Sizce ameliyat olmalımıyım?(resimli)

Bence kötü bir burnunuz yok ne burunlar var ama sizi cok rahatsız ediyorsa olun tabi kim karışır
Ama yas ilerliyorken botoks vs tarzi seylere para ve zaman harcamak daha mantıklı bence,çünkü cidden kötü bir burun değil yanii

30 yasinda iki cocuklu anayim yaptirdim mutluyum sizinki gibiydi uzun ve egri simdi cok guzel oldu ,he bu arada burun yapilirlen gidiyida rica edin anlasin ve yaptirin burun yapilinca yuzde ne kusur varsa keske onu da yaptirsaydim.ayni anda diyosunuz :) nacizhane onerim simdiden gecmisĺer olsun

Aslinda sizi siz yapan burnunuz gibi geliyor, bir yamukluk göremedim, tabi siz bilirdiniz ama o burunla nasil güzel ve seksi olunur bir bakisiniza bakar
Aslinda sadece kisiye özel olan bu burnu yaptirmak bana göre degil, böyle daha özel oldugunuzu düsünüyorum
Mesela ufak dokunuslarla kusursuz olabilirim ama bu halimle daha benim ve orjinalim
Bunlar benim düsüncelerim tabi

Sağ olun teşekkür ederim

Gıdık mi :) o aileden gelen bi durum ama burun bi benim uzun gıdık da kötü duruyor evet ama şuan buruna takigim

Teşekkür ederim zaten çok şükür çirkin bi bayan değilim sadece burnum bozuyor işte:) o yüzden kararsız kldm

Hemen hemen ayni buruna sahipmisiz size ozelden attim burnumu burun yuksek dusuk uzun kisa farkettmez cerrahiniz iyiyse veya teknigi ne ise ona gore degisir suan kucucuk ve bol nefesli buruna sahibim

Gıdık mi :) o aileden gelen bi durum ama burun bi benim uzun gıdık da kötü duruyor evet ama şuan buruna takigim
Bende de var gidik :)) neyse ameliyatsiz cozumleri varms sukur radyofrekansli igneli bisiler le o da goz kapagida ne varsa duzeltiyorlarmis bugun ogrendim 6.ay kontrolumde

Tatlım emin ol burnun çok güzel ayrıca makyaj da sana yakışıyor..bence burnuna karisma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…