ah canım senin yaşadıklarını bende yaşadım,
Anlatayım eşimle hemen hemen aynı boydayız ve bide sarışın.akrabalarım okadar laf söylediler ki sarışınlığına,dalga geçtiler arkamdan,tabi kulağıma geliyordu da,bunlar beni düğün öncesi çok üzdü.halbuki alakası yok eşim yakışıklı değil ama oldukça sevimli,ilk tanıştığımızda da karakterine ,konuşmalarına baktım,onunla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum,benim içinde karakteri önemli tabi işide olmalı,şimdi evliyiz 2.5 aylık Allahım şükürler olsun okadar huzurluyum ki,eşim çıkarken neyse şimdide öyle,hiç değişmedi,
canım ilerde mutlu olabileceğin seni üzmeyecek biriyle evlen.çünki evlilik,aynı çatıyı paylaşmak bambaşka birşey.kesinlikle fırsat ver,tanımaya çalış
Güzelim eger biz sana tanış konuş evlen dersek yapacak mısın??
Eger sen kendin begeniyorsan istiyorsannnn
yap o bu tanış dediği için degil..
Duygularını bilmiyoruz ki? bir kere sen onu begeniyor musun?
tanışmak istiyor musun hem tanışırsan ne kaybedersin ki ..
amannn
ay canım yaa aynı bende senin gibiyim daha 19 yaşındayım çok evlenmek isteyen var ama hayalimdekini bulamıyorummm bazen diyorum ne olcak parası var işi var diyorum ama olmuyo işdee insna hayalindekini arıyo
canikom hani armudun sapı,üzümün çöpü demişsinya...
herşeye bi kulp takarsan,bunun sonrası sana kalacak şey,
boş bi "hal"de kurtlu meyvalarla başbaşa kalmak...:1no2:
benimde hayalim çok farklıydı inan,taki eşimi tanıyana kadar...
hatta bundan bahsettiğim başka topiklerde var...
benzer şeyleri sürekli yazmak yerine sana şu kadarını söyleyim...
evlendiğinde asla,güzellik ekmeğin üzerine konupta yenmiyor canım,sana verdiği kıymet sayesinde ondaki güzelliklerini görüyorsun ve diyorsunki benim güneşim bu insan...
iki farklı dünyanın artı ve eksisiyiz biz, dediğim eşime olan sevgim; şimdi,ayaklarını yıkayıpta suyunu içecek kadar çok...:lepi:
yani............
anlatabildim sanırım,dimi? yerimseniben
cok iyi anlattın eline sağlıkhihoyyytaz önce konuştuk çok ilgili birisi...kıymet bilmk çok önemli haklısın.en büyük korkum huyunda bir sey cıkması ama aşık olmadığım için şanslıyım da su an çünkü gözlemleyebiliyorum gercekçiyim henüz..kaydirigubbakcemile3
Bu yorumlar için tekrar teşekkür ediyorum sizlere..
Gerçekten iyi ,dürüst deger veren bir erkek kendini sevdirebiliyormuş bunu anladım..çok şükür mutluyum şu an..çok yakışıklı olup hayatı evliliği erteleyen erkekler yerine böylesi daha iyiymiş..sonuc olumlu oldugu için söyleyeyim dedim sizlere...yaptıgı fedakarlıkları anlatsam inanamazsınız..ik görüşte olmamıştı ama olması da sart degilmiş insan bir süre görüşmeyi devam ettirince kişiyi tanıyınca oluyormuş..mantık da önemliymiş sevgi kadar aslında...
Anlayacagınız inanmazdım ama iyi adam da varmış bu dünyada .geç de olsa karşıma cıktı darısı basınıza nasipse önümüzdeki ay resmileşecek inş..size yazarım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?