Biriyle konuşmadim belki o yüzden araştırıyo beni merak ettiğini düşünüyorumYani olabilir.Ona birşey diyemem.Bu konudaysa biz sadece hanımefendinin dediklerine göre yorum yapıyoruz.Umarım bu hanımefendi sorunlu şeyler yapmıyordur o platformda.Umarım iftiradır ve mahkemede ortaya çıkar tersi durumda sıkıntı yaşar hanımefendi.
Takı kadının Yargıtay böyle belirlemisBeraber yaşamışlar ya.Bence düğün altınlarını esine vermeliydi.Esyalari kim aldıysa paylasmalilardi.
Tiktok varda kullanmıyorum sadece videolara bakiyodum bana mrk ettiği için bakmadı açık ariyor kökten sildim tik tok uGerçekten sosyal medya yuva yıkıyor.Komşumdan şahidim.Kadın bir kaptırdı kendini en son tazminat ödememek için anlaşmalıya dönmeye çalışıyordu.
Ve bu arkadaşım normalde çalışmayan bir bayan nafaka tazminat onun alması gerekirken canlı yayınlardan dolayı güven sarsıcı durum oluşmuş kendisinin ödemesi çekişmelide kesin gibi.
Çekişmeli boşanıyorsunuz sakın laf sokacağım diye ya da ay hayatımı yaşıyorum görsün diye bisey paylaşma. Hatta bu süreçte hiç paylaşım yapma en ufak şey aleyhine döner. Evli karım tiktoklarda takılıyor ondan boşanıyoruz dese aklayamazsın kendini. Malesef durum bu sosyal medyanın yuva yıktığını iddia eden çok insan var emsaller var. Yerinde olsam paylaşmam bitene kadar anlaşmalı olsa neyse. Çekişmeli de böyle oluyortik
2.5 ay evli aldım anlaşamıyoruz bide üstüme fln yurudu hastaymış isede engelli raporuyla girmisNeden ayrılıyorsunuz
Bnde videolar için yükledim yemek videoları fikir oluyordu ne olur ne olmaz sildimBende Instagram Facebook var eskiden çok zaman geçirirdim.Ara ara bakıyorum tiktok'da indirdim.Biraz video izledim ama sevemedim orayı.Zaman kaybı falan.
Yok 3 aydır konusmuyirum ztn heryerden silmistim engellememistim onuda yptmÇekişmeli boşanıyorsunuz sakın laf sokacağım diye ya da ay hayatımı yaşıyorum görsün diye bisey paylaşma. Hatta bu süreçte hiç paylaşım yapma en ufak şey aleyhine döner. Evli karım tiktoklarda takılıyor ondan boşanıyoruz dese aklayamazsın kendini. Malesef durum bu sosyal medyanın yuva yıktığını iddia eden çok insan var emsaller var. Yerinde olsam paylaşmam bitene kadar anlaşmalı olsa neyse. Çekişmeli de böyle oluyor
Anormal biseyin yok ama yinede kapattım takı kadininmis zaten ne olursa olsunTiktok'u kapat kullanma.Bence delil arıyor o.Hareketlerine uslubuna dikkat et.Gorusme onunla.İftiraya uğrayabilirsin.Ustune tazminat alamazsın.
Ben düğün altınları için diye düşündüm.
Tam detaylı bilemicem.Ama ispatlama gibi durumlar oluyor ya o yüzden dedim.Anormal biseyin yok ama yinede kapattım takı kadininmis zaten ne olursa olsun
Düğün videolarını aldım mahkeme dosyasına ekledilerTam detaylı bilemicem.Ama ispatlama gibi durumlar oluyor ya o yüzden dedim.
Keşke güzellikle ayrilsaydiniz.Düğün videolarını aldım mahkeme dosyasına eklediler
Konuşmaya gittim bn senden soğudum istemiyorum dedi bide evden kovdu herkez annesinin evine diye bnde eşyamı alıp ciktimKeşke güzellikle ayrilsaydiniz.
Anlaşmalı neden yapmadınız ki ?
Yazmaz bnce bnde engelledim sadece aramalar acikBir süre sosyal medyaları kapatabilirsin fake hesaptan da yazar belki
GeçimsizlikNeden ayrılıyorsunuz
Bir süre sosyal medyaları kapatabilirsin fake hesaptan da yazar belki
3 aylik evli kaldim.anlasamadim için bosaniyorum.beni bilen biliyor evi terkettim 3 ay oldu beni aramadı bnde davayı.actim.dun tik tok hesabımdan profilimi gorintuledigini gördüm hatta msj geldi amaci ne merak ettiğini için mi yoksa açık aradığı için mi bakar yaşayan varsa fikir verebilir misiniz
Açık ariyorsa ona göre davranicmNe fark eder sebebi?
Kendi hayatına odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?