• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aşırı mı hassasım?

Dün gece saat 2 civarında bahçeden sesler duyup sıçradım.Pencereye koştum baktım ki bizim pencerenin önünde uyuyan kediye 4 5 köpek saldırıyor kovaladım ama o manzara hala gözümün önünde gitmiyor.Kedicik can çekişerek öldü bende mide bulantısı psikolojim bozuldu.Eve gelmek istemedim bugün psikolojim hala bozuk çok mu hassasım sizce yoksa sizde o manzarayı görseydiniz benim gibi etkilenirmiydiniz ?Kime anlattıysam benim gibi etkilenmedi acaba ben o anı gözümle gördüğüm için mi.Kafam alak bullak annemi aradım gecenin vakt sonra uyuyabildim..
ben olsam ben de etkilenirdim.. hayvalara karsı cok hassasım.. ama doğada kendi kendilerine bu tarz olaylar olunca bişey yapamamıssam onların dogası diyorum.. gecende kedi kusu agzına almıs.. cok kötü oldum bi sonraki gün kedi güvercini parcalamıs.. yine üzüldüm ama onların dogasında da bu var.. sen elinden bişey gelecekken yapmadıysan üzül vicdan yap am olay olduktan sonra gördüysen yapacak bişey yok hayat böyle

Dün gece saat 2 civarında bahçeden sesler duyup sıçradım.Pencereye koştum baktım ki bizim pencerenin önünde uyuyan kediye 4 5 köpek saldırıyor kovaladım ama o manzara hala gözümün önünde gitmiyor.Kedicik can çekişerek öldü bende mide bulantısı psikolojim bozuldu.Eve gelmek istemedim bugün psikolojim hala bozuk çok mu hassasım sizce yoksa sizde o manzarayı görseydiniz benim gibi etkilenirmiydiniz ?Kime anlattıysam benim gibi etkilenmedi acaba ben o anı gözümle gördüğüm için mi.Kafam alak bullak annemi aradım gecenin vakt sonra uyuyabildim..

su yazdıgınızdan bıle ınanılmaz etkılendım keske okumasaydım..kaldı kı görseydım mafolurdum herhalde...bu ınsnalık bu vıcdan...etkılenmeyen ınsanlarda ne vıcdan vardır ne ınsanlık....

ben kedileri hiç sevmem ama ben de görsem aynı manzarayı dayanamazdım aklımdan cıkmazdı sen elinden geleni yapmıssın üzülme ama olayının sokunu atlatman zaman alır.

Back
X