Sizce anlamış mıdırlar?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba aklıma bir şey takıldı. Aslında olayın üstünden birkaç gün geçti ama anca dank etti. Annemin beraber iş yaptığı iki kadın arkadaşı var. Bunlar iki kız kardeşler ve bir de bunların çok yakın bir akrabaları var zamanında onunla aramızda sevgililik gibi bir şey geçmişti ama sonu kötü bitmişti. Neyse geçen gün bu iki kadın bize geldiler biz sohbet ederken konu bu kişiye geldi. Ama ne onların ne de annemin bu ilişkiden haberleri yok ve olmalarını da istemiyorum. O iki kadın o kişi hakkında konuşmaya başladılar laf öyle açılınca. Tabi o konu açılınca ben heyecan yaptım ister istemez, heyecanlı hallerimden bir şeyler anladılar mı bilmem, yalnızca biraz garip baktılar. Hadi o neyse, en kötüsü ise şöyle oldu: Ondan bahsederlerken, mesela adına A diyelim A'nın sevgilisi diye bir konuşma yaptılar. Meğerse sevgili edinmiş kendine, ben bunu bilmiyordum. Bunu duyunca şaşırdım ve istemsizce elindeki bardağı düşürdüm. Bana biraz garip garip baktılar. İçime dert oldu ya, dünyanın sonu değil ama yine de meraklandım. Sizce bir şeyler çakmış mıdırlar?

O anki halinizi bu kadar betimlemeye ragmen gozumuzde canlandiramadigimiz icin ne yazik ki bilemeyecegiz bence

Durduk yere bir başkasının sözü geçiyorsa evet anlaşmışlar.
Yanı bu kişiyi anneniz tanımıyorsa eger.

Çünkü anneniz tanımıyorsa cok saçma o kişinin konusunu acmaları
Yani annem tanıyor ama ismen falan tanıyor öyle çok değil.

Bardak düşürmek mi anlamışlardır bence, keşke rahat olmayı deneseydin ya da mutfağa falan gitseydin o ara.

Hayır canım. Lütfen durup durup kafana bir şeyleri takma. Biraz rahat yaşa lütfen.

Çok streslisin, vücuduna yazık. Ciddiyim.
Sağol canım, seviliyorsun. Bu arada evet biraz stresliyim ama buraya sorunca da rahatlıyorum, mantıklı yorumlar geliyor çoğunlukla.

Yanii hint dizilerindeki gibi aşırı bir tepki vererek düşürmediysen anlamamışlardir bence. Öyle bir tepki ile düşürdüysen de "ne oluyor bu kıza" diye bakmış olabilirler ve yine anlamamış olabilirler. Ama sonuç olarak kimse orda olmadığı için kesin bi şey diyemez sanırım

Amaan boş verin hem anlamış olsalar ne olacak öyle düşünün.

Daha az türk dizisi izleyin. Kötü bitmiş sizin için bir şey ifade etmiyor heyecanlı haller, bardak düşürmekler de ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…