- 17 Kasım 2019
- 107
- 50
- 98
- 29
- Konu Sahibi Mademoiselle8
Eski sevgilime hala çok aşığım.. biz ayrılalı 2 buçuk yıl oldu ama zaman zaman bana yazdı, tam manasıyla hiç kopmadık. Ben hep onunla barışmak istedim ama o tedirgin olup buna hiç cesaret edemedi. İki hafta önde kendisiyle görüşmek istedim ama bu defa ona duygusal bir mesaj yazdım, o yine karamsar davrandı ama ben “yaşamadan bilemeyiz, en kötüsü ne olabilir? yine başaramazsak bu defa adam akıllı ayrılmayı başarırız belki” dedim.. bunun üzerine benimle görüşmeye geldi, çok güzel vakit geçirdik, eskileri andık güldük duygulandık vs.. beni çok sevdiğini söyledi defalarca. Vedalaşırken de yeniden görüşeceğimizi söyleyerek gitti. Ben tabii bunun üzerine düzenli konuşuruz diye düşünüyordum ama benim yazmam dışında ondan bir iletişim almadım. Hatta “şimdi sana sarılsam uzun uzun..” diye bir mesaj yazdım ve ondan “asla hayır demezdim” diye bir yanıt geldi. Benim cevabım da “öyleyse görüşmeliyiz ki sarılabilelim” şeklindeydi.. bu mesaja tam üç gün cevap vermedi. Ben de çok kırılarak kendisine bir daha tek kelime etmedim. 3. Gün bana şu mesajı atmış; “bir kaç güne gelmek istiyorum yanına, bu hafta çok yoğun geçti”
Sadece şu cevabı verdim; “anladım haberleşiriz” bu şekilde yazma sebebim de hem kırgın olmam hem de gurur yapmamdı. Üç gün daha geçti ses yok şu an.. Şimdi sizlere sorum şu; benim yazdığım cevap çok mu sert olmuş? Ona kötü şeyler mi düşündürmüştür sizce? Yoksa eninde sonunda yazar mı.. Ayrıca bu önemli bir detay mı bilmiyorum ama bu zamana dek benimle iletişim kurmaya çalışan hep o oldu, ben onun hayatına hiç bir zaman karışmadım, sızmaya çalışmadım. İlk kez bu son seferinde ben kendim onunla görüşme teklifinde bulundum..
Sadece şu cevabı verdim; “anladım haberleşiriz” bu şekilde yazma sebebim de hem kırgın olmam hem de gurur yapmamdı. Üç gün daha geçti ses yok şu an.. Şimdi sizlere sorum şu; benim yazdığım cevap çok mu sert olmuş? Ona kötü şeyler mi düşündürmüştür sizce? Yoksa eninde sonunda yazar mı.. Ayrıca bu önemli bir detay mı bilmiyorum ama bu zamana dek benimle iletişim kurmaya çalışan hep o oldu, ben onun hayatına hiç bir zaman karışmadım, sızmaya çalışmadım. İlk kez bu son seferinde ben kendim onunla görüşme teklifinde bulundum..