Sizce aşk mı mantık mı?

Flört edilebilir birden fazla kişiyle bunla sorunum yok adı üstünde flört kimsenin sorumluluğu yok birbirine karşı da
İlla biri olmalı mı bunlardan ilişki de çıkmayabilir

ama o erkek erkek(!) davranan kişi bu 2. Çocuğu öğrenirse sorun çıkar gibi karakteri öyle gibi çünkü....

ben olsam tercihte bulunmazdım şuanlık elde veri yok bence ayrıca çok kırıcı konuşmuş birinin hele ki flörtse özrünü kabul etmezdim
Şöyle sorun edemez ben aslında ciddiydim biraz bu kişiyle ama kendisi sadece tanıyalım şimdilik birbirimizi deyince biraz daha flörtün altında ilerliyoruz.
Evet kırıcı konuşmasını bende ilk başta hazmedemedim ama çok özür diledi ve zor bir iş var zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Bende bir şans daha verdim.
Ama dediğinize katılıyorum illa ilişki yaşayacağım diye bir şey yok olur da tercih durumunda kalırsam diye düşündüm aslında.
 
Hem mantık hem hissiyat. Daha sevgili bile olmadan kırıcı davranan, size uymayan davranış kalıpları olan birini değerlendirirken mantığınızı da kullanmak zorundasınız. Sonradan çok üzülürsünüz. Aynı şelilde ikinci kişiye karşı hisleriniz yoksa bu iş yürümez, hoş sonradan da duygularınız oluşabilir ama deneme kararı sizin insiyatifiniz tamamen
 
Evet zaten ben hemen bir şeyler isteme peşinde değilim ilişki düşünmüyorum bu ara. İki taraftan da bir açılma görmedim zaten tanışıyor gibiyiz ama olurda birisi açılır bir adım ileriye taşımak isterse diğeriyle iletişimi kesmek isterim. Bu yüzden şimdiden biraz önümü görmek istiyorum fikir almak istedim.
Erkek erkekten kasıt biraz fazla ben erkeğim diye dolaşıyor ben ailemden de alışık olmadığım için o duruma alışamadım bunu kastetmiştim.
Birisi açılınca düşünürsünüz madem
 
bence sen birinciyi al geç ablam.

ikincisi belli ki kadın ruhundan anlayan adam gibi adam. daha düzgün birisi belli. bırak o düzgün olan yani ikinci eleman kendisine layık birine kalsın. başkasına yoğun duygular hisseden bir kadının cebinde durmayı hak etmiyor zira.

o ilkine bayılan çok kadın var ülkemizde, kırsın, etsin, masaya yumruğunu vurup erkeğim ben desin, yapsın etsin ama anlam yüklemeyelim desin (muhtemelen onun elinde de tıpkı sendeki gibi senden başka seçenek de vardır) o yüzden bence ilkiyle daha uyumlusun.
 
Ne alaka ahlak bekçisi olmaya ne kadar meraklıyız yahu. İkiside sevgilim değil bir şey değil. Üstelik hoşlandığımı belirttiğim adam kendi bana diyor anlam yüklemeyip birbirimizi tanıyalım diye. Kimseyi kandırmıyorum aldatmıyorum. Gerçekten tuhafsınız ya kadınlar erkeklerle arkadaşlık edip tanıma yoluna gidince birazcık rahat oldu mu etiketliyorsunuz. Aynı şeyi erkek yapsa flörtöz oluyor. Neyse bir şey demiyorum

Flortun anlami zaten tanima degil mi? Baktiniz iyi gidiyor, o iliski belli surede sevgililige evrilir. Adamin cok anlam yuklemeyelim diye belirtmesi ilginc oldugu gibi biraz da olumsuz cagrisimlar uyandirdi bende.

Bir flortunuz varken biri daha sizinle ilgileniyor ve siz de ilgisine cevap vererek onu da flort listesine almissiniz ki yazi mi tura mi diye soruyorsunuz.

2 haftalik adami kirmaz, uzmez seklinde genis zamanli fillerle betimlemek de bir degisik. Bir zahmet 2 haftada da guzel seyler soylesin hani.

Siz benden daha tuhafsiniz.
 
2. eğer size rol yapmıyorsa gerçekten öyle biriyse bu türlerin nesli tükenmek üzere, havada kaparım. 1. seçeneğe dönüp bakmam. Bu çok kişisel bir soru ancak benim fikrim bu yönde. Kibar ve düşünceli adam bulmuşum öteki kadar "erkek erkek" olmasa da olur.
 
Son zamanlarda flört ettiğim biri var. Kendisinden çok etkileniyorum ama biraz fazla otoriter her şeyi kendi yönetmek istiyor ve fazla ataerkil. Kesinlikle kaba saba biri değil ama fazla erkek erkek. Duygularım aşırı yoğun bu kişiye karşı. Beni bir iki kere kırmışlığı var bu arada ağır konuştu biraz. Sonra kendi pişman oldu özür diledi.
Bir iki haftadır da benimle ilgilenen birisi var. Çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz gülüyoruz. Aşırı kibar birisi kırmaz üzmez çok düşünceli sürekli güzel sözler söylüyor. Ama duygusal anlamda çok bir şey hissetmiyorum bu kişiye karşı.
İleriye yönelik düşündüğümde aşk mı mantık mı karar veremiyorum ama bir karar vermem de gerek çünkü diğer arkadaş açılacak hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Sizi kiran agir konusan erkeklerle isiniz olmasin. Ben kibar insandan her yanayim. Esimde öyle mesela. Ben ona öyle pat küt asik olmadim, ama öyle bir sevdim ki tanidikca, bugün ondan baskasini yanimda düsünemiyorum bile.
 
Evrenin kurallarindan biri bence bu. Ne zaman iki kisi arasinda kalsam ikisi de olmadi. İkisini de elerdim ben olsam ama tabii ki siz bilirsiniz
 
Fazla erkek erkek olmayı ataerkillik sayıyorsanız siz mantığı seçin. Ya da neyse her türlü mantığı seçin.
 
Duygularınla hareket edersen mutsuz olmaya mahkumsun ama mantığını kullanırsan sessiz sedasız seviyeli bi hayatın olucak gibi geliyor
 
Aslında ilki tam flört sayılmaz birbirimizi tanıyoruz yani en azından karşı taraf bana böyle söyledi şimdilik tanıyalım fazla anlam yüklemeyelim dedi bende ona ayak uyduruyorum
Bu şekilde cevap verdiyse ciddi düşünmez bence...Bu detay dikkat edin.Şimdiden kalp kırıcı şekilde konuştuyosa.İleride daha çok sıkıntı olur
 
Back
X