- 2 Nisan 2025
- 87
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi karanfil333
-
bu kadar herşeyi görmüşsünüz, mesajın uzunluğunu görmüşsünüz bence fake değil bu dedikleriniz birşeyler olmuş gibi hissettim bendeMerhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
İki vatsap kullanıyor a kadar herşey normal geliyordu sen ruh hastasısin demesi de tam şüpheli sizi manipüle etmeye çalışıyor.Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
Yoo hayır kesinlikle fakr hesap degilim birebir yaşandıbu kadar herşeyi görmüşsünüz, mesajın uzunluğunu görmüşsünüz bence fake değil bu dedikleriniz birşeyler olmuş gibi hissettim bende
Şuan olmuyor numara kapandı silincede kod gitti girilmiyorİki vatsap kullanıyor a kadar herşey normal geliyordu sen ruh hastasısin demesi de tam şüpheli sizi manipüle etmeye çalışıyor.
Aldatıyor veya başka bir iş karıştıyor belli etmeden kurcalayn şu kapattığı numaranın vatsab hesabını.
Şuan ki hesabı ara ara kontrol edin illa bir açık verir çok üstüne düşmeyin biraz durulsun kendini rahat hissetsin bi anda alıp kurcalayinYoo hayır kesinlikle fakr hesap degilim birebir yaşandı
Yani sizce siz ne düşündünüz yüzde kaç yanlışlıkla atma ihtimaliŞuan ki hesabı ara ara kontrol edin illa bir açık verir çok üstüne düşmeyin biraz durulsun kendini rahat hissetsin bi anda alıp kurcalayin
Peki neden resmi konusuluyor onu anlamadım gercekten kafayı yiycemManipüle etmeye çalışıyor, pek masum gelmedi.
Ama WhatsApp hesabınıda kapatmamısYeni hat aldigimda aylarca sacma sapan insanlar aradi bazen Mehmet'i sordular bazen Ahmet'i (farkli isimler yani). Olmaz demiyorum ama telefonunu sana göstermemesi ve hemen suçlar gibi konuşması işin icinde bir şeyler var dedirtiyor. Konusunu açma bir ay sonra gece uyurken karıştır telefonu baska çaren yok
Yazanlara yeni numaram bu demek için yapmış olabilir. Ama şüpheli davranıyorAma WhatsApp hesabınıda kapatmamıs
Aynen öyle halada gülüyor seni ailene söylüycem kafanda kuruyorsun diyeNe hikmetse hep kadınlar yanlışlıkla arıyor, mesaj atıyor. İsmini farklı söylemiş olabilir tanıştığı kadınlara.
Numara değiştirmenin de altında masum bir sebep yok belli ki.
Eşiniz çok büyük bir ihtimalle bir haltlar yiyor. Birde üstüne sizi suçluyor haspam.
31 Yaşında kadını , ailesine söylemekle korkutmaya çalışmakAynen öyle halada gülüyor seni ailene söylüycem kafanda kuruyorsun diye
bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numaray
Eşinizin arkanızdan bir işler karıştırdığını düşünüyorum. Eşinizin sizi aldatıp aldatmıyor diyemem ancak hareketleri şüpheli. Whatsapp’ı bile sizden gizli kullanmaya devam etmesi hiç hayra alamet değil. Ayrıca hem suçlu hem güçlü her şeyi kafanda kuruyorsun diyor size, eee o zaman neden ispatlamıyor bir yanlışlık olduğunu? - ki ben yanlışlık olduğuna da pek ihtimal vermiyorum - ayrıca evli bir adam neden eşinden gizli eski whatsappını kullanmaya devam eder… siz bu işin peşini bırakmayın.olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
Ben bilemedim ama kesinlikle bu işte bi iş var erkeklere güven olmaz vallaMerhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?