- 27 Ekim 2023
- 9.230
- 26.473
- 478
- Konu Sahibi karanfil333
-
Şunu yapıyor ya(!) emin ol bı halt dönüyor, birşey yapmayan adam kendini savunurken seni ruh hastası ilan etmez.inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
Bana dedigi şey gruptan mesaj geliyor eski mesajlar emniyetle alakalı oldugu için silmedim dediNumarayı neden değiştirdi ki. Bu bile başlı başına şüphe sebebi zaten. Bir erkek numarasını neden değiştirir
Ama öyle birşey ki daha beni suçlu çıkarıyor ne yapacağımı bilmiyorum nasıl itiraf edecekBence eşiniz aldatıyor. İsmini farklı belirtmiştir. Evli olduğunu da söylemiştir o kadınlara. Sadece sevişmek için otel odasında buluşuyorlardır. Otelde oda numarası söylemiş, daha ne olsun.
İtiraf etmeyecek. Sen umrunda değilmiş gibi davranıp boş bırakacaksın , telefonunu kurcalamayacaksın , ilgilenmeyeceksin özellikle bir süre ki o seni unutmuş sansın . Bir şeyler karıştırdığı senden sakladığı whatsapptn belliAma öyle birşey ki daha beni suçlu çıkarıyor ne yapacağımı bilmiyorum nasıl itiraf edecek
Kadınlara kendini Kadir olarak tanıtmış.Ben de bir ara internetten biriyle tanışmıştım; bana ismini farklı söylemişti.Sonradan evli olduğunu ve bunu özellikle gizlediğini öğrendim.Eşini gizlice aldatmaya çalışıyordu, her şeyi eşinden habersiz yürütüyordu.Kimliğini açık etmiyordu,kadın başına bela olmasın diye.Daha sonra ben kendim çözdüm evli olduğunu.Zaten böyle tipler genelde iki WhatsApp kullanır,Telegram’dan yazar, Instagram’dan yürütür işi.Şüphe duyuyorsanız çoğu zaman boşa değildir.Telefonunu ele geçirebiliyorsanız WhatsApp Web’den girip mesajlarını bilgisayardan da okuyabilirsiniz.Ama numarayı alamıyorsanız, telefonunu da elletmiyor demektir.Ayrılmaya niyetiniz yoksa, aldattığını gösteren mesajları görmezden gelip bilmiyormuş gibi davranın.Çünkü aldattığını bildiğinizi anlayıp yine de devam ettiğinizi görürse, daha da cesaretlenir.Merhaba hanımlar 4 yıllık evli bir kız çocuk annesiyim şimdi size aklıma takılan ama bi türlü işin içinden çıkamadıgım şeyleri yazacagım şimdi eşim numarasını değiştirmeye karar vermişti bende bunu hiç sorgulamadım neyse sonra iki bayan üst üste aradı Kadir vs kişisini aradık diye ama eşimin ismi o degil neyse dedik konu kapandı eşim numarasını değiştirdi eşim emniyet mensubu orda kampanya falan var daha uyguna alırız dedi yani kampanya falan diye sonra bir gün marketten geldik mesaj geldi ama telefon kendine dogruydu normalde çok dikkat etmem ama sonrasında bir bayanın mesaj attıgını gördüm kapalı ve yeşil gözlü bir bayandı işte biraz uzun yazmıştı toplantıdan çıktım resepsiyona anahtarı bıraktım kapı numarası vs detaylı setler yazıyordu en sonunda resmi şekilde bilginiz olsun yazıyordu tam kadının numarasını alacakken eşim dedi sen şimdi kafamda kurarsın kavga edersin ben tanımıyorum yanlıslıkla gelmiştir dedi bende alamadım numarayı olay şurdaki o eski numarasını kapatmış ama WhatsApp hesabı acık yani iki hesap kullmıyormus benim haberim yok banada gruplardan eski mesajlar geliyor ona bakıyorum diye yalan söyledi sizce bu durumda ne yapmalıyım içim içimi yiyecek ve inkar ediyor sen ruh hastasısın diyor söyleyınce huzursuzluk çıkarma diyor
Şu cümleyi kuran adam aldatıyordur bana göre.sen ruh hastasısın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?