Sizce anlamış mıdırlar?

Anladıklarını düşün. En kötü ne olabilir ki? En fazla hala bizimkini seviyor der eğlenirler, bırak öyle bilsinler.

Hayır canım. Lütfen durup durup kafana bir şeyleri takma. Biraz rahat yaşa lütfen.

Çok streslisin, vücuduna yazık. Ciddiyim.
+1 katılıyorum. Bir heyecanlanıp bardak düşürmenizden de öyle bir anlam çıkarmaları çok saçma. Ayrıca onları da hiç ilgilendirmez.

Merhaba aklıma bir şey takıldı. Aslında olayın üstünden birkaç gün geçti ama anca dank etti. Annemin beraber iş yaptığı iki kadın arkadaşı var. Bunlar iki kız kardeşler ve bir de bunların çok yakın bir akrabaları var zamanında onunla aramızda sevgililik gibi bir şey geçmişti ama sonu kötü bitmişti. Neyse geçen gün bu iki kadın bize geldiler biz sohbet ederken konu bu kişiye geldi. Ama ne onların ne de annemin bu ilişkiden haberleri yok ve olmalarını da istemiyorum. O iki kadın o kişi hakkında konuşmaya başladılar laf öyle açılınca. Tabi o konu açılınca ben heyecan yaptım ister istemez, heyecanlı hallerimden bir şeyler anladılar mı bilmem, yalnızca biraz garip baktılar. Hadi o neyse, en kötüsü ise şöyle oldu: Ondan bahsederlerken, mesela adına A diyelim A'nın sevgilisi diye bir konuşma yaptılar. Meğerse sevgili edinmiş kendine, ben bunu bilmiyordum. Bunu duyunca şaşırdım ve istemsizce elindeki bardağı düşürdüm. Bana biraz garip garip baktılar. İçime dert oldu ya, dünyanın sonu değil ama yine de meraklandım. Sizce bir şeyler çakmış mıdırlar?
Kurban olduğum akıllarına bile gelmemiştir kaza işte onu boş ver de Türkçemizde mıdırlar? diye soru eki yok.
Anlamışlar mıdır?
Çakmışlar mıdır?

olması gerekir soru kalıplarının bence bu daha büyük dert :KK51:

Ben olsam anlamazdım,çevremde olan olaylara karşı çok ilgisizim. Mesela geçen iş yerinde bir kız ağlamış etmiş vs,herkes başına toplanmış. Ben sohbet ediyolar,ondan toplandilar sanmıştım. Ya da üniversitede bir sevgilimin evindeki tüm ev arkadaşları ve kız arkadaşlariyle hep beraber koloni gibi otururduk ,gezerdik,piknik yaaprdik. Tam bir aile ortamı vardı, herkes herkese karşı kibar ve sevecendi. çocuktan ayrılinca kızlarla tek tek buluşmaya başladım,dallastan farksizmis , rekabetler, sevgilisini aldatanlar, ötekinin sevgilsiinde gözü olanlar .. hiç birini farketmenistim. Ya da ilk giridgim iş yerinde 22yasinda Cook tatlı,naif bir kız vardı. 35 yaşlarında ,fırlama supervizor ile hakkında dedikodu çıkarmışlardı. Bir ben "yok artık,ne alaka" derdim. Sonra ilan etmislerdi sevgililiklerini🤪
O evdekiler benim gibi biriyse muhtemeln 'sicaktan tansiyonu düştü heralde,bardağı düşürdü' der , gecerlerdi😂😂
Ama bir de benim zittim bazı insanlar var.
Mesela bir iş arkadaşım "gördün mü biz arabaya binince nasıl baktılar" demişti (iki araba ayriliyorduk,herkes kadının arabasına dolusmustu biz de normal olarak erkeğin arabasına binmistik) . Oysa bence kimse kimseye bakmamisti:)) ama sonra Cidden ogrendik ki lafı olmuş.boyle insanlar hem her bakışı,her sessizliği anlar, hem de anlam çıkartır. Bir keresinde bir arkadaşın düğününe gitmiştik, sessiz bir yer bulmak için terasa çıkmıştım, bir dakikalık bir telefon konuşması yapmıştım,canım sıkılmıştı. Sonra içeriye daldım, normal hayatına devam ettim . Önemli bir şey değildi yani
Ertesi gun oldu bir arkadasim 'sen kimle konustun da üzüldün o kadar dün gece??' diye sormuştu 😂😂 yani bazı insanların gözleri kartaldan farksız,algıları inanılmaz açık.
Eğer onlar gibi biriyse daha senin ilk ağzını açtığında anlamışlardır ne kadar hoşlandığını
O yüzden bir yorumda bulunamayacagim:)
Ama eskiden onların tanıdığı biriyle takılmış olman utanacak bir şey değil ki, genç değil misin? Tabii ki hoslanabilirsin herkesten,kalbin carpabilir. Böyle seyler için utanç duymana hiç gerek yok.

Bardagi dusurecek kadar ne yaşadı bu kizimiz diye düşünürdüm...

O 2si biliyormuş bence yoksa niye herifin sevgilisinden bahsetsinler.. senin önünde konuyu açıp ekşın aramışlarsen de bardağı düşürmüşsün sanki batırmışsın panpa😶🙄

Bence bu kardeşlerin birşeyden haberi yoktu. Akıllarınca sizi ona yakıştırdıkları için yanında muhabbeti açıp tepki ölçmek istediler. Sen de istemeden istediklerini yapmış oldun 😂

Back
X