Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mı yaptı benim evime yardımcı tutmuş cocuğa baksın temizlik yapsın diye bide görseydiniz öyle çirkin anlatamam bişeye benzese yani düşünün evimin içine
Bde bizim işyerinde bakasıyla yakaladım
Ne mı yaptı benim evime yardımcı tutmuş cocuğa baksın temizlik yapsın diye bide görseydiniz öyle çirkin anlatamam bişeye benzese yani düşünün evimin içine
Vay be herifteki rahata bak ....benim bildigim esi ile sevgilisini ayri evlerde tutuyordu, her iki evde de kaliyordu.Senin ki masalah hic ikinci ev ihtiyaci gormemis.Hanimlar, gizli kameralar mi kursak evlerimize,naaaaaaaapsak kontrol bizim elimizde olur, bosanma davasinda da bizim hakli oldugumuzu ispatar goruntuler ,tobe tobe, gece gece....
Boşanmak çözümdeyil 3yıl oldu biz aynı evdeyiz
Bunları bile bile boşanmadınız mı yani ?
Boşanmak çözüm değil demişsiniz peki böyle durumlarda çözüm nedir sizce? :44:
Ben çok boşanmak istedim avukata gittimçok uğraştın tam dava açacaktım 1tane oğlum var 13yaşında oğlum benim hayatım o dönemde oğlum hastalandı ağır ameliyat oldu iyleşsin dedim boşanırım 5aydırda oğlum verem tedavisi görüyor bu şekilde nasıl boşanabilirim durdurdum ve şu an cocuk tedavisine başladım oğluma kardeş olsun ama evliliğimiz bitti evde iki yabancıyı herkes kafasına göre takılıyor Anlatabildimmi
Ben çok boşanmak istedim avukata gittimçok uğraştın tam dava açacaktım 1tane oğlum var 13yaşında oğlum benim hayatım o dönemde oğlum hastalandı ağır ameliyat oldu iyleşsin dedim boşanırım 5aydırda oğlum verem tedavisi görüyor bu şekilde nasıl boşanabilirim durdurdum ve şu an cocuk tedavisine başladım oğluma kardeş olsun ama evliliğimiz bitti evde iki yabancıyı herkes kafasına göre takılıyor Anlatabildimmi
Teşekkür ederim ben zamanında çok üzüldüm hiç kimseyle paylaşmadım piskologumdan başka ama şimdi sadece cocuğumun sağlığını düşünüyorum
ben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca dedi.tabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettim.pek samimi görüşmeler oldu.ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:
mali müşavir di canım...biz 6 yıllık evliydik ve ben derhal boşandım.. hala yeminler edip ağlayıp sızlıyor sahtekar yaratık
Arkadaşım benim de başıma aynı olay geldieşim internetten tanıştığı bayanla yazışmış görüşmüş falan. ben bayanla konuşunca bana eşinizi tanımıyorum dedi sözde benim eşimin de Osman adındaki arkadaşıyla tanışmışlar,Osman ın teli bloke falan olmuş ve eşimin telden yazışmışlar canım cicim diye osman la o bayan sözdee tabi... hepsi hikaye. klasik erkek yalanı bu. çok zor ya yaşamayan bilmez.. ben daha sonra tüm yazışmalarını buldum sen de eşinin ayrıntılı dökümanlarını iste bakalım... kim kimi kaç kez aramış ne mesajlar var ayrıntılı gör.. gerçi ben görünce şok oldum boşandım
ama senin olayın da öyle masum gibi değil bence
![]()