Sizce anlaşmalımıyım?

valla eğer daha fazlasını alabileceksen devam et
ucuza kapanmasın bu olay
eteği tutuşmuştur onun tazminat ödicem diye
hem nafakanı al
hem en yüksek rakamı
sonuçta aldatmış haketmiş bunu
öbür türlü 40-45bin gibi birşey alacaksın az değil mi o para
Arkadaşım avukatım diyor ki ' 15 den fazlası anlaşmalı boşanma olmaz zaten.Hakim yeni olduğu için ne kadarını verir tazminatın bilmiyorum.Ben olsam karşı taraf yerine 10000 den fazlasını vermem .''15 bin istedim onu vereceği meçhul.Az mı istemişim yani?

Arkadaşım avukatım diyor ki ' 15 den fazlası anlaşmalı boşanma olmaz zaten.Hakim yeni olduğu için ne kadarını verir tazminatın bilmiyorum.Ben olsam karşı taraf yerine 10000 den fazlasını vermem .''15 bin istedim onu vereceği meçhul.Az mı istemişim yani?

o zaman kabul edeceksin avukat öyle diyosa
ama ya vericem diyip vermezse noluyo
ayrıca nafaka hakkın varsa bence onu da aylık almak yerine toplu bi miktar talep etme durumu var mı
ve bence sana iftira atması da kabul edilemez onun için yapılacak birşey yokmuymuş
avukat hiçbişey demiyo mu

o zaman kabul edeceksin avukat öyle diyosa
ama ya vericem diyip vermezse noluyo
ayrıca nafaka hakkın varsa bence onu da aylık almak yerine toplu bi miktar talep etme durumu var mı
ve bence sana iftira atması da kabul edilemez onun için yapılacak birşey yokmuymuş
avukat hiçbişey demiyo mu

Nafaka çalıştığım için almam zormuş.Onu devre dışı bıraktım yani.Evet iftira attı ilk celse de bana.Avukat bana bırakıyor anlaşıp anlaşmamayı.Ama Simoncum inan dava işleri çok zor.Biliyorum az istediğimi.Ama uzaması da inan zor.Çok yıpranıyorum.Avukatıma 15000 vermezler gibi ama isteyelim.Fazlası zaten anlaşmalı bitmez devam eder diyor.yani anlayacağın altınlarımı ve 15000 i alıp çekileyim diyorum.Hakim 80 bin in kaçını verir o konuda yorumda bulunmuyor avukatım.İfitira konusunda da elbette dava açma hakkım var.Uğraşmak istemiyorum hayat kısa.Allaha havale ediyorum ben onu.

Nafaka çalıştığım için almam zormuş.Onu devre dışı bıraktım yani.Evet iftira attı ilk celse de bana.Avukat bana bırakıyor anlaşıp anlaşmamayı.Ama Simoncum inan dava işleri çok zor.Biliyorum az istediğimi.Ama uzaması da inan zor.Çok yıpranıyorum.Avukatıma 15000 vermezler gibi ama isteyelim.Fazlası zaten anlaşmalı bitmez devam eder diyor.yani anlayacağın altınlarımı ve 15000 i alıp çekileyim diyorum.Hakim 80 bin in kaçını verir o konuda yorumda bulunmuyor avukatım.İfitira konusunda da elbette dava açma hakkım var.Uğraşmak istemiyorum hayat kısa.Allaha havale ediyorum ben onu.

canım o zaman anlaş kendini yıpratma ya daha fazla
haklısın dava sürdükçe yeni bi hayata başlamak ta zor olur
en iyisi hemen bitir bu işi

eğer altınlarını ve 15000 bini veriyorsa kabul et hiç uğraşma canım çalışıyorsun çocuğunda yokmuş allaha şükür kimseye muhtaç değilsin dava süreci mahkeme işi sıkıntılı diyorsun kendini daha fazla yıpratma derim

Altınların hakkındır, onları iste tabi

Tazminatı da 10.000 in üzerinde hakim vermez zaten, çalışıyorsun çünkü

İstemediğin adamın parasını ne yapacaksın, Allah'a havale et, kurtul o adamdan, uğraştıkça uzar ve seni yıpratır

Çocuğum yok.Evliliğim bir yıl sürmedi.Nafaka talebim oldu fakat ben ondan daha fazla maaş alıyorum

Kızlar tazminatım 80 bin.Ve ben bunun 15 binini istedim.bir de altınlarımı(25bin toplamı altınlarımın).Avukatım daha fazlası anlaşmaya uymaz diyor.Nafaka 700 istedim ama ben ondan fazla maaş aldığım için avukatım nafaka olmaz diyor.Bir de çocuk yok zaten.

bu mesajlarınız üzerine nafaka istemeyin yazmıştım...
neyse, konumuz bu değil.

sizi aldatmış üstelik size karşı aldattığınızla ilgili bir iftira atmış, bence bunun karşılığı 15binden fazla olmalı.
altınlar kadının hakkı diye biliyorum.
aldığınız para sizi tatmin edecekse anlaşın.

