Gerçekten İnandınız mı ?
okadar yemine bi anda kandım yaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten İnandınız mı ?
okadar yemine bi anda kandım yaa...
belki de kanmak istediniz. aslında herşey ortada ama siz nasıl istediyseniz ona inanmış gibisiniz. bazen öle olmuyo biliyosun ama bilmiyo gibi davraıyosun
belki o an öyle oldu ama şimdi düşündükçe bi sürü şey kafamı kurcalıyo.inanın kafamı yastığa rahayt koyamıyorum.hep aklımda.şimdi bişeyler ima ettiğimde olayı uzatıyorum diye tepki alıyorum.
poyzazcığım bence eşin de senin rahat olmadığını çok iyi anlıyordur
uzatıyosun diye verdiği tepki de daha fazla kurcalamaman için
normalde eğer gerçekten masumsa senin bundan şüphelendiğini gördüğünde bunu kanıtlamak için bişeyler yapması gerekirdi yani seni bi şekilde rahatlatacak bişey sunmalıydı
bu çok ciddi bi mesele öyle yeminler edip de tamam uzatma artık denecek bişey değil ki
evet biz kadınlar için öyle tabii.onun için ben yapmadım yemin ederim çocuğumun üstüne demesi yeterli ama.allah büyük .elbet biyerde açığını yakalarım.
evet biz kadınlar için öyle tabii.onun için ben yapmadım yemin ederim çocuğumun üstüne demesi yeterli ama.allah büyük .elbet biyerde açığını yakalarım.
belki o an öyle oldu ama şimdi düşündükçe bi sürü şey kafamı kurcalıyo.inanın kafamı yastığa rahayt koyamıyorum.hep aklımda.şimdi bişeyler ima ettiğimde olayı uzatıyorum diye tepki alıyorum.
bak ben senin ilk yazdiklarinla demistim ki aaa cok belli ki aldatmis hersey ortada diye ama cocugunun uzerine akli mantigi vcdani olan hic bir ane baba yemin etmezz ager duzgun bir adamsa yemin etmis olamaz yalan yere cocuk uzerine
bak ben senin ilk yazdiklarinla demistim ki aaa cok belli ki aldatmis hersey ortada diye ama cocugunun uzerine akli mantigi vcdani olan hic bir ane baba yemin etmezz ager duzgun bir adamsa yemin etmis olamaz yalan yere cocuk uzerine
arkadas demın de soyledım senın yapman gereken dedıgı beyı esı ıle bırlıkte cagırıp madem aldatan oysa esın o beye ıtıraf ettırmelı her seyı hem de esının onunde...
eşimi seviyorum ama beni gerçekten aldatıysa ben yapamam şimdi bille ona karşı soğuğum şüphelerim var çünkü.nasıl konuştururum o kızı yaa ne olur yardım edin.