- 10 Şubat 2020
- 285
- 391
- 53
- Konu Sahibi Labaysegul01
Bence gayet guzel gorunuyor hic sıkıntı göremedim. Bunu siz iyi hissedin diye söylemiyorum. Görunurde kemer de yok. Yuzunuze yakisan bir burun bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet önden beni rahatsız etmiyor kesinlikle sadece yan profil duruşunu beğenmiyorum. Tşk ederim dolgu fikrini araştıracağımYüzünüzle çok uyumsuz bir burnunuz yok. Ön profilden kemer zaten belli olmuyor. Sol profilde burnunuzdaki kemer bir tık daha belli oluyor evet. Nefes almanızda da sıkıntı yokmuş bence oynamayın burnunuzla. Rahatsız oluyorsanız da dolgu yaptırabilirsiniz. Hem kemeri düzeltiyorlar dolgu ile hem de burun ucunu kaldırabiliyorlar. Onu araştırabilirsiniz belki.
Öyle tabiiki kişinin kendi kararı. Arkadaşlarıma ben sorunca söyledikleri. Yoksa demediler illa ol diye.Ben kemer falan göremedim.Allahim cok güzel ,uyumlu yaratmis yüzünüze masallah.Ayrica bu karari ,ol diyenleri dinleyip mi olucaksiniz? Olacagim varsa da olmam .O sizin kendi karariniz olmali.
Çok haklısınız benimde psikolojimin kaldıracağını tahmin etmiyorum. Çok tşk ederimYüzünüzle uyumlu. Karakteristik. Herkes aynı elden çıkmış gibi. Onlara benzemeyin. Burada çok pişman olan kişilerin konuları var. Onlara danışın. Ya da umarım onlar cevap verir. Çünkü bu değişikliği her psikoloji kaldırmaz. Aynaya bakamıyor insanlar.
Benim burnum varEstetikli olup doğal duran burun ile hiç karşılaşmadım çok yapmacık duruyorlar
Burnunuz yüzünüz gayet güzel abes bir görüntü yok hiç bulaşmayın derim
Özelden atara mısın ay merak ettim bende öyleyim de :)))Benim burnum varsöylemesem kimse anlamıyor estetik olduğunu doktora doğal olsun dedim o da suyunu çıkarmış doğallığın
![]()
Bende attım özelden sana aşırı doğal :)))Benim burnum varsöylemesem kimse anlamıyor estetik olduğunu doktora doğal olsun dedim o da suyunu çıkarmış doğallığın
![]()
Bana da atarmısın çok merak ettimBende attım özelden sana aşırı doğal :)))
Bence de gayet iyi duruyor ama çok güzel bi yüzün var dudağın falan çok hoş hani sırf görsel açıdan estetik olursan iyice mankene dönebilirsin ama ben her hangi bir kusur göremedimBurnumda eğrilikde var ama çok nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ama görüntü olarak rahatsız oluyorum. Etrafımda ki arkadaşlar Bi kısmı ol diyor Bi kısmı çok gereksiz diyor. Sizlerinde fikrini alabilrniyim lütfen
Çok tşk ederim güzel yorumunuz içinBence de gayet iyi duruyor ama çok güzel bi yüzün var dudağın falan çok hoş hani sırf görsel açıdan estetik olursan iyice mankene dönebilirsin ama ben her hangi bir kusur göremedim
Bence kötü bir görüntü yok.. Fakat çevrenizdekileri önemsediğiniz için mi ameliyat düşünüyorsunuz kendiniz için mi?? Önemli olan bu.. Eğer siz gerçekten rahatsızsanız görüntüsünden tabi ki ameliyat olun riskleri göze alırsanız tabi..önemli olan kendinizi daha iyi hissetmek ama görüntüde hiç de çirkin birşey yok.. : )Burnumda eğrilikde var ama çok nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ama görüntü olarak rahatsız oluyorum. Etrafımda ki arkadaşlar Bi kısmı ol diyor Bi kısmı çok gereksiz diyor. Sizlerinde fikrini alabilrniyim lütfen
Tabiki önce benim beğenmem. Ama ben olmak istediğimi söyleyince çevremdekiler çok gereksiz dedikleri için burada yorum istedim. Tşk ederimBence kötü bir görüntü yok.. Fakat çevrenizdekileri önemsediğiniz için mi ameliyat düşünüyorsunuz kendiniz için mi?? Önemli olan bu.. Eğer siz gerçekten rahatsızsanız görüntüsünden tabi ki ameliyat olun riskleri göze alırsanız tabi..önemli olan kendinizi daha iyi hissetmek ama görüntüde hiç de çirkin birşey yok.. : )