Sizce ayıp mı ettim?

Hoş değil ama o an onu düşünemedim deyip uzatmasaymış keşke. Ilımlı yaklaşmışsınız ve tepki vermiş ben bunu yanlış gördüm..

Bilmem, ben öyle yapıyorum hep. O daha incelikli geliyor bana, birinin sayfasında birşey görünce önce beğeniyorum sonra paylaşıyorum. Kişisel birşeyse izninle paylaşabilir miyim diyorum. Kızımın korkmasıyla ilgili bir ayrıntı vardı, o yüzden battı sanırım. İçime dert oldu zaten

Haklısınız, ama o sormadan söylemedim. Teşekkür etmiştim sadece. Sonra o üsteledi, ben de açıkladım. Hiç söylemeseydim keşke. Özür dilemeli miyim?
Bence özür fazla olur. Dünkü yaşanilanlardan ötürü fazla gergin olduğunuzu,bu sebepten ona çikisinizdan ötürü şuan kendizi rahatsiz hissettiğinizi falan söyleyin. O da anlar zaten.

Hoş değil ama o an onu düşünemedim deyip uzatmasaymış keşke. Ilımlı yaklaşmışsınız ve tepki vermiş ben bunu yanlış gördüm..
Ya sadece teşekkür etmiştim, anlarsa anlar, anlamazsa zaten birşey söylemeye gerek yok deyip uzatmadım. O sorunca sorun mu var diye tutamadım dilimi. Böyle bir zamanda söylemeseydim keşke. Çok üzgünüm

Ya sadece teşekkür etmiştim, anlarsa anlar, anlamazsa zaten birşey söylemeye gerek yok deyip uzatmadım. O sorunca sorun mu var diye tutamadım dilimi. Böyle bir zamanda söylemeseydim keşke. Çok üzgünüm

Üzmeyin kendinizi olan olmuş artık..

Bence özür fazla olur. Dünkü yaşanilanlardan ötürü fazla gergin olduğunuzu,bu sebepten ona çikisinizdan ötürü şuan kendizi rahatsiz hissettiğinizi falan söyleyin. O da anlar zaten.
Baya detaylı yazdım, paylaşman beni mutlu etti diye. Sormasaydın söylemezdim ama sordun diye söyledim, benim için sorun yok dedim ama kırıldı bir kere sanırım

cok abartmıssın ve yanlıs yapmıssın :)
senın sozun oldugunu bıle bılmıyor olabılır belkı sende baskasından paylasmıssındır dıye dusunmus olabılır
bende mevlananın sozunu paylastım ama rahmetlıden ızın almadım bunun gıbı :)
hayatı kendıne zorlastırma arkadasım
bence hıc bısey deme hanıma
hanı laf sahıbınde batar mısalı
ozur dılersen daha cok uzar bence konu

Tamam, uzatmayayım o zaman. Ben biraz böyleyim, her detayı çok takarım kafaya. Bir söz veya bir tavır çok takılır kafama. Mevlana'nın sözü olayında haklısınız ama ben onun gibi yüce gönüllü değilim galiba. O her sözüyle bir ders hediye etmiş insanlığa. Bencil değilmiş. Ben kızımın korkmasıyla ilgili birşey yazdım diye incelik göstersin istemiştim. Ben incelikler konusunda takıntılıyım biraz. Ama zaman o zaman değil, daha anlayışlı olmalıydım olamadım

Haklısınız !

İnsanlar artık o kadar tembel, o kadar armut piş ağzıma düş'ler ki kimse ne zahmet edip kafa yorarak yazı yazar, ne de yazana 'emeğe saygı' adı altın'da nezaket gösterir.

Bende bozulurdum net!

uzulme :)

Haklı olabilirsin. Paylaşım yapmak için sizin izninizi isteyebilirdi. Ayıp etmemişsiniz. Çok takmayın

Ayip etmemissiniz kendisi paylasmak icin nezaketen de olsa izin almaliydi ve kisisel fotograf değil ki diye trip atmasi da hos olmamis ayip eden o kisi siz değilsiniz
Evet trip atınca şaşırdım zaten, halbuki o sordu ben de söyledim diye düşünmüştüm. Trip atınca acaba yanlış mı yaptım diye düşünüp konu açtım

Emeğim umrumda değil de kişisel bilgiler konusunda takıntılıyım biraz. Fotoğraf asla paylaşmam mesela ben orda. Şahsi yazım için incelik bekledim ama bu kadar acı bir zamanda bunu beklemiş olmaktan rahatsızlık duydum sonra da

Bazen çok ince düşünmemek gerek. Sadece yıpranırsınız. Rahat olun gecşeyin bazı zaman ince düşünmemek biraz pervasız olmak güzeldir.
O pervasız, takmayan insanlara çok özeniyorum ben. Hayatımda başıma ne geldiyse çok düşünmekten geldi zaten, en küçük bir lafı içimde büyütürüm de büyütürüm. Kanser olmasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…