Sizce aramamakla iyi mi yapıyorum?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
7 aydır hayatımda biri var.Şükür herşey yolunda.Annesiyle yüzyüze hiç görüşmedik.Telefonda konuştuk 2 kez.Erkek arkadaşımın dakikası olmadıgında annesinden aramıstı birkaç kez.Bugün merak ettim sordum.Annende kayıtlı mı telefonum diye kaydetmiş.Sizce arayayım mı.Yoksa yüzyüze tanışmadan aramayayım mı?Çok samimi olunca ilerde sorun yaşamaktan korkuyorum sadece.

Bence çok erken hemde yüzyüze gelmeden telefonda ne konuşulur ki en iyisi yüz yüze gelin öyle arada bir ararsınız.
Haklısınız dogru diyorsunuz.Şimdi sevgılımın arkadaşının dugunu var hazıran ayında.Dügüne sende gelırsın dıyor sevgılım.Annesı de gelıcek ama.Gidersem orda tanısmıs olucaz

Çok haklısınız.Aramıycam.Mesafe iyidir dogru
2.5 senelik ilişkim var ailesi başından beri biliyor fakat annesini mezuniyette 5 dk olmak üzere 1 kez de kafede oturarak tanıdım. Ve bana siz diye hitap etti annesi.
Araya resmiyet girmeden daha fazla samimi olmak istemem. Selamımı söylerim,bayramını kutlarım,geçmiş olsun dileklerimi iletirim sevgilimle .

Aramaaa. Ne gerek var canim tanisirsiniz lazim oldukca ararsin ama simdi arama yani telefonda tanismayin bosveeer. Bastan yuz goz olmak iyi degill
Haklısınız.Annem çok iyi falan diyor ama ben kaynana konusunda çok önyargılıyım.Burda cok okuyorum çünkü.Kadın beni biliyor da birkac kez sadece konustuk.Ama yüzyüze daha görüşmedik.Bir de sacma ama aklıma şu takılıyor.Sevgilim sorumluluk sahıbı cidden.Babası çalışıyor.Ev aldılar kredısını ödüyor.Sevgılımde evın faturalarını yatırıyor.Biz evlenınce yatırmaz dimi yani?

Onyargi olmali mi bilmiyorum ama oglunu evlendiren kaynana kılıfına giriyo sanirim. Zorda kalincalar rica ederler belki ama yatirmaz diye dusunuyorum

Bende selam falan yolluyorum.O da bana yolluyor.Sevgılıme napıyo çalışıyo mu nasıl gıdıyor diye soruyor.Sımdı yazın sevgılımın arkadasının dugunu falan.Annesı dw gelecek.Sevgılım sen de gelırsın dıyor.Gitmesem mı.Daha hıc gorusmedık?

Onyargi olmali mi bilmiyorum ama oglunu evlendiren kaynana kılıfına giriyo sanirim. Zorda kalincalar rica ederler belki ama yatirmaz diye dusunuyorum
Sevgılım annem emeklı olacak ıdare ederler dedi.Sureklı sormak ıstemıyorum ona da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…