Meraba herkese..Çok kararsız kaldığım için birilerinin fikrini almak istiyorum.Bu yıl üniversiteye başladım..Ortak derste bi çocuk var , adı Nihat.İlk hafta ben önde oturuyordum arkaya döndüğümde göz göze geliyorduk.Dedim heralde ben baktığım için.İkinci hafta ben arkasına geçtim.Ve çocuk derste sürekli bi şekilde arkasına döndü 7 kere falan yani saydım.Çıkarken de yüzünü bana dönüp gözlerini kaçırmadan baktı.Ben umutlandım falan Facebook'tan ekledim.Kabul etti.Bi kızla ilişkisi vardı..Ama ufak ufak bakmaya devam ediyordu.Dün okuldan çıktığımzda benimle aynı caddeye gideceğini öğrendim , ister istemez peşine takıldım..Çocukk farketti sanırım..Sonra biz bi yerde oturup yemek yedik o başka bi yerdeydi.Tam biz kalkacakken o sevgilisyle geldi olduğumuz yere.O akşam beni silmiş..Ertesi gün de ben bakmadım haklı olarak.Ama bu kez de o dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi geldi.İmza atmak için bekliyordu biz de hocayla konuşuyorduk.Bi önümüze geçti , bi yanımızdan dolaştı , bi konuştuğumuz çocuğa laf attı.(Proje bulduğu halde hani beni de alıcaktın projeye diye sordu )Ve bu akşam ben karşıma çıksın diye dualar ederken kafamı kaldırdığımda onu gördüm.Sonra onun olduğu kafeye gittim karşısına denk gelecek şekilde oturdum.Arkdaşlarımla muhabbet ederken ara sıra ( sık sık da olabilir
) baktığını farkettim.Ne yapacağımı bilmiyorum.Nasıl davranmalıyım ? Büyüklerim olarak bi akıl verebilir misiniz ? Gerçekten onun gibi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor.Gözünde kötü bi izlenim oluşturmak da istemiyorum.Nasıl davranmalıyımm ?