Sizce aramamakla iyi mi yapıyorum?

Simdiden bunaltma canim seni rahatsiz edicrk bi durum olursa evlenince soylersin anlayisli biri gibi geldi bana sevgilin
Çok anlayıslı.Evin ekonomisi sende olur diyor bana Maşallah cok guzel yetıstırmısler.Kac aydır bırseyını görmedim.En iyisi sormayayım haklısınız

Bende selam falan yolluyorum.O da bana yolluyor.Sevgılıme napıyo çalışıyo mu nasıl gıdıyor diye soruyor.Sımdı yazın sevgılımın arkadasının dugunu falan.Annesı dw gelecek.Sevgılım sen de gelırsın dıyor.Gitmesem mı.Daha hıc gorusmedık?
Arkadasi ile samimi isen tabiki git. Hem anmesi ile de görüşme fırsatın olur.
Ben sevgilim mezun olurken gidip köşede izleyecektim sadece, tanışma gibi bi fikrim yoktu ama annesi ile gözgöze gelince kendisi istemiş tanıştırmayacak mısın diye ?
Bu tür adımları karşıdan beklemek daha sağlıklı olur. Karşısında çok hevesli ve istekli görünmek sevimli durmayabilir.

Arkadasi ile samimi isen tabiki git. Hem anmesi ile de görüşme fırsatın olur.
Ben sevgilim mezun olurken gidip köşede izleyecektim sadece, tanışma gibi bi fikrim yoktu ama annesi ile gözgöze gelince kendisi istemiş tanıştırmayacak mısın diye ?
Bu tür adımları karşıdan beklemek daha sağlıklı olur. Karşısında çok hevesli ve istekli görünmek sevimli durmayabilir.
Çok haklısınız.Arkadasıyla bir kez gorustum.O da cafede oturduk o kadar.Şimdi dugunde falan oynamak istemıyorum ben o yuzden kararsızım :(

7 aydır hayatımda biri var.Şükür herşey yolunda.Annesiyle yüzyüze hiç görüşmedik.Telefonda konuştuk 2 kez.Erkek arkadaşımın dakikası olmadıgında annesinden aramıstı birkaç kez.Bugün merak ettim sordum.Annende kayıtlı mı telefonum diye kaydetmiş.Sizce arayayım mı.Yoksa yüzyüze tanışmadan aramayayım mı?Çok samimi olunca ilerde sorun yaşamaktan korkuyorum sadece.
Yavvv ben resmi kaynanami aramiyorum bişey olmadığı sürece ne diye kaynana adayiyla konuşmaya heves ediyosunuz.. cidden valla level fln atlanmiyo emin ol arayip sorduğunda

Eğer davet edilir iseniz gidin bence. Oynamak zorunda değilsiniz ki.
Arkadası kız.Oturduk cafede.Kız seni beklıyorum bak dugune dedi sevgılıme.Annesı ıcınde gelsın dedi sonra konusurken.Bana gel falan demedi.Bunların bır tane daha erkek arkadasları var.O oturdugu yere davet edıyor.Sevgılımde gıdelım sende gel o kız ıcın de gelır dıyor.Ben ne konuscam onlarla ama sıkılırım gıtmesem mı

Yavvv ben resmi kaynanami aramiyorum bişey olmadığı sürece ne diye kaynana adayiyla konuşmaya heves ediyosunuz.. cidden valla level fln atlanmiyo emin ol arayip sorduğunda
Yok aramıycam.Kız kardesım sureklı kaynana adayıyla telde konusuyorda bende mı arasam dedim

Back
X