Sizce amacı nedir ne yapmaya çalışıyor

Bebeğim işte senin gibi evlenmeden olmazcilari kandirmanin bir başka cesiti.
Ben üniversitedeyken vardı bunlar,teee on sene önce. Hala var mı ya?
Şey derlerdi hatta o zaman, imam olmasına gerek yok kıyanın, nikah duasını okusun,şahit olsun yeter 😂😂 böyle böyle eş dost fake imam nikahı kiyardı
Bn yemedim bnle ciddi olan aileni gönderir niyetini ortaya koyar niyeti farklı

Amacın birlikte olmak dedim direk sordum öyle bişey yok ciddiyim dedi dün bana kufur etti olmaz dedigim için niyeti açık
Ne saçma sapan olaylar ciddiyse nikah icin belediyeye gidecek imama değil

Bunların elinde de oyuncak oldu imam nikahı, ne güzel dünya! Amacı belli, size küfreden biriyle de muhatap olmayın. Konu açmaya bile layık değil.

Olmuyorum vedalaşma konuşması bile yapmadim direk konuşmayı kestim o benim niye defalarca kapıma geldi anlamıyorum
Vedalaşma konuşması yaparsanız gelir. Siz de küfür etseydiniz anca ondan anlardı.

Belli ki ilişkiler konusunda fazla tecrübesizsiniz ve kandırılmaya çok müsaitsiniz. Birlikte olmak istemediğiniz için size küfreden adama haddini bildirseydiniz ya, sonra da bassaydınız engeli.

Konuşmasına dikkat etse ne olur ki?
Adam bir tuhaf ama bunu görmeyip de şans vermen çok ilginç.
Şans niye verdim geçmişten gelen duygum içimde kaldı kalmaz olaydı bnce sağlıklı düşünen biri degil

Belli ki ilişkiler konusunda fazla tecrübesizsiniz ve kandırılmaya çok müsaitsiniz. Birlikte olmak istemediğiniz için size küfreden adama haddini bildirseydiniz ya, sonra da bassaydınız engeli.
Ciddi ilişkim olmadı evet bende kötü bişey yazmayı bilirdim böyle birinin seviyesine asla inmem direk engellerim

Vedalaşma konuşması yaparsanız gelir. Siz de küfür etseydiniz anca ondan anlardı.
Böyle birinin seviyesine inip kendimi dusurmem asla hatam ona güvenmek oldu

Niyetini çözdüm diyorsun demek yanlış çözmüşsün , umarım bir daha tekrar şans vermezsnz

Back
X