sizce aramalimiyim

Mesaj at... böyle günlerde insan kendini çok yalnız hisseder kin öfke duygularına yeri olmayacak kadar büyük acısı var manevi olarak yanında olduğunu hisseder en azından

Bence hiç gerek yok sonuçta kanki bicakli olmuşsunuz zamanlarda hiç konuşmamış siniz ,icinizdebireey hissetmiyor olmanız bence gerçeği değiştirmez ..ama illede başsağlığı dilemek istiyorsanız kısa msj atabilirsiniz

Benimde boyle cok samimi olup sonrasindan ayrildigim arkadasim vardi.nisanlandi msj atacaktim ama vazgectim cunku korktum ya ben msj atarsam tekrar iletisime gecersek.onu hayatimdan cikarmak zordu ama tekrar almak korkunc yerinizde olsam aramazdim
tam olarak hissettiklerim... bi de biz gercekten kanli bicakliydik yani

insanlik namina yoksa can atmiyorum bilemedim sadece annesi neticede

Kanlı düşmanım olmadığı sürece zor gününde bir nasılsın derim insanlara

Oglum amcasinin vefatini ogrenmis babasindan. Mesaj attim eski eşe, başın sagolsun cok uzuldum diye. Saatler sonra dostlar sagolsun yazdi. Benim mesajimin ona destek oldugunu sanmiyorum. Umurunda da olmamistir eminim. Ben o an insanlik vazifemi yerine getiriyim umurunda olmasa da diye dusunmustum ama rahmetlinin ruhuna Fatiha okumam yeterliymis simdi oyle dusunuyorum.

size ihtiyacı yokki, birbirinizi sevmiyormuşsunuz
sizin mesajınız ona destek olmayacak eminim o da sizi önemsemeyecektir
ben olsam yazmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…