- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kadın demez mi numaram kayıtlı aramıyor falanNe gerek var yahu aramayın.
Dertsiz başınıza dert açmayın.
Haklısınız dogru diyorsunuz.Şimdi sevgılımın arkadaşının dugunu var hazıran ayında.Dügüne sende gelırsın dıyor sevgılım.Annesı de gelıcek ama.Gidersem orda tanısmıs olucazBence çok erken hemde yüzyüze gelmeden telefonda ne konuşulur ki en iyisi yüz yüze gelin öyle arada bir ararsınız.
Ne münasebet ? Hayır yani ne sıfatla ?Kadın demez mi numaram kayıtlı aramıyor falan
Kadın demez mı numaramı bılıyo aramıyor falanAfiyettelerdir inşallahta neden arayasın ki
Hahah cok haklısınız :)Ne münasebet ? Hayır yani ne sıfatla ?
Eğer birgün evlenirseniz zaten kaçarı yok ararsiniz.
Keyfini çıkartın bu günlerin :)
Çok haklısınız.Aramıycam.Mesafe iyidir dogruCenaze gibi durumlar olmadığı sürece arama.
Mesafe iyidir
DemezK
Kadın demez mı numaramı bılıyo aramıyor falan
2.5 senelik ilişkim var ailesi başından beri biliyor fakat annesini mezuniyette 5 dk olmak üzere 1 kez de kafede oturarak tanıdım. Ve bana siz diye hitap etti annesi.Çok haklısınız.Aramıycam.Mesafe iyidir dogru
Şimdi demez ama bir kez ararsanız sonrasında her aramadığınızda doğal olarak der.Kadın demez mi numaram kayıtlı aramıyor falan
Haklısınız.Annem çok iyi falan diyor ama ben kaynana konusunda çok önyargılıyım.Burda cok okuyorum çünkü.Kadın beni biliyor da birkac kez sadece konustuk.Ama yüzyüze daha görüşmedik.Bir de sacma ama aklıma şu takılıyor.Sevgilim sorumluluk sahıbı cidden.Babası çalışıyor.Ev aldılar kredısını ödüyor.Sevgılımde evın faturalarını yatırıyor.Biz evlenınce yatırmaz dimi yani?Aramaaa. Ne gerek var canim tanisirsiniz lazim oldukca ararsin ama simdi arama yani telefonda tanismayin bosveeer. Bastan yuz goz olmak iyi degill
Onyargi olmali mi bilmiyorum ama oglunu evlendiren kaynana kılıfına giriyo sanirim. Zorda kalincalar rica ederler belki ama yatirmaz diye dusunuyorumHaklısınız.Annem çok iyi falan diyor ama ben kaynana konusunda çok önyargılıyım.Burda cok okuyorum çünkü.Kadın beni biliyor da birkac kez sadece konustuk.Ama yüzyüze daha görüşmedik.Bir de sacma ama aklıma şu takılıyor.Sevgilim sorumluluk sahıbı cidden.Babası çalışıyor.Ev aldılar kredısını ödüyor.Sevgılımde evın faturalarını yatırıyor.Biz evlenınce yatırmaz dimi yani?
Bende selam falan yolluyorum.O da bana yolluyor.Sevgılıme napıyo çalışıyo mu nasıl gıdıyor diye soruyor.Sımdı yazın sevgılımın arkadasının dugunu falan.Annesı dw gelecek.Sevgılım sen de gelırsın dıyor.Gitmesem mı.Daha hıc gorusmedık?2.5 senelik ilişkim var ailesi başından beri biliyor fakat annesini mezuniyette 5 dk olmak üzere 1 kez de kafede oturarak tanıdım. Ve bana siz diye hitap etti annesi.
Araya resmiyet girmeden daha fazla samimi olmak istemem. Selamımı söylerim,bayramını kutlarım,geçmiş olsun dileklerimi iletirim sevgilimle .
Sevgılım annem emeklı olacak ıdare ederler dedi.Sureklı sormak ıstemıyorum ona da.Onyargi olmali mi bilmiyorum ama oglunu evlendiren kaynana kılıfına giriyo sanirim. Zorda kalincalar rica ederler belki ama yatirmaz diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?