• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aldatıldım mı ?

karanfil333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
84
13
3
31
Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor

Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
bu kadar herşeyi görmüşsünüz, mesajın uzunluğunu görmüşsünüz bence fake değil bu dedikleriniz birşeyler olmuş gibi hissettim bende

İki vatsap kullanıyor a kadar herşey normal geliyordu sen ruh hastasısin demesi de tam şüpheli sizi manipüle etmeye çalışıyor.
Aldatıyor veya başka bir iş karıştıyor belli etmeden kurcalayn şu kapattığı numaranın vatsab hesabını.

İki vatsap kullanıyor a kadar herşey normal geliyordu sen ruh hastasısin demesi de tam şüpheli sizi manipüle etmeye çalışıyor.
Aldatıyor veya başka bir iş karıştıyor belli etmeden kurcalayn şu kapattığı numaranın vatsab hesabını.
Şuan olmuyor numara kapandı silincede kod gitti girilmiyor

Yeni hat aldigimda aylarca sacma sapan insanlar aradi bazen Mehmet'i sordular bazen Ahmet'i (farkli isimler yani). Olmaz demiyorum ama telefonunu sana göstermemesi ve hemen suçlar gibi konuşması işin icinde bir şeyler var dedirtiyor. Konusunu açma bir ay sonra gece uyurken karıştır telefonu baska çaren yok

Yeni hat aldigimda aylarca sacma sapan insanlar aradi bazen Mehmet'i sordular bazen Ahmet'i (farkli isimler yani). Olmaz demiyorum ama telefonunu sana göstermemesi ve hemen suçlar gibi konuşması işin icinde bir şeyler var dedirtiyor. Konusunu açma bir ay sonra gece uyurken karıştır telefonu baska çaren yok
Ama WhatsApp hesabınıda kapatmamıs

Ne hikmetse hep kadınlar yanlışlıkla arıyor, mesaj atıyor. İsmini farklı söylemiş olabilir tanıştığı kadınlara.
Numara değiştirmenin de altında masum bir sebep yok belli ki.
Eşiniz çok büyük bir ihtimalle bir haltlar yiyor. Birde üstüne sizi suçluyor haspam.
Aynen öyle halada gülüyor seni ailene söylüycem kafanda kuruyorsun diye

bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numaray
olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
Eşinizin arkanızdan bir işler karıştırdığını düşünüyorum. Eşinizin sizi aldatıp aldatmıyor diyemem ancak hareketleri şüpheli. Whatsapp’ı bile sizden gizli kullanmaya devam etmesi hiç hayra alamet değil. Ayrıca hem suçlu hem güçlü her şeyi kafanda kuruyorsun diyor size, eee o zaman neden ispatlamıyor bir yanlışlık olduğunu? - ki ben yanlışlık olduğuna da pek ihtimal vermiyorum - ayrıca evli bir adam neden eşinden gizli eski whatsappını kullanmaya devam eder… siz bu işin peşini bırakmayın.

Son düzenleme:
Ben bilemedim ama kesinlikle bu işte bi iş var erkeklere güven olmaz valla

Bu sekilde manyak olursunuz. Asiri guven vermeyen bi tip. Neden surekli kadinlar yanlislikla ariyonmesaj atiyo vs. Bi sey yakalarsaniz bosanacak misiniz ? Eger öyleyse gözünüz acik olsun yakalarsiniz illaki yok boşanmayacaksıniz hic bulandirmayin

Back
X