Sizce ameliyat olmalımıyım

Burnumda eğrilikde var ama çok nefes sıkıntısı yaşamıyorum. Ama görüntü olarak rahatsız oluyorum. Etrafımda ki arkadaşlar Bi kısmı ol diyor Bi kısmı çok gereksiz diyor. Sizlerinde fikrini alabilrniyim lütfen
Ben tamamen şahsi fikrimi söyleyebilir miyim. Bence yüz yapınız çok güzel, Jawline hattınız, çıkık elmacık kemikleriniz ve bişektomili gibi duran yanaklarınız var. Bu yüzü kemersiz bir burun (kavis şart değil) muhteşem tamamlar. Yanlış anlamayın şu hali kötü demiyorum gayet güzel ve alımlı bir yüz ama bazı yüzlere en güzel burunlar yapılsa bile ne yazık ki güzellik katamıyor. Bazılarında ise bir burun ile bambaşka biri ortaya çıkıyor. Deniz Akkaya gibi, Emina Sandal gibi, Filiz Akın gibi, Tuana Türkay vs.... Sizin yüzünüz burun estetiğini taşıyacak ve patlatacak bir yüz 👍🏻

Ben tamamen şahsi fikrimi söyleyebilir miyim. Bence yüz yapınız çok güzel, Jawline hattınız, çıkık elmacık kemikleriniz ve bişektomili gibi duran yanaklarınız var. Bu yüzü kemersiz bir burun (kavis şart değil) muhteşem tamamlar. Yanlış anlamayın şu hali kötü demiyorum gayet güzel ve alımlı bir yüz ama bazı yüzlere en güzel burunlar yapılsa bile ne yazık ki güzellik katamıyor. Bazılarında ise bir burun ile bambaşka biri ortaya çıkıyor. Deniz Akkaya gibi, Emina Sandal gibi, Filiz Akın gibi, Tuana Türkay vs.... Sizin yüzünüz burun estetiğini taşıyacak ve patlatacak bir yüz 👍🏻
Tşk ederim yorumunuz için. Bende yakışacağıno düşünüyorum yüzüme. Ama çokda korkuyorum açıkcası kötü bir sonuç olur diye. Bir doktorla görüştüm derimin ince olduğunu bunun hem avantaj hemde dezavantaj olacağını söyledi. Çok güzel bir sonucunda ama en ufak hatayıda gösterebilir dedi

Ben oldum ve gerçekten pişmanım.sislikler morluklar acisi nefes alamamak ,sürekli kanamasi sonra sis kalma ihtimali ki benimki biraz sis kaldı. sizinki benimkinden de iyi durumda maşallah. Benim fikrim kesinlikle olmayın. Gercekten guzel burnunuz var çoğu kişiye göre.

Kemerli kısmından dolayı sadece burun dolgusu yaptırın. Ucunu da hafif bir şekilde dolguyla kaldırabilirler. Bu şekilde daha doğal durur

Bence kimsenin fikrini önemsemeyin takıntı haline getirecekseniz ameliyat olun. Ben öyle yaptım yüzümde tek sevmediğim yer burnumdu çok takıntılı değildim ama daha güzel olmasını istiyordum hep, etrafımda 4arkadaşım oldu ben de gaza gelip ameliyat oldum iyi ki de olmuşum benim şişlik ve morluklarım 1ay sürdü o şekilde okula gidp geldim ama hiç pişman değilim yine olsa yine yaptırırım isterse bir yıl sürsün şişlik şu an o kadar memnunum ve mutluyum ki benim burnum da uzun ince ve kemerliydi hocam kısalttı ve kavis yaptı

Back
X