2 yerde o kızı nasıl konuşturabilirim ve insafa gelse söylese ya da buna benzer bir şey yazmışsınız.Kızı konuşturmaya uğraşmayın bence,hem muhatap olmayın,hem de zaten doğruyu söylemeyecektir.''Evet ben eşinle ya da arkadaşıyla netten tanıştım,evli olduklarını da biliyorum ama yine de konuşuyorum'' demesini beklemiyoruz herhalde.
Eşiniz arkadaşını şahit tutmuş o da diğer arkadaşların dediği gibi kendi eşine ''yaptı bir hata yuvaları dağılmasın '' diye yalan söyletebilir.Ama bunu henüz şu aşamada yapmamıştır.Nasıl olsa ucuz atlattılar şu anda.Daha doğrusu eşiniz ucuz atlattı.
Ayrılmayacaksanız illa detayları öğrenmeye çalışıp sinirinizi bozmayın.Ama eşinize sıkı bir gözdağı vermek lazım.Tv lere çok çıkan bir prof var Mehmet Sungur,bir kitabı var '' Sen,Ben ve Aramızdaki Herşey '' diye,evlilik,aşk ve sadakatsizliği anlatıyor.Tvde de kitapta da aldatılan eşlerin evlenmeden önce aldatma olayı olması halinde hemen boşanırım dediğini ama evlendikten ve olay olduktan sonra çok büyük bir çoğunluğun boşanmadığından bahsediyor.Ama aynı zamanda aldatma olayının bazen evliliğin daha iyiye doğru gitmesi için bir şans olarak kullanılabileceğinden de bahsediyor.Bu şekilde çok hastası,danışanı olmuş.
Eşinizin,o kızın ve arkadaşının yalan söylediği ortada.Eğer ayrılmayacaksanız,dedektiflik yapmak sizin sinirinizi bozmaktan ve bundan sonra daha mutsuz bir hayat geçirmenizden başka işe yaramaz.Sadece kısa bir süre evet ispat ettim dersiniz,ama sonuç sıfır olur.Önce nasıl bir hayat geçirmek istediğinize karar verin ondan sonra dedektiflik yapın.Ayrılmak istemiyorsanız bunu bir fırsata dönüştürmeye çalışın ve bir aile terapistinden yardım alın ki bundan sonraki hayatınız şüpheler içinde kendinizi yiyerek geçmesin.
Merak etmeyin herşey bir bir ortaya çıkar.Erkeklerin kafası pek çalışmadığı için,ancak bu kadar senaryo yazabiliyorlar.Bundan 6 ay sonra olayla ilgili bir detay sorduğunuzda emin olun söylediği yalanı unutup başka bir şey söyleyecektir.Şimdi zaten çok hassas bir dönemdesiniz,a yazanı b görüp stres yapabilirsiniz.Biraz sakin olmaya çalışın.
Allah kolaylık versin.Tekrar söylüyorum;ayrılmayacaksanız detayları araştırmayın,sizin özgüveninizi yıkmaktan,psikolojinizi bozmaktan başka bir işe yaramaz.