canım anlattıklarına göre şüphelerin yersiz değil..bende olsam ilk aklıma bu gelirdi...yapabileceğin pek fazla bişey yok aslında...gerekeni de yapıyormuşsun zaten....
önemli olan aldatılıp aldatılmadığını ortaya çıkarmak değil...önemli olan sonrasında ne yapacağın...
yani diyelimki aldatıyor ve sende öğrendin bunu...peki napıcaksın....eğer evliliğine devam edeceksen hiç araştırma derim ben....
ama eğer aldatılmaya asla tahammül edemem bitiririm diyorsan araştır...nasıl olsa bi açık verecektir...
ama benim aklıma takılan şu oldu..neden birden fazla hattı var???
bir erkeğin neden ikinci üçüncü bir hattı olur ki...iş gereği diyecem ama en azından siz bunun peşine düşün... mesela iş yerine giderseniz bi kurcalayın bakalım telefonunu ...
eşlerin birbirlerinin şifrelerini bilmemesi yada isteyince vermemeleri bana her zaman garip gelmiştir neden vermessinki saklayacak bir şeyin var demektir bu
Evli olmak birbirinin bütün hayatına girmek müdahale etmek değildir . Ne münasebet kocam benim mail ve Facebook şifremi isteyecek? Ben de vermek zorundayim. Yok böyle bir sey. İlla bi seyler yapıyorum anlamına gelmez ama ben ailemden biriyle bir arkadaşımla ozel bir sey konuşmuş olabilirim, maillesmis olabilirim. Belki bi arkadasım ozel bir durumundan bahsetti ya da ailemden biri. Ama esimin bilmesini istemiyor olabilirim.
Aynı sey onun icin de geçerli olabilir. Benim bilmemi istemeyeceği aile ya da arkadas muhabbeti olabilir.
Bu, insanların ozelidir. Koca da olsa bilmemeli bakmamalı. Benim kocam istese de vermem. İstemez de zaten, ben de istemem. Vermesin de.
Senin konuna gelince , ben oyle bir su oldugunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla kv ile yasıyorsunuz ve kocan annesine fazlaca bağımlı . Bence senin haberin olmadan annesi onu fazlaca yönlendiriyordur sana sormaya ya da seninle ilgilenmeye gerek duymuyordur.
Cok kesin konuşmak istemem ama bu kadar anneci adam aldatmaz da.
şu an sorun aldatması değil bence aşırı derecede olan ilgisizliğive belki siz de eşinizi ihmal ediyosunuz farkında olmadan, aranızda sessiz bi uçurum oluşuyor günden güne. Bu durumu düzeltmelisiniz, aldatıp aldatmadığı bizim bileceğimiz bi iş değil ama önce evliliğinizi yoluna sokun, konuşmadan sorunlar çözülmez...
O zaman ima etme acıka sor. Kafana takacagina o taksin :)
sende açık açık face şifresini iste
Merhba kizlar.hep kv e zede olarak cikardim burda ama bu gun esimle ilgili yorumlariniza ihtiyacim var.esim zaten hic bir zaman cok rimantik cok anlayisli birisi degildi ama artik iyice "odunlasdi"yani nasil desem benimle eviyle ilgilenmiyor napiyorum nereye gidiyorum nerde kaliyorum hic bir seyle ilgilenmiyor.gecenlerde kv le bir akrabasina gittik geceyi de orda kaldik. esim giiiyimizi biliyodu ama kalicaginizi hayir(o gelmemisdi) neyse kaldik sabah geldim hic nerdeydin diye sormuyor.sanki kv le evlendim her seye o karar veriyor esimin hic bir yetkisi yok o da bundan sikayetci diyil yetwr ku annesi yuzune gulsun. afedersiniz cinsellik bile umrunda digil. susleniyim yanina uzaniyim fark etmiyor.aksam cigu zaman annesinin odasinda uyuyup kaliyor sonra da gecenin bi vakti kendi yatagina geliyor.ben faceden birileriyle msj supeleniyorum ama sifreyi kiramiyorum.bunu yapa bileniniz varmi?telefonu kurcaladim bi sey bulamadi ki zaten bu telef. konusmaz dukkan da bi suru hatti var.sorunca neden boylesin diye hep is diyo kafam karisik diyo. ben ikinci cocuk istiyomusun diye sordugumda dili evet ses tonu vucut dili hayir diyor.ne dersiniz kizlar supelerim hakli mi sizce?
Bu yalanı ben daha önce de duymuştum baya sık söyleniyor herhalde. Anlamadığım arkadaşına verdiyse sizden neden saklandı söyleseydi. Ayrıca arkadaşı o kadar salak mı ki mesajlarını silmeden versin. Hatlar da çok pahalı değil, arkadaşı 20 liraya gider bi hat alır ondan bundan dileneceğine. Bunu da göz önünde bulundurarak yüksek ihtimal eşiniz bir şeyler karıştırıyor, kadınlar genelde hislerinde yanılmıyorlar maalesef...Sorsam bile gerceyi asla soylemez.bi bucuk sene once cocuk yeni dogmusdu bir gun gizlice(icime dogdu sanki yoksa pek oyle huylari olan biri diyilim)arabasini kurcaladim bi telef.buldum icinde esimin eski numaralarindan bi tanesi .telef.msj dolu bir kiza yazilmis.ask. randevu falan.bende kaptigim gibi telef. gititm hesabini sormaya asla kabullenmedi yok arkadasina vermismis yok arkdasi arabada unutmusmus.neyse o zaman ikna oldum(belki de ikna olmak istedim) simdi bu yuzden supheler rahat vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?