sizce aldatiliyomuyum?

kesinlikle çok özel bişe konuşursan silersin olur biter ne demek kocama şifremi vermem çok garip..

kesinlikle çok özel bişe konuşursan silersin olur biter ne demek kocama şifremi vermem çok garip..

dimi ya zaten ben böle bişi yapsam eşimle aramız bozulur ki bence istemiyo ve vermiyosa ilgilenmiyodur merak etmiyordur ben istemem öle ayrı gayrı evlilik olmaz olsun

dimi ya zaten ben böle bişi yapsam eşimle aramız bozulur ki bence istemiyo ve vermiyosa ilgilenmiyodur merak etmiyordur ben istemem öle ayrı gayrı evlilik olmaz olsun

yani bana da çok garip geldi ama prensip meselesi...ama benim eşimde bu ara çok ilgisiz napcağımı bilemiyorum...

Kesinlikle aldatılmıyorsun bence...
Aldatan erkek odunlaşmaz aksine nazikleşir...
Odunlaşıyorsa aldatılmıyorsun ancak karşındaki senden soğuyor, en kısa zamanda kendine çeki düzen ver, kılık kıyafetine dikkat et derim.
Tekrar ediyorum, aldatan erkek odunlaşmaz, aksine..........

şüphelendiğin bişi varmı belki işyerinde sıkıntılıdır olur ara ara öle dönemler

Evet is yerinde sikintilari .borclari falan var ama bana anlatmiyor ben hep annesi ve ya babasi ile konusurken duyuyorum.niye bana anlatmiyorsun diyorum ben isimi gucumu sana mi anlaticam diyor.ama annesine anlatiyir.hem daha once de boyle bi sey yasadim yukarida anlatmisdim teef. da msj falan bulmysdum o yuzden supelerim.hem de kendine cok fazla ceki duzen veriyor.sabah evden temiz pantolon gomlek falan guzel giyindi cikti(eskilmis falan da diyildi)oglen gitmis yenilerini almis giyinip suslenip nereye gitmis bilmiyorum.bu normalmi?benim yeni bi sey almama giyimime kusamima zaten kv e karar veriyor istediyim gibi giyinemiyorum istediyim zaman gidipte istediyim bi seyi alamiyorum.bi yere gitsem kv e hesap vermek zorundayim .cok bunaldim artik

Bey efendi bu defa saglama almis kendini gitmis is yrinde baglaniyor intrnte.evdeki bilgisayari da giturmus ise. yok efendim isdeki bozulmusmus. ben de zaten mobil intrnt. kullanyrum.belku evde bilgisayar olsa daha rahat bulurdum.

Haklisin bilmiyorum ne yapacagima karar vermedim.amma iliskisini boyutu onemli.eger daha derin ve ciddi bir iliskiyse o zaman her sey deyisir.ama basit tanimadigi i insanlarla bir face takilmasiysa sadece konusur bi sekilde hall ederim.ama bilmeden de huzur bulamiyorum. ve bence kv de de bi seylerin farkinda .

ne demek sana işi mi anlatcakmış sen bence al karsına ve konuş de ki yarın bi gün tabiki bunu allah bilir ama ailen olmucak vefat edicekler hastalanıcaksın bi derdin olucak yanında onlar değil ben olucam tabiki benle paylaşıcaksın falan de durumdan rahatsızlığını belirt ya kusurabakma ama belki kv böle davranmasını saglıyodur sende sölemelisin benim eşim sensin annene saygım sonsuz ama ben senden izin alırım bi tek falan diye annesiyle evlenmedin sonuçta yani ayy cok zor yaa valla cok iyi anlıyorum seni

Zor kardesim cok zor sanki tum ailesiyle evlenmisim.kv de bana gelince cok eski kafali oluyor.esimle birlikde cocugu parka goturmemize bile izin yok neymis erkekler varmis.e ne ben ne de esim onun sozunden cikamadigimiz icin sonuc da boyle oluyor.yalnis oldugunu bildiyim halde ben de ailesine kizarken ona tavir yapiyorum boylece sogukluk giriyor arayA.off Allah her kesin yardimcisi olsun .hasta olursun yaslanirsin bakarim her isine kosuyirum birakinda bi gencliyimizin evliliyimizin tadini cikaralim bi nefes alalim ya illaki insanin gozunden detiricekler her seyi.

hiç konuşmadın mı eşinle bu konuyu o ne dio bide bak sakın ailesine kızıp ona tavır yapma bunun yerine haklı olduğunu gerekçelerini üzüldüğünü söle ama unutma böle şikayet eder gibi sölersen ters teper cok seviyorum onları ama bende senle doyasıya eviliğimi yasamak istiyorum sadece sen karış istiyorum bana falan de evin erkeği sensin ben annene bişi diyemem bana kırılır belki sen bizim aramızda sınırı koyucaksın ne bana ne ona laf sölet falan de bakalım napıcak.Ne istiyo kv anlamıyorum ki bırakın oğlunuzu evlenince başka hayatı var kabullenin işte ama yok illa sorun cıkarıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…