sizce amacı ne olabilir?

Evet canim dogru ben olumsuzum ama karsindada karaktersiz bir erkek var. neyse yazdiklarimdan bunlari anladiysan ustune diyecek birsey yok. Zaten zamanla kendin gorceksin.

Cinsellik yaşamayınca da, evlendikten sonra 'kocam isteksiz, beni arzulamıyor' konularını okuyoruz. Keşke bunu önceden bilebilsek.

Çocuğu sorarsan, hiç tekin değil. Belirli aralıklarla yazması, kendini unutturmaması güvenilir gelmedi.

Sen 25 yaşında genç bir kızsın, o 25 yaşında bir adam. Hmm... Bu kadar yaş farkı sorun olmasın

Sen 25 yaşında genç bir kızsın, o 25 yaşında bir adam. Hmm... Bu kadar yaş farkı sorun olmasın
Pes doğrusu ben onun için mi yazdim yaşı illaki soran olur kaç yaşındasınız diye soran olmadan ben yazdım.
Geyik yapılacak ne var anlamıyorum.

o yaşamam dediğin cinselliği onun yaşadıgı şehire gidersen yasamadan dönemezsin haberin olsun.

çünkü oğlan hırs yapmış

o yaşamam dediğin cinselliği onun yaşadıgı şehire gidersen yasamadan dönemezsin haberin olsun.

çünkü oğlan hırs yapmış
Aynen katılıyorum çok haklısino yuzden korkuyorum ve kestim görüşmeyi. Zaten bitirmistim onu her türlü kafamda. Son söyledikleri kafamı karıştırdı ama yani huylu huyundan vazgeçmez.
Bu hırsını anlamıyorum ışte koskoca şehirde başka kız mi bulamadı. Ona takıldım. Birde silmeler engellemeler nasıl zoruna gitmiş hiç ummazdım duygusuz herifin tekiydi benim gözümde. Şaşırdım sadece.

alacaklarını alana kadar her türlü şeytanlığa kafaları çalışır merak etme , ve sakın onun yaşadıgı şehire gitme ,
ben ayrıl demiyorum ama onun yanına gitme diyorum

25 yaşındasınız bu kadar saf olmayın. adam boşta kaldıkça dönmüş size, niyeti de belli.

bi de istemiyosanız istemiyosunuzdur bunu tane tane anlatıp da bak şlerde benle evlencen di mi diyerek küçültmeyin kendinizi.

Adam sağlam değil ama sen de normal değilsin. İlk o benim yanıma gelsin, tanışalım evlenelim, sonra şunu yaparız. Ezbere prosedür işletiyorsun.
Önce erkek tarafı gelsin, sonra kız gitsin, güvenip evinde kalmam, evlenmeden olmaz.
Tamam hadi cinsellik tercihtir, yapma.
Sevgiliyseniz, seviyorsan, daha tanıyıp anlaşmadan evlenmeyi düşünüyorsan önce sen gidiver, sevişme ama evinde kalıver.
Bütün bunları sağlamadan koca bulmuş olmak için evlenip sonra da anlaşamadık, dövdü, aldattı konuları açılıyor.
Kimse ayrılmak için sevgili olmaz ama bu kadar da koca bulma odaklısı olmayın.
anı yaşayın, tanıyın, olması gerekirse olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…