Sizce amacı nedir ne yapmaya çalışıyor

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar bn eski sevgilime şans verdim.bir aydır fln konuşuyoruz.aslinda ona çok güven duymuyorum içimde duygum var diye şans verdim.guvenmeye çalışıyorum.bu çocuk bana dedi ki insan sevdiğini sarılıp öpmek ister.ayda yılda bir başbaşa kalalım dedi.kalinir ama bnce zamanı gelince biseyler yaşanmalı bu konulara biraz karşıyım bide günah zinaya gerek yok dedim.gunah madem imam nikahı yapalım benim sana güvenim sonsuz dedi.bnde kabul etmedim.guvenim.tam.degil daha birbirimizi tam tanımıyoruz bide.benim anlamadığım ilk önce söz nişan fln olur imam nikahı en son olacak biseyken niye en başta istiyor bu kısım çok saçma geldi aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil

k06055.gif
Gerçekten yaş 30 mu?

Neyini anlamadınız imam nikahının hiçbir resmi sorumluluğu yok adam sorumlulukları istemiyor. Uymuyorsa bitirin.

Neyini anlamadınız imam nikahının hiçbir resmi sorumluluğu yok adam sorumlulukları istemiyor. Uymuyorsa bitirin.
Bide diyo niyetim ciddi başta bnm bildiğim işteme olur nisan fln en başta bunlari istiyor

Arkadaşlar bn eski sevgilime şans verdim.bir aydır fln konuşuyoruz.aslinda ona çok güven duymuyorum içimde duygum var diye şans verdim.guvenmeye çalışıyorum.bu çocuk bana dedi ki insan sevdiğini sarılıp öpmek ister.ayda yılda bir başbaşa kalalım dedi.kalinir ama bnce zamanı gelince biseyler yaşanmalı bu konulara biraz karşıyım bide günah zinaya gerek yok dedim.gunah madem imam nikahı yapalım benim sana güvenim sonsuz dedi.bnde kabul etmedim.guvenim.tam.degil daha birbirimizi tam tanımıyoruz bide.benim anlamadığım ilk önce söz nişan fln olur imam nikahı en son olacak biseyken niye en başta istiyor bu kısım çok saçma geldi aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil
Kullanip atmak istiyor iste

Bebeğim işte senin gibi evlenmeden olmazcilari kandirmanin bir başka cesiti.
Ben üniversitedeyken vardı bunlar,teee on sene önce. Hala var mı ya?
Şey derlerdi hatta o zaman, imam olmasına gerek yok kıyanın, nikah duasını okusun,şahit olsun yeter 😂😂 böyle böyle eş dost fake imam nikahı kiyardı

Sana İmam nikahı yapıp, imamı kayığa bindirme derdinde dikkatli ol bence.

Bide resmi nikah olmadan imam nasıl yapılır

Dini nikah için imam gerekmemektedir. Araştırırsanız göreceksiniz.

Dini konu ve yorumlar yasak olduğu icin sizin sorunuza cevap vereyim.

Siz nikahsız eşiniz dışında ( zinaya gerek yok sözünüzden yola çıkarak ) herhangi bir bedensel yakınlaşma istemediğinizi belirtince , o da hesapta sizin inançlarınıza saygı duyduğu için imam nikahı önerisi getirmiş.

Söz , nişan , nikah düşüncesi yok zaten. Hedefe ulaşılacak yolda herşey mübahtır demiş.

Sana İmam nikahı yapıp, imamı kayığa bindirme derdinde dikkatli ol bence.
Durumun farkındayım ama benim bildiğim.soz nisan olur en son olacak şey imam nikahidir saçma yani

Gerçekten saf mısın yoksa numara mı yapıyorsun?

Dini nikah için imam gerekmemektedir. Araştırırsanız göreceksiniz.

Dini konu ve yorumlar yasak olduğu icin sizin sorunuza cevap vereyim.

Siz nikahsız eşiniz dışında ( zinaya gerek yok sözünüzden yola çıkarak ) herhangi bir bedensel yakınlaşma istemediğinizi belirtince , o da hesapta sizin inançlarınıza saygı duyduğu için imam nikahı önerisi getirmiş.

Söz , nişan , nikah düşüncesi yok zaten. Hedefe ulaşılacak yolda herşey mübahtır demiş.
Bnde tam olarak böyle anladım takılmak için istiyor ciddi olan adam ailesini getirir bnce herşey normal yolla olurdu

İmam nikahı kıyıp istediği gibi takılma derdinde:D Günahı yok der nasılsa imam nikahı kıydı yani kayığa binme zamanı:D

Back
X