eşim 2 ay önce yeni işi dolyısıyla yemeklere çıkamak zorundaydı bir gün bu yine arkadaşlarılayım burdanda arkadşın evinde kalcam dedi.saat 10 falandı zırt pırt aradım 12de de hadi gel eve aryık diye hep rahatsız ettim sonunda telefonumu açmadı saat 1-2 falan olmuştu sabah burda işim var öyle gelcem dedi,sabahta saat 9 da eve geldi sadece özel günlerde tek gül alan insan o günde bahçeden gül kopormış verdi tabi ben kavga çıkardım sonra bi şekilde yine aynı kavgaları çıkarttı.sizce o gece aldatıldm mı?
eşim 2 ay önce yeni işi dolyısıyla yemeklere çıkamak zorundaydı bir gün bu yine arkadaşlarılayım burdanda arkadşın evinde kalcam dedi.saat 10 falandı zırt pırt aradım 12de de hadi gel eve aryık diye hep rahatsız ettim sonunda telefonumu açmadı saat 1-2 falan olmuştu sabah burda işim var öyle gelcem dedi,sabahta saat 9 da eve geldi sadece özel günlerde tek gül alan insan o günde bahçeden gül kopormış verdi tabi ben kavga çıkardım sonra bi şekilde yine aynı kavgaları çıkarttı.sizce o gece aldatıldm mı?
birde o gece onunla konuşmadım ertesi gün geldi benimle konuşmak istedi sorunlarımızdan bahsetti ve ilişkimizden bahsetti ona karşı soğuk olduğumu söyledi ve bende nedenini açıkladım oda boşanmak istiyorsan başkasınla daha mutlu olacağına inanıyorsun ben sana gücenmem demişti
Cok uzgunum ama bana kalirsa birseyler olmus. Sorunlari one cikarip, soguk oldugunuzdan dem vurmus, bosanma sorumlulugunu size atmis ki istemem yan cebime koy der gibi olmus. Siz bir sure uzerine gitmeden takip edin, gerekirse bilgisayariniza casus program falan yukleyin. Aldatilma soz konusu oldugunda guvendiginiz daglara kar yagar, temel sarsildi mi o evde asla guven olmaz artik. Umarim ben yaniliyorumdur ama her ne olursa olsun eve donmesi gerekirdi. Ayni sehirde olup da baskasinin evinde yatmak niye?
eşim 2 ay önce yeni işi dolyısıyla yemeklere çıkamak zorundaydı bir gün bu yine arkadaşlarılayım burdanda arkadşın evinde kalcam dedi.saat 10 falandı zırt pırt aradım 12de de hadi gel eve aryık diye hep rahatsız ettim sonunda telefonumu açmadı saat 1-2 falan olmuştu sabah burda işim var öyle gelcem dedi,sabahta saat 9 da eve geldi sadece özel günlerde tek gül alan insan o günde bahçeden gül kopormış verdi tabi ben kavga çıkardım sonra bi şekilde yine aynı kavgaları çıkarttı.szce o gece aldatıldm mı?
Cok uzgunum ama bana kalirsa birseyler olmus. Sorunlari one cikarip, soguk oldugunuzdan dem vurmus, bosanma sorumlulugunu size atmis ki istemem yan cebime koy der gibi olmus. Siz bir sure uzerine gitmeden takip edin, gerekirse bilgisayariniza casus program falan yukleyin. Aldatilma soz konusu oldugunda guvendiginiz daglara kar yagar, temel sarsildi mi o evde asla guven olmaz artik. Umarim ben yaniliyorumdur ama her ne olursa olsun eve donmesi gerekirdi. Ayni sehirde olup da baskasinin evinde yatmak niye?
eve 1 saat kadar uzakta onun dediğine göre o gece içtiler ve araba şirketin arabası hani şu içki yasağı geldi ya arabayla yakalanıp ceza almasın diye gelmem dedi yarın erkenden işim var dedi sabah 9-10 gibide eve geldi elinde tek gülle
1 saatlik yola alkollüyken araba kullanarak çıkmak istememiştir. aradığında da gece 2 ye kadar açmış telefonları. bence aldatma falan yok ortada.bşka şehirde ama 1 saat uzaklıkta
1 saatlik yola alkollüyken araba kullanarak çıkmak istememiştir. aradığında da gece 2 ye kadar açmış telefonları. bence aldatma falan yok ortada.
canım senden boşanmak isteyen adam seni aldatsa nolucak o gece aldatmasa nolacak. bi anda kavga çıkarıp işi boşanmaya götürüyosa zaten ilişkinizde ciddi bir problem var demektir. ama birden boşanıcam diye tutturan adamın hayatında biri de olabilir. yoksa düzgün giden evliliğini neden bitirmek istesin? başka bi deyişle durduk yere niye kaşınsın?şu an boşanma aşamasındayız bi anda kavga çıkardı onu ailesiyle ilgili hep sorunlarımız vardı onlarla ilgili çıkardı ve ben ailemle yaşıyacam deyip boşanmak istedi benimde aklıma o gece geldi acaba o zaman başlayan birisyle ilgili mi diye
canım senden boşanmak isteyen adam seni aldatsa nolucak o gece aldatmasa nolacak. bi anda kavga çıkarıp işi boşanmaya götürüyosa zaten ilişkinizde ciddi bir problem var demektir. ama birden boşanıcam diye tutturan adamın hayatında biri de olabilir. yoksa düzgün giden evliliğini neden bitirmek istesin? başka bi deyişle durduk yere niye kaşınsın?
şu an boşanma aşamasındayız bi anda kavga çıkardı onu ailesiyle ilgili hep sorunlarımız vardı onlarla ilgili çıkardı ve ben ailemle yaşıyacam deyip boşanmak istedi benimde aklıma o gece geldi acaba o zaman başlayan birisyle ilgili mi diye
Gece eve gelmeme meselesi eski bir olay mi? Cunku diger konundan hatirladigima gore bosanma gundemdeydi, ne ara duzeldi de cicek getirdi dedim.
Bir de kocadaki bu rahatlik nedir ki bir baskasiyla mutlu olacagina inaniyorsan filan diyor hala evli oldugu kadina?
Soyledigin durum da gayet olasi gorunuyor, sarhoslar sirket arabasi var vs. Eger bosanma istegini aldatma olasiligina bagliyorsan, bence degil asil neden ailesi gibi. Bu arada son durum nedir? Siz ailenizin yaninda misiniz?
son durum ailemin yanındayım o anlaşmalı boşanmak istiyor ve bi yandan da evliliğimiz boyunca aldığımız tek arbamızı gizlice annesinin üzürine yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?