Neden kanlı bıçaklı olmuştunuz?kizlar iyi aksamlar
birisi vardi zamaninda kanli bicakliydim ama suan astim cogu seyi kendi icimde ne kin var ne nefret ama birbirimize girdigimiz gunden beri ne bir muhabbetimiz oldu ne de selam sabahimiz hic iletisime gecmedik gecmedim..
bugun birinden duydum ki annesi vefat etmis beklenmedik bi olum ve kadini da taniyorum az cok 1-2 kere gorustuk sadece annesine de asiri duskundu sizce bassagligi dilemeli miyim neticede ölüm daha otesi ne olabilirki.. yoksa sessiz mi kalmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz
sevmiyor eminimSevmiyorsa sizi aramayın
Böyle dönemlerde insanın hiç ihtiyacının olmadığı kişilerdir sevmedikleri
yasanmisliklarin hatrina dilemelimiyim diye dusundum ama kararsiz kaldimSessiz kalin böyle zamanlarda insan sadece sevdiklerinden destek bekler 3.kisiler sadece acı verir
bende her yerde engelli kaldirasimda yok ama insani olarak yapmam mi gerekli diye dusunmuyorum degilBenimde başıma geldi. Aramadım sadece kısa ve öz mesaj attım. Cevap verdi o da sağol diye. O kadar bir daha görüşmedim.
Dilemeyin benim sevmediğim biri mesaj atsa öfkelenirdim dalga mı geçiyor bu diyeyasanmisliklarin hatrina dilemelimiyim diye dusundum ama kararsiz kaldim
sevmiyor ama numarami kaydetmis gecen engelliler listesine baktim gordum anlam veremedimDilemeyin benim sevmediğim biri mesaj atsa öfkelenirdim dalga mı geçiyor bu diye
Ben insanlık görevimi yaptım. Annesi ile sohbetim hatrına yaptım. Kendisi için değil.bende her yerde engelli kaldirasimda yok ama insani olarak yapmam mi gerekli diye dusunmuyorum degil
Zorlamayın nolursa olsun yazmayın da aramayındasevmiyor ama numarami kaydetmis gecen engelliler listesine baktim gordum anlam veremedim
zaten suan cok taze mesaj atsam bile takmaz sanirimBence aramayın mesaj yazın. Sizin aramanız hoşuna gitmeyebilir. Mesaj daha uygun bir başsağlığı olabilir..
kizlar iyi aksamlar
birisi vardi zamaninda kanli bicakliydim ama suan astim cogu seyi kendi icimde ne kin var ne nefret ama birbirimize girdigimiz gunden beri ne bir muhabbetimiz oldu ne de selam sabahimiz hic iletisime gecmedik gecmedim..
bugun birinden duydum ki annesi vefat etmis beklenmedik bi olum ve kadini da taniyorum az cok 1-2 kere gorustuk sadece annesine de asiri duskundu sizce bassagligi dilemeli miyim neticede ölüm daha otesi ne olabilirki.. yoksa sessiz mi kalmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz
zamaninda sofralarina oturdum yemegini yedim suyunu ictim sanki yapmaliymisim gibi geliyor ama bilmiyorum cok 2 arada 1 deredeyimNe gerek var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?