sizce amacı ne olabilir?

rapunzel24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
54
8
3
32
Merhaba hanımlar,
Hoşlandığım biri var.Biz ayni okuldan mezunuz.ilk gördüğümüz andan itibaren etkilenme oldu aramızda. Bir süre arkadaşlık ettik ama sevgili gibi değil.okul bitti.
Sonra ara sıra tesadüf eseri karsilasmalarimiz oldu hep kavusmak istedik engeller cikti ama bir turlu kavuşamadık.
Suan memleketinde.
Geçenlerde konuştuk telefonda unutmadığını söylüyor. Arada gel gezelim konuşalım istersen bende kal diyor.
arada o kadar mesafe varken oradadan kız arkadaş bulabilecekken neden ben . Neden benle uğraşıyor. Gercekden sevgisi bitmemis mi bana karsi yoksa altinda baska sebeplermi aramaliyim. Içim içimi yiyor kac gündür.benim ne yapmam lazım. Degerli fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Yüz yüze görüştünüz mü bu süreçte hiç? Uzak mesafe ilişkisi kurmak için pek güvenilir biri gibi değil bu adam. Boşta kaldıkça sizi aramış.

Adamı gözünde o kadar büyütmüşsün ki, hangi aylarda konuşmaya başladığınızı bile hatırlıyorsun
Bundan ayrıl, başkasıyla görüşmeye başla.

Evet seks yapmak istiyor, kim olursa yazacak.
Bak düzenli olarak sana mesaj atmış 3 ayda bir.
Kendimi unutturmayayım çabaları bunlar

Saplantili bir sapik galiba Daha ilk konusmalarda cinsellik konusmak ne demek?Dusunce yapiniz cok ters siz karsisiniz ama o sizden tepki gorunce o da sanki sizin gibi dusunuyor rolu oynamis..Bir de sadece operim demis utanmasa pazarlik yapacak dudaktan mi yanaktan mi diye..Sacmalik uzak durun bence.

Yüz yüze görüştünüz mü bu süreçte hiç? Uzak mesafe ilişkisi kurmak için pek güvenilir biri gibi değil bu adam. Boşta kaldıkça sizi aramış.
Gorusmedik hep uzaklık aslında okul bitince memleketine gitti. Geçen sene ilk gorusmemizdede o memleketine ben okugudugumuz sehirdeydim. Haliyle gorusemedik.gorusmeye kalmadan irtibat koptu zaten.
2.sinde ayninsehirdeydik o buraya gelmisti yine eğitimi için tam görüşüp buluscaktik sacmalamaya başladı bitirdim ben.
Bu senede oraya gitti is nedeniyle.
Ama zaten hep boşta o eski sevgilisi ile hemenn1 ay sonra ayrılmışlar insandı iste barismizlar mayısta ayrıldılar. Ondan sonra bananyazdi aylar sonra.onkizdan sonra kimse olmadı hayatında biliyorum eminim bundan.
Bide boşta kalmaz işi gücü yerinde tipi de fena değil her kızın bakabilecegi pozisyonda şimdi.kafaminkaristiran bu zaten. Acaba sevdimi gercekden. Ben seviyorum çünkü hala unutamamisim.

Istese kiz atar diyosun ya,o kadar kolay degil.Seni atamadi mesela.Oyle erkeeeek erkeeek diye kizlar yollarda kosusturmuyo.Sen hislerine ve ona inaniyosan bi dene.

Benzer bi durum ben de yasadim bence bosver o kisiyi.Belki için icini yer acaba dogru mu yaptim diye ama sonra unutursun karsina dogru biri cikar. Allah nazarlardan saklasin ben de boyle bi kisiyle tum muhabbetimi kestim numarami degistirip sosyal medyayla ilisigimi kestim karsima birini cikardi şimdi nisanliyiz onun askerliginden sonra da nasip olursa evlenicez.Allah'a her zman dua et kalpten ki hayirlisi ne ise o olsun.

Belki de dusundugun kadar "elini sallasa ellisi" birisi degildir. Bu yuzden seni elde etmeye calsiyor. Onemsemeyin bu kisiyi bu kadar yipranirsiniz.

Hafızam kuvvetli biraz ondan kaynaklı o. Buyutmekden değil.
Ama iste neden ben 5 saatlik yer gel git sıkıntı orayı çözemedim.

Ya şu yazılanları okuyunca akılda tek bir şey kaldı , güvenilmez ...Ayrıca demekki elini sallayıp ellisini atamıyor eve !!!

Neden ben diyosun ya, adam senin ilginin farkinda. Ne zaman gelse bi sekilde kanul etmissin. O da bosta kaldikca sana geliyo biliyoki yine kabul edeceksin. Gercekten bunu goremiyo musun? Gorusmemissiniz bile. Yeni sevgili bulana kadar yada eskisiyle yine barisana kadar senle konusur.

Ha bu arada daha tanimadigin gorusmedigin (universiteyi saymiyorum) adamla ilk gunden evlilik muhabbeti yapman cok itici.

Ben ilk günden evlilik muhabbetini su şekilde yAptım a nlasirsak yururse dedim. Bu çok normal ve olması gereken birşey. Beni alay edilecek gezilip eglenilenilecek kenara atılacak biri sanmasın kimle olsa sorArım benim prensibim böyle.bu soruyu sorarım giden zaten defolur gider.25 yasindayim ben ergen ergen takil benle bırAk mi deseydim. işin garibi gitmiyor ben evlilik diyorum dalgageçecek olsa neden birakip gitmezin. Ben biraKiyorum o uzuluyor üstüne onca şey söyledi.
Hem ben onun her geldiğin kabul edecek biri degilim ondan sonra hayAtıma biri girdi yurumedi ayrildim onunda haberi var tAkip ediyormuş gizli gizli.

Adam o kızdan sonra kimseyle sevgili olmadı bana geldi tepki aldı gitti. Görüşsede gelip geçici seylermiş demekki bitmiş.

Zaten bu kadınlar kulübüne konu acmaya korkuyorum. Ya hep bi olumsuzluk konu ne olursa olsun hiç farketmiyor.

1 adam sapık
2 kendni evlilik delisi göstermenin mantığını çözemedim
Okey adam sapik kabul ediyorum normal değil. Zaten korkuyorum.
Bu evlilik delisi muhabbeti hosuma gitmiyor. Bu benim prensibim baştAn söylerim ben evlenilecek biriyim derim giden defolur gider zaten umrumda değil. 25 yasindayim ben neden evlenmeyeyim anlasirsam seversem. Tabiki evlenme muhabbeti yaparim ergen ergen gezelim sonra ayrılalımmi d eseydim. Bu olması gereken ve normal birşey. Istediğiniz ilişki uzmanina sorun. Bu kinuya neden tKiyorsunuz ben onumu soruyorum.böyle olduğum halde sApıkça yaklasabiliyorlR iste birde olmasına ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…