Evli olmak birbirinin bütün hayatına girmek müdahale etmek değildir . Ne münasebet kocam benim mail ve Facebook şifremi isteyecek? Ben de vermek zorundayim. Yok böyle bir sey. İlla bi seyler yapıyorum anlamına gelmez ama ben ailemden biriyle bir arkadaşımla ozel bir sey konuşmuş olabilirim, maillesmis olabilirim. Belki bi arkadasım ozel bir durumundan bahsetti ya da ailemden biri. Ama esimin bilmesini istemiyor olabilirim.
Aynı sey onun icin de geçerli olabilir. Benim bilmemi istemeyeceği aile ya da arkadas muhabbeti olabilir.
Bu, insanların ozelidir. Koca da olsa bilmemeli bakmamalı. Benim kocam istese de vermem. İstemez de zaten, ben de istemem. Vermesin de.
Senin konuna gelince , ben oyle bir su oldugunu sanmıyorum. Anladığım kadarıyla kv ile yasıyorsunuz ve kocan annesine fazlaca bağımlı . Bence senin haberin olmadan annesi onu fazlaca yönlendiriyordur sana sormaya ya da seninle ilgilenmeye gerek duymuyordur.
Cok kesin konuşmak istemem ama bu kadar anneci adam aldatmaz da.[/QUOT
kusurabakma ama bence böle evlilik olmaz insanın eşiyle arasında gizli saklı olmamalı!!!
kesinlikle çok özel bişe konuşursan silersin olur biter ne demek kocama şifremi vermem çok garip..
dimi ya zaten ben böle bişi yapsam eşimle aramız bozulur ki bence istemiyo ve vermiyosa ilgilenmiyodur merak etmiyordur ben istemem öle ayrı gayrı evlilik olmaz olsun
yani bana da çok garip geldi ama prensip meselesi...ama benim eşimde bu ara çok ilgisiz napcağımı bilemiyorum...
şüphelendiğin bişi varmı belki işyerinde sıkıntılıdır olur ara ara öle dönemler
Benim eşimde çok ilgisiz bir erkek.Ben de senin gibi sanalda birşeyler karıştırdığını düşünüyorum.Ama ispatlayamadım.Bence kadınlar hissediyorlar.Casus programlar varmış.Ama henüz becerip yükleyemedim.Yapılan yazışmaları açıkca gösteriyormuş.Bunu deneyebilirsin sende.
aldatıldığını öğrenince ayrılamıyacaksan bence hiç kurcalama bi kere affedersen yine yapar çünkü sonra aldatıldığını öğrenirsen cok üzülürsün önce en kötüsünü öğrendiğinde ne yapıcağına karar ver öle arastır
Haklisin bilmiyorum ne yapacagima karar vermedim.amma iliskisini boyutu onemli.eger daha derin ve ciddi bir iliskiyse o zaman her sey deyisir.ama basit tanimadigi i insanlarla bir face takilmasiysa sadece konusur bi sekilde hall ederim.ama bilmeden de huzur bulamiyorum. ve bence kv de de bi seylerin farkinda .
ne demek sana işi mi anlatcakmış sen bence al karsına ve konuş de ki yarın bi gün tabiki bunu allah bilir ama ailen olmucak vefat edicekler hastalanıcaksın bi derdin olucak yanında onlar değil ben olucam tabiki benle paylaşıcaksın falan de durumdan rahatsızlığını belirt ya kusurabakma ama belki kv böle davranmasını saglıyodur sende sölemelisin benim eşim sensin annene saygım sonsuz ama ben senden izin alırım bi tek falan diye annesiyle evlenmedin sonuçta yani ayy cok zor yaa valla cok iyi anlıyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?