sizce aldatıldım mı?

1-bencede kız eşinin evli olduğunu yeni öğrenmiş poyzaz.çünkü o ilk şüphelendiğin dönemde telefonu hep kapalıymış şuanda açık.kız eşinin bekar olduğunu düşündüğü için olur olmaz saatlerde mesaj atabilir ve arayabilir düşüncesiyle eşin aklınca işini şansa bırakmamış.ama şuanda aynı hat açıksa şöyle bir durumda olabilir,ya artık görüşmüyorlar ya eşin hala görüşüyorsa danışıklı dövüş olduğundan kız artık saatleri biliyor yada dışardan gelen aramalara kısıtlama koymuş olabilir.(mesela rehber dışından arama reddetme yada gizli numara reddetme gibi).
2-eğer bahsi geçen arkadaşının adı ile kaydetmiş olsaydı, o aradığında sende tanıdığın için telefona cevap verme ihtimalin varsa senin bilmediğin bir isim tercih etmiş olabilir.
3-çocuğun üstüne yemin etmesine şaşırmadım çünkü o yaptığı hata ortaya dökülürse zaten çocuğundanda olacagını düşündü.
4-bu mesajlarını okuma diye uğraştığı sitedeki profilinde o kızın adı varmıydı bakabildinmi?
5-eşini işten eve-evden işe giden bir insan gibi anladım yazdıklarından peki bu durumda bu kızın işyerinden olma yada müşterileri falan olma ihtimali varmı?
6-telefon detayını beklerken kredi kartı ekstelerinide gözden geçir derim..
7-eğer gerçekten eşinin bu işi yapıp yapmadığını yada daha işin başındayken yakalandığını anlamak istiyorsan sana tek tavsiyem al karşına önce sana baştan sona anlatmasını iste.o anlatırken arada dikkatini dağıtıcak şeyler yap mesela çay yap gel otur,tuvalete git gel otur gibi.bunun sebebi odaklanmasını engelle dikkatini dağıtki kafasını toplaması zor olsun.baştan sona anlatınca bide sen sondan başa anlattır.mesela ben yakalamadan önce ne zman konuştun,yakalanmadan önce ne mesaj attı sana gibi sondan başa döndür.eğer ilk anlattığı sırayı yakalayamazsa adın kadar emin ol bu haltı yediğine:/

bu yazdıklarımı herşeye göze aldım,önce emin olup ona göre hayatımın devamında hareket edicem diyorsan yap derim,yok hem eşeleyip hem yüz göz olup hem susup oturucam diyorsan kendini ikinciye hazırla ama böyle gizli saklı olmayacagını alenen yapacagını unutma..umarım hayırlısı olur senin için..
canım sağol bana zamanını ayırdığın için .bu dediklerini yapamaya çalışacam.unutıyım diyorum ama olmuyor.samimi olamıyorum içimden gelmiyor.

öncelikle geçmiş olsun.niyetim yanlış anlaşılmasın gaz vermek değil.6 yıllık ilişkim sonucunda öğrendiğim önemli şeylerden biri şu dur;
erkekler sevgililerini her vakit erkek ismi ile kaydederler.
başımıza geldi 'BERBER' diye kayıtlı adamın 3 gün sonra 'BERRAK' olduğunu öğrendik:)

öncelikle geçmiş olsun.niyetim yanlış anlaşılmasın gaz vermek değil.6 yıllık ilişkim sonucunda öğrendiğim önemli şeylerden biri şu dur;
erkekler sevgililerini her vakit erkek ismi ile kaydederler.
başımıza geldi 'BERBER' diye kayıtlı adamın 3 gün sonra 'BERRAK' olduğunu öğrendik:)

6 yıl ilşkıyı neden surdurmuş o zaman:53:

6 yıl ilşkıyı neden surdurmuş o zaman:53:

söylediğine göre berrak olan kız, ev arkadaşının kız arkadaşıymışmış..

sonunda itiraf etmişti, onlar benim için gündelikti diye.asil, yedek meselesi.erkekler bunu hep yapıyor.benden yana sıkıntısı yoktu ama heyecan arıyordu.

Bu arkadaşının ismi Erkan mı? Hani Erkan'ın kızarkadaşı olduğunu anlamak için mi Erkan diye kaydetmiş? Beni zırt zırt arayan sapığa da ismini öğrendiğimi ve savcılığa verdiğimi söylediğimde amcamın oğlu telefonumu almıştı benim ne suçum var lütfen vermeyin diye yalvarmıştı klasik erkek yalanlarından değildir umarım..

Ya okudukça insan kendi hemcinslerine kızıyor.Bir kızın, iş saatleri dışında ulaşamadığı birinin evli olduğunu anlamaması mümkün mü?Kızlar bilerek yanaşıyorlar resmen, erkekler desek dünden razı,evdeki eş saf yerine konuluyor.Yalanların ardı arkası kesilmiyor.Bu kadar onursuz nasıl olabilir insanlar.Yapacaksan,aklında varsa biri boşan bari karşındakine saygın olsun.Yada yakalandın hiç olmazsa arkasında dur hareketinin yalanlarınla küçülme.Dün gazetedeki bir haberde bu olayın abisi vardı.50 yaşında adam,3 çocuğunun annesini döverken telefonunun 3G özelliği ile 18lik sevgilisine izletmiş.Kızda "az vuruyorsun,görmüyorum"diye bağırıyormuş.Konu sahibi arkadaşım alınma ama örnekte yazdığım gibi insanlar 30yıllık kocalarınan neler görüyor.Birkaç yıllık kocamın böyle hatasını yakalasam,hayatta güvenmez;o kızla ve suçu üstüne attığı arkadaşıyla aynı gün yüzleştirirdim.Yapmıyorsa kapının yeri belli:47::47::47:

erkekleri anlamak gerçekten çok zor.ne istediklerini bilmiyolar bence .ben şuanda aradan tam 1 hafta geçti daha atlatamadım.içimde hep bi şüphe acaba diyorum ve hafiyelik yapıyorum.bişey bulamayıncada resmen çöküyorum.bilgisayarda bişeyler arıyom sürekli tlfnu kurcalıyom ceplerine bakıyorum.daha neler neler.ama bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.kendimi okadar yordumki işim gücüm bu oldu resmen başka bişey düşünemiyorum.tam olarak aldatıldığımı bi öğrensem durmayacam çekip gidecem ama olmuyo işte ortadaki yeminlere belki yalan yanlış sözlere kanıp geri döndük.allah büyük ben değil kimse hak etmiyo aldatılmayı eğer varsa böyle bişey inşallah iş işten geçmeden yıllarım gitmeden öğrenirim.

erkekleri anlamak gerçekten çok zor.ne istediklerini bilmiyolar bence .ben şuanda aradan tam 1 hafta geçti daha atlatamadım.içimde hep bi şüphe acaba diyorum ve hafiyelik yapıyorum.bişey bulamayıncada resmen çöküyorum.bilgisayarda bişeyler arıyom sürekli tlfnu kurcalıyom ceplerine bakıyorum.daha neler neler.ama bu ne zamana kadar böyle gidecek bilmiyorum.kendimi okadar yordumki işim gücüm bu oldu resmen başka bişey düşünemiyorum.tam olarak aldatıldığımı bi öğrensem durmayacam çekip gidecem ama olmuyo işte ortadaki yeminlere belki yalan yanlış sözlere kanıp geri döndük.allah büyük ben değil kimse hak etmiyo aldatılmayı eğer varsa böyle bişey inşallah iş işten geçmeden yıllarım gitmeden öğrenirim.

inşallah hakkında hayırlısı olur canım çocugun varmı

Back
X