30 yasinda iki cocuklu anayim yaptirdim mutluyum sizinki gibiydi uzun ve egri simdi cok guzel oldu ,he bu arada burun yapilirlen gidiyida rica edin anlasin ve yaptirin burun yapilinca yuzde ne kusur varsa keske onu da yaptirsaydim.ayni anda diyosunuz :) nacizhane onerim simdiden gecmisĺer olsunLütfen yorumlarınızı esirgemeyin Burnumun görüntüsü dışında ciddi derece kaşıntı var kulak burun boğazda 2 eylül de dr randevum var univ.hastanesi dr yaptığı burunları takip ettim gayet başarılı gözüküyor fiyat 3 4 bin arası sanırım Gel gelelim ben çok kararsızım sürekli düşünüyorumsosyal ve iş hayatımı etkiliyor sanki herkes burnuma bakıyor gibi utanıyorum bi taraftan da günah mı diyorum böyle yaratmış yaradan hem alan almış satan satmış yaş olmuş 30 :) eşim de sen bilirsin diyo sadece fotoğraflara bakarak yorum yaparmisiniz Her yoruma açığım Tesekkurler Bu arada makyajlı fotoğraf 2 yıl kadar öncenin zayıf halim yani yüzüm zayıflayınca burnum daha da ortaya çıkıyor sanırım.
Neden peki
Ama gülerken rahat gülmüyorum yandan daha da uzuyogibi gülünceBence bir sorun yok gülüşünüzle çok uyumlu.
Sağ olun teşekkür ederimBence kötü bir burnunuz yok ne burunlar var ama sizi cok rahatsız ediyorsa olun tabi kim karışır
Ama yas ilerliyorken botoks vs tarzi seylere para ve zaman harcamak daha mantıklı bence,çünkü cidden kötü bir burun değil yanii ☺
Gıdık mi :) o aileden gelen bi durum ama burun bi benim uzun gıdık da kötü duruyor evet ama şuan buruna takigim30 yasinda iki cocuklu anayim yaptirdim mutluyum sizinki gibiydi uzun ve egri simdi cok guzel oldu ,he bu arada burun yapilirlen gidiyida rica edin anlasin ve yaptirin burun yapilinca yuzde ne kusur varsa keske onu da yaptirsaydim.ayni anda diyosunuz :) nacizhane onerim simdiden gecmisĺer olsun
Teşekkür ederim zaten çok şükür çirkin bi bayan değilim sadece burnum bozuyor işte:) o yüzden kararsız kldmAslinda sizi siz yapan burnunuz gibi geliyor, bir yamukluk göremedim, tabi siz bilirdiniz ama o burunla nasil güzel ve seksi olunur bir bakisiniza bakar
Aslinda sadece kisiye özel olan bu burnu yaptirmak bana göre degil, böyle daha özel oldugunuzu düsünüyorum
Mesela ufak dokunuslarla kusursuz olabilirim ama bu halimle daha benim ve orjinalim
Bunlar benim düsüncelerim tabi
Sağ olun tam anlamadım biraz acarmisinzBence olma. Burun projeksiyonun yüksek. Profilden büyük bir değişiklik olmaz. Doktorlar bunu ameliyattan önce söylemiyorlar. Ben söyleyeyim.
Goze batan oyle fazla birsey yok. Aha su kadinin burnuna bak denecek birsey yok. Allahin verdigini bozma derim. Tabi sahsi dusuncem. Burnun bana gore kotu degilNeden peki
Bende de var gidik :)) neyse ameliyatsiz cozumleri varms sukur radyofrekansli igneli bisiler le o da goz kapagida ne varsa duzeltiyorlarmis bugun ogrendim 6.ay kontrolumdeGıdık mi :) o aileden gelen bi durum ama burun bi benim uzun gıdık da kötü duruyor evet ama şuan buruna takigim
Tatlım emin ol burnun çok güzel ayrıca makyaj da sana yakışıyor..bence burnuna karismaLütfen yorumlarınızı esirgemeyin Burnumun görüntüsü dışında ciddi derece kaşıntı var kulak burun boğazda 2 eylül de dr randevum var univ.hastanesi dr yaptığı burunları takip ettim gayet başarılı gözüküyor fiyat 3 4 bin arası sanırım Gel gelelim ben çok kararsızım sürekli düşünüyorumsosyal ve iş hayatımı etkiliyor sanki herkes burnuma bakıyor gibi utanıyorum bi taraftan da günah mı diyorum böyle yaratmış yaradan hem alan almış satan satmış yaş olmuş 30 :) eşim de sen bilirsin diyo sadece fotoğraflara bakarak yorum yaparmisiniz Her yoruma açığım Tesekkurler Bu arada makyajlı fotoğraf 2 yıl kadar öncenin zayıf halim yani yüzüm zayıflayınca burnum daha da ortaya çıkıyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?