Sizce alırlar mı?

cnm baska ıslere basvur orası cok streslı ve cok baskıcı bıır ıs.. bana da teklıf geldı ustelık maas olarak asgarının ustundeydı. kabul etmedım. bende ogrencıyım... suan baska bı yerde haftada 3 gun calısıp asgarı maas alan bır ıs buldum

Arkadaşlar bugun cagri merkezine is görüşmesine gittim, eğer alti aydan önce işten cikarsam son aldigim maaşimdan yaklaşık 400 lirasini geri alacaklarmis. Zaten verdikleri para asgari ücret. Bunu yapmalari çok saçma acaba o parayi vermemekte dirensem ne gibi aksilikler olur düşerler mi paranin peşine.

Canım yaa çağrı merkezi çok sıkıntılı iş.Uzun süre çalışan kimse yok.Bence imkanın varsa başka iş yap ,çağrı merkezini düşünme bile.

O...u çocukluğunda çığır açmışlar zaten. Hem milleti kuş kadar paraya çalıştır , hem verdiğin paraya göz dik???? Böyle işverene tüküreyim.

İşe başlamadan çıkarsam ne olur diye mi düşünüyorsun?
Ama çağrı merkezi işini herhangi bir işle karşılaştırmak bile hata güzelim. :KK53: Keşke zamanında ben de öncesinde düşünseymişim. Öyle herkese göre bir iş değil. Çalışan bilir diyorum, başka da bir şey demiyorum. :KK14:

Ama çağrı merkezi işini herhangi bir işle karşılaştırmak bile hata güzelim. :KK53: Keşke zamanında ben de öncesinde düşünseymişim. Öyle herkese göre bir iş değil. Çalışan bilir diyorum, başka da bir şey demiyorum. :KK14:
Doğrudur, o kadar yoğun çalışıp, bütün gün kafanın şişmesi yanında, bir de abuk sabuk, terbiyesiz, saygı sınırlarını bilmeyen insanlarla muhatap olunduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Benim de yapabileceğim bir iş değil.

Doğrudur, o kadar yoğun çalışıp, bütün gün kafanın şişmesi yanında, bir de abuk sabuk, terbiyesiz, saygı sınırlarını bilmeyen insanlarla muhatap olunduğunu az çok tahmin edebiliyorum. Benim de yapabileceğim bir iş değil.
Herkes telefondayken karşıdakine istediğini söyleyebileceğini sanıyor.
İstifa sebebim anneme küfredilmesiydi.

Herkes telefondayken karşıdakine istediğini söyleyebileceğini sanıyor.
İstifa sebebim anneme küfredilmesiydi.
Kuş beyinli ne olacak; ben de bazı insanlara aynı minvalde cevap verebilmek için keşke erkek olsaydım diyorum. İstesem de küfür edemiyorum. Umarım sen cevabını verebilmişsindir. ;)

Kuş beyinli ne olacak; ben de bazı insanlara aynı minvalde cevap verebilmek için keşke erkek olsaydım diyorum. İstesem de küfür edemiyorum. Umarım sen cevabını verebilmişsindir. :KK66:
Nerede! Karşılık vermek yasaktı bizde, yutup oturacaksın.
Çağrıdan sonra kulaklığı masaya koydum, düşündüm. Cidden bu muyum ben diye...
Sonrasında zaten yapamadım, bıraktım.

Back
X