Canım inşallah düşündüğümüz gibi birşey yoktur ama bana sorarsan eğer aldatılıyorsun. çünkü suçu sana atarak boşanmadan falan bahsetmiş. hani sen daha iyilerine layıksın gibisinden , kendini temize çıkarmaya çalışıyor.

Ya paronoyak olacağız bu gidişle Amanın dostlar bu kadar şüphe çok zararlı ilişkimze hep zarar veriyor olacağına bırakın tedbirlernizi ellinzden bırakmadan =) bende kıskancım ve bu bana hiç iyi şeyler getirmedi eğer benimle mutluysa zaten başkasına ihyycı olmayacagnı biliyorum

sadece birlikte mutlu olmaya çalışın..

Kıskanıp kavga çıkarmayın hele birşey görmeden.. Tabikide evli adam başka evde kalmamalı bu konuyla kavga et ediyorsan

YA GÖRÜP BİLMEYEN BAYANLAR ALDATILIYORSUN DİYE YORUM YAPIYORSUNUZ NERDEN BİLİYORSUNUZ EŞİNİN HUYUNU SUYUNUDA BÖYLE KONUŞUP BAYANI İYİCE MORALMEN ÇÖKERTİYORSUNUZ

Son düzenleme:
kesin aldatılıyosun, hey yarabbim yav. kanıt yok olay yok herşey olabilir ne bilelim, milletin dolduruşuna gelme kimse bişey bilemez. ne eşini tanırız ne olayı biliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…