Sizce ameliyat olmalımıyım

Bence gayet guzel gorunuyor hic sıkıntı göremedim. Bunu siz iyi hissedin diye söylemiyorum. Görunurde kemer de yok. Yuzunuze yakisan bir burun bu.

Yüzünüzle çok uyumsuz bir burnunuz yok. Ön profilden kemer zaten belli olmuyor. Sol profilde burnunuzdaki kemer bir tık daha belli oluyor evet. Nefes almanızda da sıkıntı yokmuş bence oynamayın burnunuzla. Rahatsız oluyorsanız da dolgu yaptırabilirsiniz. Hem kemeri düzeltiyorlar dolgu ile hem de burun ucunu kaldırabiliyorlar. Onu araştırabilirsiniz belki.

Yüzünüzle çok uyumsuz bir burnunuz yok. Ön profilden kemer zaten belli olmuyor. Sol profilde burnunuzdaki kemer bir tık daha belli oluyor evet. Nefes almanızda da sıkıntı yokmuş bence oynamayın burnunuzla. Rahatsız oluyorsanız da dolgu yaptırabilirsiniz. Hem kemeri düzeltiyorlar dolgu ile hem de burun ucunu kaldırabiliyorlar. Onu araştırabilirsiniz belki.
Evet önden beni rahatsız etmiyor kesinlikle sadece yan profil duruşunu beğenmiyorum. Tşk ederim dolgu fikrini araştıracağım

Yüzünüzle uyumlu. Karakteristik. Herkes aynı elden çıkmış gibi. Onlara benzemeyin. Burada çok pişman olan kişilerin konuları var. Onlara danışın. Ya da umarım onlar cevap verir. Çünkü bu değişikliği her psikoloji kaldırmaz. Aynaya bakamıyor insanlar.

Yüzünüzle uyumlu. Karakteristik. Herkes aynı elden çıkmış gibi. Onlara benzemeyin. Burada çok pişman olan kişilerin konuları var. Onlara danışın. Ya da umarım onlar cevap verir. Çünkü bu değişikliği her psikoloji kaldırmaz. Aynaya bakamıyor insanlar.
Çok haklısınız benimde psikolojimin kaldıracağını tahmin etmiyorum. Çok tşk ederim

Doğal bir burun çok yakışır yüz hatlarınıza. Benim hafif kemerliydi burnum, ağzım yüzüm gözlerim,
Kafam küçük olduğu icin burnum dikkat cekiyordu doktorum hiç küçültmeden kemeri düzeltip hafif kaldırdı hiç anlaşılmıyor ameliyat olduğum. Ama anladığım kadarıyla estetik işi özellikle burunda şans işi

Bence kötü değil burnunuza güzel olmanıza gerek yok takılacak bi duruşu yok

Sağlık sorunu yoksa iyi düşünülmeli çünkü ameliyat olmuş biri olarak şunu söylemek isterim ki burun şans işi iç yapının nasıl olduğunu iyileşme döneminde deforme olacak mı olmayacak mı bilemiyoruz .. herkes estetikli burun şöyle böyle aynı fabrika yazmışlar ama ben buna asla katılmıyorum. İyi bir doktor tecrübeli bulursan ne istediğini güzelce anlatırsan fabrikadan çıkmış olunmaz bence

Diyeceksin ki sen memnun musun ? Sağlık olarak evet
Görüntü olarak eskisinden iyi ama muhteşem değil ufak tefek sorunlar var bu işin zaten altın kuralı sabır 1-2 sene sağlam bir sabır .. 🙏🥰

eşim bir trafik kazasından dolayı burnundan ciddi yaralanmış, önce tedavi ameliyatı sonra da 4 tane estetik ameliyat olmuş, burnu şu anda çok güzel hatta eskisinden güzel. Ancaaak burun içinde bir et büyüyor ve ünlü bir doktora gittiğimizde doktor eşime senin burnun bir ameliyat daha kaldırmaz, iki deliğin ortasındaki kısım iyice incelmiş dedi. Çözümsüz kaldık.

