- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi rapunzel24
-
Evet canim dogru ben olumsuzum ama karsindada karaktersiz bir erkek var. neyse yazdiklarimdan bunlari anladiysan ustune diyecek birsey yok. Zaten zamanla kendin gorceksin.Ben ilk günden evlilik muhabbetini su şekilde yAptım a nlasirsak yururse dedim. Bu çok normal ve olması gereken birşey. Beni alay edilecek gezilip eglenilenilecek kenara atılacak biri sanmasın kimle olsa sorArım benim prensibim böyle.bu soruyu sorarım giden zaten defolur gider.25 yasindayim ben ergen ergen takil benle bırAk mi deseydim. işin garibi gitmiyor ben evlilik diyorum dalgageçecek olsa neden birakip gitmezin. Ben biraKiyorum o uzuluyor üstüne onca şey söyledi.
Hem ben onun her geldiğin kabul edecek biri degilim ondan sonra hayAtıma biri girdi yurumedi ayrildim onunda haberi var tAkip ediyormuş gizli gizli.
Adam o kızdan sonra kimseyle sevgili olmadı bana geldi tepki aldı gitti. Görüşsede gelip geçici seylermiş demekki bitmiş.
Zaten bu kadınlar kulübüne konu acmaya korkuyorum. Ya hep bi olumsuzluk konu ne olursa olsun hiç farketmiyor.
Pes doğrusu ben onun için mi yazdim yaşı illaki soran olur kaç yaşındasınız diye soran olmadan ben yazdım.Sen 25 yaşında genç bir kızsın, o 25 yaşında bir adam. Hmm... Bu kadar yaş farkı sorun olmasın
Aynen katılıyorum çok haklısino yaşamam dediğin cinselliği onun yaşadıgı şehire gidersen yasamadan dönemezsin haberin olsun.
çünkü oğlan hırs yapmış
Aynen katılıyorum çok haklısino yuzden korkuyorum ve kestim görüşmeyi. Zaten bitirmistim onu her türlü kafamda. Son söyledikleri kafamı karıştırdı ama yani huylu huyundan vazgeçmez.
Bu hırsını anlamıyorum ışte koskoca şehirde başka kız mi bulamadı. Ona takıldım. Birde silmeler engellemeler nasıl zoruna gitmiş hiç ummadım duygusuz yer için tekiydi benim gözümde. Şaşırdım sadece.
Tamam canım sağolalacaklarını alana kadar her türlü şeytanlığa kafaları çalışır merak etme , ve sakın onun yaşadıgı şehire gitme ,
ben ayrıl demiyorum ama onun yanına gitme diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?