sizce aramalimiyim

Dido337

dewamke💗
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
2.007
3.844
133
26
kizlar iyi aksamlar

birisi vardi zamaninda kanli bicakliydim ama suan astim cogu seyi kendi icimde ne kin var ne nefret ama birbirimize girdigimiz gunden beri ne bir muhabbetimiz oldu ne de selam sabahimiz hic iletisime gecmedik gecmedim..

bugun birinden duydum ki annesi vefat etmis beklenmedik bi olum ve kadini da taniyorum az cok 1-2 kere gorustuk sadece annesine de asiri duskundu sizce bassagligi dilemeli miyim neticede ölüm daha otesi ne olabilirki.. yoksa sessiz mi kalmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz

Neden kanlı bıçaklı olmuştunuz?

Bir arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Annesini de çok severdim. Sonra o arkadaş bana kazığın en büyüğünü attı. Yıllarca konuşmadım. Sonra annesinin vefat ettiğini öğrendim. Aradım başsağlığı diledim. Bu sizin insanlığınız olur. Bence arayın. Sonra yine görüşmeyin.

Bence aramayın mesaj yazın. Sizin aramanız hoşuna gitmeyebilir. Mesaj daha uygun bir başsağlığı olabilir..

bende her yerde engelli kaldirasimda yok ama insani olarak yapmam mi gerekli diye dusunmuyorum degil
Ben insanlık görevimi yaptım. Annesi ile sohbetim hatrına yaptım. Kendisi için değil.
Diyebilirsiniz de demeyede bilirsiniz. Demez iseniz bu sizi kötü bir insan yapmaz. İçiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın

Ne gerek var???

Anne çok ince bi mesele, aramaktan cekinsen bile bi mesaj at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…