• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce amacı/derdi ne ?

Sanırım aklına gelmişsin bi bakayım demiş ve engelini kaldırmış. Facebookta engelini kaldırdığın birini 48 saat tekrar engelleyemiyorsun. O yüzden baktıktan sonra tekrar engelleyememiştir. Bence hiç umursama bile. Karaktersizmiş.

O kesin de (karaktersizliğini tasdik etmiş biri) Hesabını geri donduracağını bile bile niye açar ki engeli? sonuçta dondurduğu müddetçe engel kalkmış bi şekilde duracak.Hesabı açtıkça görecek profilimi tkrar donduracak.

Adam başka biriyle sevgili olsa, buna daha yumuşak yaklaşırdım. Nispet yapıyor olabilir, belki de pişmandır diyebilirdim. Ama artık evlenmiş. Hesabını aktif etse kaç yazar, engel kaldırsa kaç yazar, pişman olsa kaç yazar yani. Benim umrumda bile olmazdı, bakmazdım da.

Haklısınız sizin baktığınız yönden bakınca kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama dedim ya sadece hareketinin sebebini merak ettim.İlahi adalete inanan biriym ama bazen insan görmek istiyo bi an önce pişmanlıksa pişmanlık düşkünlkse düşknlk.Bişeyler olsun da içi soğusun istiyo

aynen. sen gör diye nispet yapmak amacı. ben senn yerinde olsam
engelini kaldırdıktan sonra,öyle değil bak böyle engelenir diye içimden geçirip bir güzel engellemiştim şerefsizi. al sana kapak diye

Sayfasında "herkese açık paylaşımlarında evliliğe dair nispet yapacağı bişey yüklemiş değil ki.Korkusundan bir gün bile hesabını aktif etmişliği yk.Bende geri engelleyemiyorum sayfasını takp ettiğimi anlamasın diye.Çünkü en azından bana öyle denk geliyo açıyo bi saat duruyo mu durmuyo mu hoba donduruyo hesabını :/ hem öyle önemsndiğini düşünmez mi ?

Haklısınız sizin baktığınız yönden bakınca kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama dedim ya sadece hareketinin sebebini merak ettim.İlahi adalete inanan biriym ama bazen insan görmek istiyo bi an önce pişmanlıksa pişmanlık düşkünlkse düşknlk.Bişeyler olsun da içi soğusun istiyo
Kendi karaktersizliğiyle başbaşa bırak onu bence. Muhtemelen o da sana bakmıştır. Sevgilisini aldatan erkeğin eşini aldatmayacağı ne malum? Boşver.

Derdi ne bilemiyorum ama sen de onemseme artik yoksay, sunger cek ,Allaha havale et.

Napiyo mutlu mu diye arastirma sal gitsin. Bu sekilde devam edersen yalniz kendin uzulursun

Mutlu olduğunu gözlerimle gördüm zaten ondan geçtim de neden aktf hale getrdiği an engeli kaldrdı neyi merak etti.Merak ediyorum evlenmiş de olsa eski sevgilisinin hayatına o kişiden çok daha iyi biri girse kasım kasım kasılmaz mı ? ben olsam sevmesem bile kıskanırdım sanırım.Belki ilişki durumumu merak etti belki acısından öldüm mü kaldım mı diye :P

O kesin de (karaktersizliğini tasdik etmiş biri) Hesabını geri donduracağını bile bile niye açar ki engeli? sonuçta dondurduğu müddetçe engel kalkmış bi şekilde duracak.Hesabı açtıkça görecek profilimi tkrar donduracak.

Canim bisey sormak istiyorum, yorumlari silebiliyosun anladim, peki senin paylastigin biseyi begenenleri de tek tek silebiliyo musun?

Ben sadece meraktan baktığını düşünüyorum. Neler yaptığını, mutlu olup olmadığını kontrol etmek istiyordur. Bir laf varya hani; Her Katil Olay Mahaline Mutlaka Döner diye. Biraz o hesap olmuş.
:)

Bide baska hesaptan ekledim facebooktan demissiniz ya. Baska tanimadigi hesabi ekledi mi o da? Ben de fake hesap acsam benim eski sevgilim eklemez sanki gibi geliyo ama eklemesini isterdim. Bunu nasil yapabilirim?

