neden erkan bende bilmiyorum.hadi asıl bunu yapan arkadaşının adını yazsa tamam diyeceğim onu çağrıştırdığı için.oda değil.akşamları kapatınca acaba bu kız sormuyomu neden kapalı diye?insan şüphelenmezmi?sonuçta sözde kızda evli olduğunu yeni öğrenmiş.
1-bencede kız eşinin evli olduğunu yeni öğrenmiş poyzaz.çünkü o ilk şüphelendiğin dönemde telefonu hep kapalıymış şuanda açık.kız eşinin bekar olduğunu düşündüğü için olur olmaz saatlerde mesaj atabilir ve arayabilir düşüncesiyle eşin aklınca işini şansa bırakmamış.ama şuanda aynı hat açıksa şöyle bir durumda olabilir,ya artık görüşmüyorlar ya eşin hala görüşüyorsa danışıklı dövüş olduğundan kız artık saatleri biliyor yada dışardan gelen aramalara kısıtlama koymuş olabilir.(mesela rehber dışından arama reddetme yada gizli numara reddetme gibi).
2-eğer bahsi geçen arkadaşının adı ile kaydetmiş olsaydı, o aradığında sende tanıdığın için telefona cevap verme ihtimalin varsa senin bilmediğin bir isim tercih etmiş olabilir.
3-çocuğun üstüne yemin etmesine şaşırmadım çünkü o yaptığı hata ortaya dökülürse zaten çocuğundanda olacagını düşündü.
4-bu mesajlarını okuma diye uğraştığı sitedeki profilinde o kızın adı varmıydı bakabildinmi?
5-eşini işten eve-evden işe giden bir insan gibi anladım yazdıklarından peki bu durumda bu kızın işyerinden olma yada müşterileri falan olma ihtimali varmı?
6-telefon detayını beklerken kredi kartı ekstelerinide gözden geçir derim..
7-eğer gerçekten eşinin bu işi yapıp yapmadığını yada daha işin başındayken yakalandığını anlamak istiyorsan sana tek tavsiyem al karşına önce sana baştan sona anlatmasını iste.o anlatırken arada dikkatini dağıtıcak şeyler yap mesela çay yap gel otur,tuvalete git gel otur gibi.bunun sebebi odaklanmasını engelle dikkatini dağıtki kafasını toplaması zor olsun.baştan sona anlatınca bide sen sondan başa anlattır.mesela ben yakalamadan önce ne zman konuştun,yakalanmadan önce ne mesaj attı sana gibi sondan başa döndür.eğer ilk anlattığı sırayı yakalayamazsa adın kadar emin ol bu haltı yediğine:/
bu yazdıklarımı herşeye göze aldım,önce emin olup ona göre hayatımın devamında hareket edicem diyorsan yap derim,yok hem eşeleyip hem yüz göz olup hem susup oturucam diyorsan kendini ikinciye hazırla ama böyle gizli saklı olmayacagını alenen yapacagını unutma..umarım hayırlısı olur senin için..