Burun estetiği işine bir girersen genellikle tek ameliyatla kalmazsın. Ayrıca gerçekten en iyi doktoru bulman lazım, çok ciddi paralara yapıyorlar, onu da belirteyim. Ola ki ameliyat istendiği gibi geçmedi, birkaç ameliyat daha seni bekliyor (rötuş ameliyatı deniyor ama onlar da ameliyat sonuçta).

Sorunuzun cevabı, önden hiçbir sıkıntınız yok, profilden büyük görünüyor, noolmuş Allah aşkına? neden soruyorsunuz insanlara fikrini? Evet iyi bir estetik cerrah burnunuzu küçültür kemeri de alır, bir veya en kötü ihtimalle 3-4 ameliyattan sonra şirin bir burnunuz olur. Uzunca bir süre sargı ile gezeceğinizden yakın çevreniz yeni burnunuzun estetik olduğunu bilir. Eğer model veya film yıldızı değilseniz ya da sürekli medya önünde değilseniz neden bunca eziyete gireceksiniz?

Kemeri basit bir operasyonla düzeltiyorlar diye biliyorum, sadece onu düşünebilirsiniz, şu anda sizi fazla rahatsız etmese de ileride nefes alma sıkıntısı çıkarabilir

Bence burnunuz gayet yüzünüzle uyumlu görünüyor. Ameliyat sonrası sonucu beğenip beğenmemek tamamen sürpriz. Evet dr lar başarılı bir ameliyat gerçekleştiriyor ama sonrasındaki süreç tamamen belirsiz. Nefes problemim vardı 2 ay önce ameliyat oldum bende, burun ucu da düzeltildi ama iyileşme süreci çok uzun. Sizin için ameliyat zorunluluk değilse hiç bulaşmayın derim:)

Estetikli olup doğal duran burun ile hiç karşılaşmadım çok yapmacık duruyorlar
Burnunuz yüzünüz gayet güzel abes bir görüntü yok hiç bulaşmayın derim
Benim burnum var 😂 söylemesem kimse anlamıyor estetik olduğunu doktora doğal olsun dedim o da suyunu çıkarmış doğallığın 😂😂

Burnumda eğrilikde var ama çok nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ama görüntü olarak rahatsız oluyorum. Etrafımda ki arkadaşlar Bi kısmı ol diyor Bi kısmı çok gereksiz diyor. Sizlerinde fikrini alabilrniyim lütfen
Bence de gayet iyi duruyor ama çok güzel bi yüzün var dudağın falan çok hoş hani sırf görsel açıdan estetik olursan iyice mankene dönebilirsin ama ben her hangi bir kusur göremedim

Burnumda eğrilikde var ama çok nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ama görüntü olarak rahatsız oluyorum. Etrafımda ki arkadaşlar Bi kısmı ol diyor Bi kısmı çok gereksiz diyor. Sizlerinde fikrini alabilrniyim lütfen
Bence kötü bir görüntü yok.. Fakat çevrenizdekileri önemsediğiniz için mi ameliyat düşünüyorsunuz kendiniz için mi?? Önemli olan bu.. Eğer siz gerçekten rahatsızsanız görüntüsünden tabi ki ameliyat olun riskleri göze alırsanız tabi..önemli olan kendinizi daha iyi hissetmek ama görüntüde hiç de çirkin birşey yok.. : )

Bence kötü bir görüntü yok.. Fakat çevrenizdekileri önemsediğiniz için mi ameliyat düşünüyorsunuz kendiniz için mi?? Önemli olan bu.. Eğer siz gerçekten rahatsızsanız görüntüsünden tabi ki ameliyat olun riskleri göze alırsanız tabi..önemli olan kendinizi daha iyi hissetmek ama görüntüde hiç de çirkin birşey yok.. : )
Tabiki önce benim beğenmem. Ama ben olmak istediğimi söyleyince çevremdekiler çok gereksiz dedikleri için burada yorum istedim. Tşk ederim

Back
X