Sizce amacı ne bu adamın?

derin1515

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
164
85
48
37
4 yıldır bı küs barış olduğum erkek arkadaşım 4 ay önce benden ayrılmıştı...aramızda 100 km felan mesafe var....ayrıldıktan sonra benım bulunduğum yere gelecek biri değil..geçen pazar 2 erkek arkadaşıyla benım her pazar kız arkımla gıttıgım mekana geldi.hemde benım her zmn gittiğim saatte ....bunun tesadüf olmadığını biliyorum..çünkü öyle cafe takılan biri değil üstelik benım sevdiğim o mekanı asla sevmezdi tarzıda değil...sonra yanımıza geldi havadan sudan konuşmak istedi..ben yüzüne bakmadım..kız arkadaşımla konuştu ...sonra kulağıma eğilip hadi allaha emanet ol dedi ve masasına geri geçti.....biz mekandan kalkana kdr kalkmadılar ..ne zaman ayaklandık kendileri aynı anda kalktılar..o gündür barışmak içinde aramadı..ama oraya gelmesi aslaaa tesaduf olamaz..sizce amacı ne ayrıca engelimide kaldırmış..ben dönsün barışalım demiyorum ama neden böyle bi hareket yapmış olabilir..Barışmak istese ve bunun için gelse neden allaha emanet ol desin?.hiç bişe anlamadım fikriniz nedir arkadaşlar.?

Son düzenleme:
erkeklerin hareketlerinde mana aramak boşa kürek çekmek gibi bence. Maksimum huzursuz etmek istemiş olabilir. Yoksa şu saatte şuraya gideyim de şöyle yapayım falan bunlar genelde bizden çıkan şeyler. Tesadüf yüzde 80 diyorum. 20 de gıcıklıgına özellikle yapmış diyorum. Barışmak istemiyorsanız, üstünde durmayın bile. Mesaj vs atmayın sakın neden geldin şu bu diye.

at gibi gitmiş, it gibi dönmüş. ama yazarsa terslersiniz veya ortak arkadaslarınıza falan rezil olur düşüncesiyle hala yazmıyor bu şekilde kendisini sizin aklınıza sokuyor olabilir

Ilginizi cekip adimi sizden bekliyor, saçma sapan erkek kompleksi ve egosu işte.

Erkekler her şeyin kendilerine direk soylenmesini isterler, imadan anlamazlar. Kendilerine gelince de boyle salak sacma hareketlerle bir sey anlatmaya calisirlar. Sizi gormek, karsiniza cikmak istemis ama zekasi bu kadarina yetmiş. Barismak istemiyorsaniz gülün gecin, bence komik çünkü

bıraktığım yerde duruyor mu diye kontrol etmek istemiştir.. Bir kendimi göstereyim de aklını karıştırayım diye

4 yılını bu dangozla heba etmişsin bi 4 yıl daha heba etmeye devam etmekte niyetlisin herhalde.. zira barışalım demiyorum derken bile adam hadi dese barışacaksın orası çok net..
senin yumuşak tarafını bildiği için de elinin altında tutuyor canı isteyince barışıp canı istediğinde ayrılıyor..
birazcık kendine saygın varsa önüne bakar bir daha bu adamı hayatına sokmazsın..

Net yaziyorum..
Sevişecek birini bulamadigi için tekrar seni ayartmak istiyor.
Bunlar çok klişedir..
Kendisi bırakmış..Ayrılmış..
Etrafına bakinmis,yeni birilerini bulamamış ve pipisinin gönlünü eylemek için tekrar senin peşine düşmüş..
Askmis,sevgiymis asla aklınıza gelmesin derim.Zaten sevse ; bırakıp gitmezdi.

ama hıç aramadı öyle olsa aramazmı benden beklıor olması saçma aramayacagımı net bılır

dönmem mumkun degıl ama gelmesı bu harekkette bulunmasına anlam veremedım .

Kız arkadaşınızla daha önceden tanışıklıği var mıydı?
Kız arkadaşınızla iletişime geçmiş olabilir mi acaba sizi bir araya getirebilir diye ilk aklı bu geldi nedense.

bakalim bana dönüş yapacakmi diye sizden bir hamle bekliyor. Sizin ona neden geldin o gün oraya demenizi bekliyor tipik erkek. Aman bosverin giden gitmistir ve bitmistir nokta.

Kız arkadaşınızla daha önceden tanışıklıği var mıydı?
Kız arkadaşınızla iletişime geçmiş olabilir mi acaba sizi bir araya getirebilir diye ilk aklı bu geldi neden
tanışıyorlar ama bır araya getır dıye aramaz onu mumkun degıl arkadaşım kankam olur söylerdı bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…