- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Duygum var belki mutlu olurum diye beklentiye.girdim ama yanlış kişide aradım hata ettim bu duruma çok üzülüyorumNiyetini çözdüm diyorsun demek yanlış çözmüşsün , ımam yok burda yada ben hiç rastlamadım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duygum var belki mutlu olurum diye beklentiye.girdim ama yanlış kişide aradım hata ettim bu duruma çok üzülüyorumNiyetini çözdüm diyorsun demek yanlış çözmüşsün , ımam yok burda yada ben hiç rastlamadım...
Bn mi küfür et dedim bn ne yaptimInmişsin maalesef bacım![]()
Bu tipe duygunuz olmasi bile hata.Bn mi küfür et dedim bn ne yaptim
Belki mutlu olurum saniyosun bu adam beni çok yordu bir ay bir yıl gibi geldiBu tipe duygunuz olmasi bile hata.
Imam nikahi yapip nanay he??Arkadaşlar bn eski sevgilime şans verdim.bir aydır fln konuşuyoruz.aslinda ona çok güven duymuyorum içimde duygum var diye şans verdim.guvenmeye çalışıyorum.bu çocuk bana dedi ki insan sevdiğini sarılıp öpmek ister.ayda yılda bir başbaşa kalalım dedi.kalinir ama bnce zamanı gelince biseyler yaşanmalı bu konulara biraz karşıyım bide günah zinaya gerek yok dedim.gunah madem imam nikahı yapalım benim sana güvenim sonsuz dedi.bnde kabul etmedim.guvenim.tam.degil daha birbirimizi tam tanımıyoruz bide.benim anlamadığım ilk önce söz nişan fln olur imam nikahı en son olacak biseyken niye en başta istiyor bu kısım çok saçma geldi aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil
Bişeyler yaşansa bile bn seni bırakmam dediNiyeti seks işe sadece. Ama dürüst olsun yani.
Tarzınız rock değil de arabesk-rap gibi geldi banaBelki mutlu olurum saniyosun bu adam beni çok yordu bir ay bir yıl gibi geldi
Her türlü müzik dinliyorumTarzınız rock değil de arabesk-rap gibi geldi bana
Nereye bırakmazmış ? Obje misiniz siz?Bişeyler yaşansa bile bn seni bırakmam dedi
Arkadaşlar bn eski sevgilime şans verdim.bir aydır fln konuşuyoruz.aslinda ona çok güven duymuyorum içimde duygum var diye şans verdim.guvenmeye çalışıyorum.bu çocuk bana dedi ki insan sevdiğini sarılıp öpmek ister.ayda yılda bir başbaşa kalalım dedi.kalinir ama bnce zamanı gelince biseyler yaşanmalı bu konulara biraz karşıyım bide günah zinaya gerek yok dedim.gunah madem imam nikahı yapalım benim sana güvenim sonsuz dedi.bnde kabul etmedim.guvenim.tam.degil daha birbirimizi tam tanımıyoruz bide.benim anlamadığım ilk önce söz nişan fln olur imam nikahı en son olacak biseyken niye en başta istiyor bu kısım çok saçma geldi aklıma kötü şeylerde gelmiyor değil
Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka gittik oturdum.bana sarıldı öptü.dediki şana saygım var.ilerisi zaten olmaz.ben eski nişanlımi bile bu kadar istemedim dedi.eve gelince biz yetişkin insanız ilerisi olursa bile aramızda halederiz demiş ben sok oldum.beni sevdiğini ve biseyler yaşamak istediğini söyledi.insllah dayanırım dedi.beni bnce cinsel yönden bakıyor.soruncada tersini iddia ediyor.ciddi olduğunu söyluyur ama ciddi degil gibi bnde basbasa kalınca basım belaya girer diye düşünüyorum.gitmek istemediğimi söyledim.sn kötu hissediyorssn gitmeyiz diyemiyor.en sonunda bana küfürlu bişey yazdı.bnde konuşmayı kestim.seven adam böyle konuşur mu.bnce psikolojisi bozuk sarilmada ve opmede bişey yok bnce ama ilerisini normal karsiliyor bana göre ters bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz
Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Bu olmadı işteHer türlü müzik dinliyorum![]()
He bnm ne oldu benide baydı zaten emin ol bıraktımAralık ve Ocak ayı konularının kahramanı da , bu şahıs değil mi ?
Profilinize göre 31 yaşında , çalışan bir kadınsınız. Nerede çalışıyorsunuz ? Yorucu bir günden sonra bir de bu ve bunun gibi şahıslara ayıracak zaman bulabilmeniz şaşırtıcı.
Bana küfürden önce bunları dedi bu ilişkide bnmde hakkım var dediNereye bırakmazmış ? Obje misiniz siz?