sizce arkadaşım benden hoşlanıyor mu?

kedisever95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
9
5
1
29
selam herkese.sınıf arkadaşım 10 yıl sonra beni linkedin adresimden buldu.uzun süredir instagram adresimi arıyormuş bulamamış.ben de adresimi verdim.hesabım açık bir hesap.takip edeceğini söyledi.ama etmedi.benden hoşlanıyor mu?neden takip etmedi anlam veremedim.sadece merakından mı baktı profilime yoksa hoşlanıyor mu benden.10 yıl sonra beni araması beni etkiledi

Hesabım açık bir hesap.takip edeceğini söyledi.ama etmedi.benden hoşlanıyor mu?neden takip etmedi anlam veremedim.sadece merakından mı baktı
Takip etmediyse o kadar da önemsememiş Hoşlansaydı unutmazdı. Seneler sonra ne yaptığınızı merak etmiş sadece bence. Merakını gidermiş ve unutmuş irtibat halinde kalmak istese numaranızı alır, diyalog başlatıldı.

nihal hanım yaşam koçum olun lütfen her konuda mantıklı olabilmeyi başarmanıza hayran kalıyorum ☺

En son 10 yıl önce gördüğü birinden nasıl hoşlanabilir Allah aşkına ya
Bende 20 yıl önceki arkadaşımı buldum baktım konuştum evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınım bunda ne gibi bir niyet olabilir
Havadan nem kapmak deniyor sizinkine

Kaç dogumlusun? öyle basitçe etkilenmek filan bana bunu sordurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…