- 13 Nisan 2007
- 33.553
- 102.125
- 1.123
- 46
İyi etmişsin.Saf fln değilim durumu anladim yinede danışmak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi etmişsin.Saf fln değilim durumu anladim yinede danışmak istedim
Bn yemedim bnle ciddi olan aileni gönderir niyetini ortaya koyar niyeti farklıBebeğim işte senin gibi evlenmeden olmazcilari kandirmanin bir başka cesiti.
Ben üniversitedeyken vardı bunlar,teee on sene önce. Hala var mı ya?
Şey derlerdi hatta o zaman, imam olmasına gerek yok kıyanın, nikah duasını okusun,şahit olsun yeterböyle böyle eş dost fake imam nikahı kiyardı
Amacın birlikte olmak dedim direk sordum öyle bişey yok ciddiyim dedi dün bana kufur etti olmaz dedigim için niyeti açıkTamam işte imamı filan alet etmesin dürüst olsun.
Bnden özür diledi bidaha hata olmaz konuşmamama dikkat edicem dedi sonuç yine aynı noktaya geldiŞans verirken ne amaçlamıştın?
Dürüst değil çünkü ben istemeyince küfür etti banaTamam işte imamı filan alet etmesin dürüst olsun.
Sana küfür de etmiş kabul etmeyince...hala dev etmendeki motivasyonun nedir??Bnden özür diledi bidaha hata olmaz konuşmamama dikkat edicem dedi sonuç yine aynı noktaya geldi
Ne saçma sapan olaylar ciddiyse nikah icin belediyeye gidecek imama değilAmacın birlikte olmak dedim direk sordum öyle bişey yok ciddiyim dedi dün bana kufur etti olmaz dedigim için niyeti açık
E ne muhatap oluyosunuz peki?Dürüst değil çünkü ben istemeyince küfür etti bana
Def ettim ztn konuşmuyorumSana küfür de etmiş kabul etmeyince...hala dev etmendeki motivasyonun nedir??
Olmuyorum vedalaşma konuşması bile yapmadim direk konuşmayı kestim o benim niye defalarca kapıma geldi anlamıyorumE ne muhatap oluyosunuz peki?
Vedalaşma konuşması yaparsanız gelir. Siz de küfür etseydiniz anca ondan anlardı.Olmuyorum vedalaşma konuşması bile yapmadim direk konuşmayı kestim o benim niye defalarca kapıma geldi anlamıyorum
Konuşmasına dikkat etse ne olur ki?Bnden özür diledi bidaha hata olmaz konuşmamama dikkat edicem dedi sonuç yine aynı noktaya geldi
Şans niye verdim geçmişten gelen duygum içimde kaldı kalmaz olaydı bnce sağlıklı düşünen biri degilKonuşmasına dikkat etse ne olur ki?
Adam bir tuhaf ama bunu görmeyip de şans vermen çok ilginç.
Ciddi ilişkim olmadı evet bende kötü bişey yazmayı bilirdim böyle birinin seviyesine asla inmem direk engellerimBelli ki ilişkiler konusunda fazla tecrübesizsiniz ve kandırılmaya çok müsaitsiniz. Birlikte olmak istemediğiniz için size küfreden adama haddini bildirseydiniz ya, sonra da bassaydınız engeli.
Böyle birinin seviyesine inip kendimi dusurmem asla hatam ona güvenmek olduVedalaşma konuşması yaparsanız gelir. Siz de küfür etseydiniz anca ondan anlardı.
Inmişsin maalesef bacımBöyle birinin seviyesine inip kendimi dusurmem asla hatam ona güvenmek oldu