Yorum yazanların ellerine sağlık.Genel kanıyı merak ettiğim için açtım.Aldatması ve üstelik iftira atması üzerine siz olsaydınız ne yapacağınızı merak etmiştim.düşüncemi biliyorsunuz.İstediğimi verirse uzamaz,vermezse de devam eder diye düşünüyorum.Umarım sizce de mantıklıdır verdiğim karar?

tansu davayı hangi şehirde açtın? artı sana tavsiyem başka bir avukatla daha görüşmen. avukatın anlaşmış olabilir karşı tarafla danışıklı dövüş.

benim kızımında çocuğu yok ve yüksek maaşla çalışıyor...1,5 ay önce boşandı 1 yıllık bir evlilikti...kendisi istedi ayrılmayı karşı taraf bırakmadı tam 20 ay sürdü...5. mahkemede bitti..kızım bir an önce ayrılmak istediği için hiçbir şey talep etmedi ama hakim hanım 25000tl tazminat,500tl de nafakaya hükmetti....demek istediğim dava süreci çok uzun ama kadının mağdur olduğunu anladıkları anda karar kadının lehine sonuçlanıyor...zor işler Allah yardım etsin...

benim kızımında çocuğu yok ve yüksek maaşla çalışıyor...1,5 ay önce boşandı 1 yıllık bir evlilikti...kendisi istedi ayrılmayı karşı taraf bırakmadı tam 20 ay sürdü...5. mahkemede bitti..kızım bir an önce ayrılmak istediği için hiçbir şey talep etmedi ama hakim hanım 25000tl tazminat,500tl de nafakaya hükmetti....demek istediğim dava süreci çok uzun ama kadının mağdur olduğunu anladıkları anda karar kadının lehine sonuçlanıyor...zor işler Allah yardım etsin...[/QUOTE
Benim de 10 ayın sonunda ilk davam görüldü.Nisan da da 2.davam var.Ne kadar sürer bilmiyorum ama istediğim şundan kurtulmak.Ve kendimi toparlamak.Anlaşıp kurtulmak en iyisi diye düşündüm.Ben talebimi söyledim.CEvaba göre hareket edeceğim.Dava bitince bir de temyiz aşaması falan oluyor.Uzuyor da uzuyor.Gerçi iş olacağı yere varıyor her seferinde.Hayırlısı artık.MEsajın için tşk ederim.

Esinin adina birsey yok galiba..gayrimenkul vs..
Ozaman cok birsey alamazsin
Aldattigina dair elindeki delil ne
Nafakada alirsin tabi ama calistigin icin cok dusuk olur
Birde esin herturlu dalavere yapabilir para vermemek icin ki gozunu karartmis sana iftira atmis
Bende ayni surecten gectim
Bir yilin sonunda anlasmali bosandik,temyizden feragat etmedigimiz icin 2ayda o surdu,hala soyismim degismedi

Cok yorucu,stresli bir surec ama maddi cikarlarin icin sabret..
En mantiklisi neyse onu al gerekirse psikolojik baski uygula
Esin biran once bitirmek istiyor belli onu biktirmak icin mahkemeye katilma uzasin

Birde esin herturlu dalavere yapabilir para vermemek icin ki gozunu karartmis sana iftira atmis
Bir yilin sonunda anlasmali bosandik,temyizden feragat etmedigimiz icin 2ayda o surdu,hala soyismim degismedi

Esin biran once bitirmek istiyor belli onu biktirmak icin mahkemeye katilma uzasin
Javalin msj için tşkler.Eşimin üzerinde hiç bir şey yok malesef.Çok kurnaz.Arabası bile başkasının üstünde.Aynen çok dalevereci.Hatta mahkeme de altınlar bende değil demiş düşün artık benim hakkım olanı bile.Temyizden fegarat etmemek ne demek yeni duyuyorum?Bende haber bekliyorum şuan.Bakalım istediğim miktarı(15bin)+altınlarımı vermezse davayı devam ettireceğim.

Aldattığına dair delil telefon kayıtları.

Sen ne aldın maddi olarak?

Hiç bir şekilde muhattap olmuyoruz.Avukatlar aracı sadece.Ve nasıl psikolojik baskı uygulayabilirim ki Javalin?

Hiç bir şekilde muhattap olmuyoruz.Avukatlar aracı sadece.Ve nasıl psikolojik baskı uygulayabilirim ki Javalin?

Tlf kayitlarinin icerigide onemli tabi ama hakim onunde kanaat olusturur senin lehine
Zaten birseyide yokmus adina
Seninde evlilik surecindeki kusur oranina bakar hakim ona gore verir
Esinde illaki suclucak seni

Psikolojik baski derken,esin biran once bitmesini istiyor galiba
Sende onu biktirip herseyine tamam dedirtmek icin mahkemeyi uzat
Avukatina sor nasil uzatabilicegini ve arkadaslarin dedigi gibi avukatinada dikkat et
Baska bir avukata danis
Sonucta altinlari alacaginda garanti degil...altinlar senin hakkin ama yok bende diyormus

Ben senin yerinde olsam daha iyi birseyler almak icin beklerim

Dava sürecindeyim.İlk celse oldu.Karşı taraf davaya girmiş.Ben girmedim.Hakkımda atmış tutmuş; aldattığıma kadar.Ama yanlışlar yapmış yalanlarla dolu konuşmalarında.Neyse ilk süreç benim lehime.Kızlar o beni aldattığı için tırsdığı konular var.Avukatı arayıp ertesi gün anlayılıp tek celse de bitirelim demiş.Ben ona 80 bin tazminat açmıştım.Ve bunun 15 binini verirse+altınlarımı geri iade ederse anlaşırım dedim.Verir mi bilmiyorum.Kabul edecekler mi bilmiyorum.Çektiklerimin karşılığı asla bu değil ama.Kızlar siz olsaydınız anlaşmalı boşanır mıydınız?

cnm ben bu işin içindeyim anlaşman senin yararına olur bence süreç çok uzun sürüyo çekişmeli boşanmada yıllar alıyor maddi manevi yıpranıyor insan şartlarını üç aşağı beş yukarı kabul ettirip anlaşmalı boşanıp kurtulmaya bak istersen çirkef baksana daha ne çamurlar atıp her defasında üzcek seni zaten 80nin alman mümkün değil avukatında söylemiştir bunu sana tazminat nafaka altınlar konusunda anlaş pişman olmazsın bana güven Allah yar ve yardımcın olsun

Back
X