Valla bu kişi öğretmen olduğu için öğrencisiymişim gibi ekledim sende ona göre ayarlayabilirsin.Mesela mezun olduğu liseden biriymişsin gibi değiştirebilrsn ayarlarını.Üniv.arkadaşları yakın tarhli olduğu için hatırlar ama liseyi hatırlamayabilir.Tanıyosan lise ark.larını da ekle.
Ben sadece meraktan baktığını düşünüyorum. Neler yaptığını, mutlu olup olmadığını kontrol etmek istiyordur. Bir laf varya hani; Her Katil Olay Mahaline Mutlaka Döner diye. Biraz o hesap olmuş.
:)

İşte benim duymak istedğim cevap bu :) niye hemen umutlanıyomuşum anlamı çıkarıldı anlamadım.Kim hakkında ne düşünüldüğü merak etmez ki ?
evet şuan aşık olduğu ulaşılmaz gördüğü kişiyle evli ve çok mutlu
ama ne olursa olsun hiç bişey hissetmese de bana karşı
ondan üstün özellklere sahip atıyorum onun boyu kısaydı mesela uzun biriyle birlikte olduğumu görse komplekse girer kesinlikle
bu hangimizde olmadı ki ?
belki ilişki durumumu merak etti belki bıraktığı gibi miyim yani perişan bi halde miyim diye merak etti
bende bunu merak ettiğim için soruyorum yaşayanlara hepsi bu

Kendi karaktersizliğiyle başbaşa bırak onu bence. Muhtemelen o da sana bakmıştır. Sevgilisini aldatan erkeğin eşini aldatmayacağı ne malum? Boşver.

Ben artık ona kesin gözüyle bakıyorum onun sevgisi heyecanı geçene kadar..yanlış anlaşılmasın ama bende ksur bulan birinin o kişide kusura bulmaması (heyecanını yitirince) imkansız.Görenler zorla mı evlendirildi görücü usulü müymüş diye sordular bana.Karaktere de önem veren biri değil ki tipini es geçti gönlünü sevdi deyim..

Bosverin engellemis, engeli kaldirmis... Belki sizinle oynuyor yani siz göresiniz diye yapiyor yada oda merak edip size bakmak istiyor, ne fark ederki? Asil siz ona engeli koyun ki, umrunuzda olmadigini görsün... Anliyorum merak ediyorsunuz ama böyle uzayip gider... Bosverin yeni asklara yelken acin, o artik evlenmis siz daha özgürce ucabilirsiniz...:ssz:

bu ne karmançorman bi yazıdır ya anlayan banada anlatsın .

Bence bunlardan bir anlam çıkarmaya çıkarma boşver ne yaparsa yapsın bundan sonra seninle bir ilgisi kalmamış artık,

karısı düşünsün neden silmediğini.

Canim bisey sormak istiyorum, yorumlari silebiliyosun anladim, peki senin paylastigin biseyi begenenleri de tek tek silebiliyo musun?

Beğenileri kaldıramazsın beğenen kişi kaldırabilir ancak

Özet geçeyim bahsi geçen kişi(eski sevgilim ) yakın bi zamanda beni aldattığı kişiyle evlendi..
beni aldattığını anladığım zaman afilli bi mesaj çektikten sonra mesajımı okuyup beni engelledi ve hesabını dondurdu.
Ben aldattığını ayrıldıktan bi kaç ay sonra kuzeninin yüklediği bi fotoğrafdan gördüm.(nikah fotoğrafı)
Ben başka bi hesaptan sırf düğün resimlerini göreyim içim soğusun diye ekledim bunu ve gerçekten mutlu olduğuna emin olmak için ki emin oldum..ayrıldıktan 2-3 hafta sonra o kişiyle olan fotoğraflarını koymuş(hesabını bi kaç saatliğine de olsa nadiren aktif hale getiriyo)
Benim hakkımda konuşurlarken "çok isterim eltim olmasını" diye yalakalanan kardeşinin eşi methiyeler düzmüş yeni eltisi için :)
ki bu ş. o kızı sırf tipini hal hareketlerini beğenmedi diye silmişti hesabından.Ne dedi de ikna oldu da geri ekledi ALLAH BİLİR
Neyse kabul etmiş bu profilini inceledim tabi
Bize dair şeyler hala duruyo (fotoğraflar hariç tabi)
doğum gününü kutlamışım aşkımlı cicimli durum güncellemişim onlar duruyo
severim seni diye eurovision parçası var onu yükleyip beni taglemişti yani bu ve buna benzer bir zamanlar sevgili olduğumuzu ispat eden şeyler duruyodu çok şaşırdım
Hadi dedim o hengamede hesabı dondurur hesap vermekten kurtulurum dedi çok ilgilenmedi diyelim (fotoğrafları ve yorumlarımı tek tek silmiş)
Dün bi baktım kendi hesabımdan engeli kaldırmış şok şok
Direk hesabı aktif ettiği an benim engelimi kaldırmış
Yanlış anlaşılmasın benim ihaneti ilk öğrendiğim andan bu yana tek isteğim sadece bana yaşattığını yaşaması benim kıymetimi de anlasın mumla arasın isterim ama ona umut bağlamak anlamında değil kesinlikle..Pişmanlık duysun acı çeksin istiyorum kısaca
Sizce bu hareketinin sebebi ne olabilir? silmediği güncellemeler hesabı aktif ettiği an engeli açması ? üstelik 1-2 saat aktif oluyo mu olmuyo mu sanırım eşinden gizli giriyo
Pustluk yapacakkktaaa,ondan.

Back
X