• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce amacı ne ?

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
Meraba herkese..Çok kararsız kaldığım için birilerinin fikrini almak istiyorum.Bu yıl üniversiteye başladım..Ortak derste bi çocuk var , adı Nihat.İlk hafta ben önde oturuyordum arkaya döndüğümde göz göze geliyorduk.Dedim heralde ben baktığım için.İkinci hafta ben arkasına geçtim.Ve çocuk derste sürekli bi şekilde arkasına döndü 7 kere falan yani saydım.Çıkarken de yüzünü bana dönüp gözlerini kaçırmadan baktı.Ben umutlandım falan Facebook'tan ekledim.Kabul etti.Bi kızla ilişkisi vardı..Ama ufak ufak bakmaya devam ediyordu.Dün okuldan çıktığımzda benimle aynı caddeye gideceğini öğrendim , ister istemez peşine takıldım..Çocukk farketti sanırım..Sonra biz bi yerde oturup yemek yedik o başka bi yerdeydi.Tam biz kalkacakken o sevgilisyle geldi olduğumuz yere.O akşam beni silmiş..Ertesi gün de ben bakmadım haklı olarak.Ama bu kez de o dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi geldi.İmza atmak için bekliyordu biz de hocayla konuşuyorduk.Bi önümüze geçti , bi yanımızdan dolaştı , bi konuştuğumuz çocuğa laf attı.(Proje bulduğu halde hani beni de alıcaktın projeye diye sordu )Ve bu akşam ben karşıma çıksın diye dualar ederken kafamı kaldırdığımda onu gördüm.Sonra onun olduğu kafeye gittim karşısına denk gelecek şekilde oturdum.Arkdaşlarımla muhabbet ederken ara sıra ( sık sık da olabilir :p ) baktığını farkettim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Nasıl davranmalıyım ? Büyüklerim olarak bi akıl verebilir misiniz ? Gerçekten onun gibi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor.Gözünde kötü bi izlenim oluşturmak da istemiyorum.Nasıl davranmalıyımm ?

Bence o senin ilgini farketmiştir ve şu an için sadece senin ilgin onun hoşuna gidiyordur hani ona bakan onu izleyen birisi.. Herkes bu duygudan hoşnuttur bence. Bana sorarsan madem kız arkadaşı varsa hele ki seni feysten sildiyse hiç arkana bile bakma onu yok say derim ben..

arkadasim sana diyebilecegim tek sey sen o cocuktan uzak dur
sevgilisi varken sana bakmasi bence yanlis bi durum
unutma ki Senin icin bir baskasindan vazgecen, bir baskasi icinde senden vazgecer
insallah hersey diledigin gibi olur

Son düzenleme:
bence sen hiçbişey yapma oluruna bırak hatta hiç ilgilenme niyetinin ne olduğunu anlamşta olursun elinden geldiğince düşünmemeye çalış..

ben sana samimi olarak bisey diyimmi....bende univ okudugum zamanlarda boyle ufak tekef seylere takilirdim hatta kimse ile o zamana kadar bir birlikteligimde olmamisti...eger gonlun gezmek eglenmek yemek icmek okulun tadini cikarmaksa bakarsin bakarsin kizdan ayrilir sana umit verir sonra 1 2 ay degil belkide daha kisa gider kiza geri doner...nedenmi cunku sen daha yeni olacagin icin ilk 1 hafta senden yaralanmaya calisacak sende yuz vermeyeceksin seni cabuk birakir...kiza geri doner o hazirdir tava gelmisitir....amamci senle evlenmek omrunu surmek degildir...

kaldiki hadi ben kotu dusundum cocuk gercekten ii bir insan kiz arkadasi varken bunu yapan adam sende varken baskasina yavsar..hee birde bence amacin okumak olsun cunku bunlar gelip gecici eglenceler bakma turkiyede ne kadarda bekarlik kavrami hala bir tabu olmussada her erkek daha az deformasyon yemis kizla beraber olmayi tercih eder...

kendini kullandirma asigim seviyorum yok o bu su bunlar sana aci tecrubeden baska hic bisey birakmaz... benden soylemesi..bir arkadasim boyle sana benzer duygularla ayni hislerte kapilip 3 ay sonra terkedildi hemdea artik bakire olmadan...asla yanlis anlama senin basina gelecek demiyorum allah korusun asla kimseye istemem...ama olsun diye veriyorum...kiz gecen yaz evlendi yasadigi tranvayi anllatamam yuksek lisans okuyor ii kazaniyor eside dogulu olunca sonra bu olayi nasil kapattigini bi allah bir oo bilir ailesi bile bilmez bir kac arkadas bilip sustuk kizda evlendi...allah mesut etsin..ii dusun hersey duygular degil...

bu ileriki safhalar ama her iliskide oldugu gibi konu doner dolasir cinsellige gelir..amacin asik olmak guzel bir ask yasamak ayni insanla evlenmekse biraz daha gecsin ustunden en azindan 1 sene okuldaki kisileri tani...emin ol herkesin yuzu 1 seneden sonra duser...

he diyeceksin ne bu tecrube diye tecrubemden degil okudum ve calistigim isler dolayisi ile insanlari analizden para kazandigim icin bende cok kolay insanlar + not alamaz...dunyada okadar az iyi erkek varki bence allaha dua et bunu cikarsin karsina...

sadece bakıyo diye bukadar şey kurmuşsun .belki sen etkilendiğin için anlam yüklüyo da olabilirsin.sevgilisi var diyosun sevgilisi varken senle ilgilenmesi(yada senin öyle hissetmen)zaten hoş değil.

kusura bakma ama ya o kızın durumunda sen olsaydın arkadaşım..bence sen bakma artık..o ister baksın ister bakmasın boşver..zaten sevgilisi varken sana farklı gözle bakıyorsa o adamdan ne kadar hayır gelir ki :44:

bence hiç umursama ve bakmamaya calıs erkekler ılgıden hoslanırlar yanı o sımdı kendı kendıne havalardadır bakıyo fılan dıye sen bakma ılgılenme artık kız arkadasıda varmıs zaten sımdı yedekleme modundadır o bıde sen bosluktada olabılırsın yanı dısarıda okuyorsan yanı evden fılan uzaktasın yenı ortam derken sakın yanlıslık yapma bırak bakma konusma ılgılenme...

Hepinize teşekkürler , ya çocuktan hoşlanmıştım çıktığı olduğunu bilmeden..Zaten hani baştan çıkarmak gibi bi amacım falan yok , sadece gördüğümde bakmaktan alamıyorum kendimi.Ama haklısınız sadece bakan birinin olmasıdır belki onu ilgilendiren..Tekrar teşekkürler yorumlarınız için. =)

Back
X