- 29 Ekim 2015
- 1.501
- 2.980
- 133
- Konu Sahibi andromeda-80
-
Anlayamadım? Konuyla bağlantısını kuramadım aslındafacebook olmasa bdv konuları %46.4 oranında azalacaktı farkında mısınız ?
Ama beğenmese niye paylaşsın ki kendi sayfasında?Sizin kendi yazınız olduğunu düşünmemiş olabilir. İlla beğenecek diye de bişey yok.
Kişisel detaylar vardı çünkü, çocuğun korkmasıyla ilgili.Yazının size ait olduğunu nereden bilecek ki?
Paylaşsın canım, ben paylaşmasına kızmadım ki. Gerçekten mutlu da oldum. Biraz incelik beklemiş olabilirim sadece. Beklemekle ayıp mı ettim?Beğenmiş paylaşmış işte
Yani sizinkinin altına beğendi olsa ne olur olmasa ne olur
Devlet büyüğü mü de adı çıkacak sayfanızda
Unutun gitsin boş verin
Çok alakalı aslında.Anlayamadım? Konuyla bağlantısını kuramadım aslında
Yani samimi olmamama rağmen içime dert oldu ama kırdım mı acaba diye? İncelik beklemek ayıp mı?Yazdığınız uzun kişisel fikirlerinizi paylaştığınız bir yazıyı izinsiz paylasmak hoş değil. Beğenmek zorunluluğu yok ama kendi yazısı gibi direkt alması hoş değil.
Hatalı değilsiniz.
Paylaşsın, ben paylaşmasına birşey demedim ki. İzninizle paylaşabilir miyim demek zor birşey mi? Bunu beklediğim için ayıp mı etmiş sayılırım? Hiçbir muhabbetim olmayan bir insan kişisel detaylarımı da içeren bir yazıyı paylaşırken müsade istese ne gibi bir zorluk olabilir ki?Çok alakalı aslında.
Çok mu önemli yani? Anonim olan bir sürü paylaşım var.
Yazdığınız telif hakkı olan bir eser değil herhalde?
Paylaşsın ne olur ki?
Yani insanların aklı gitti, 2 gündür başım tuttu.Paylaşsın, ben paylaşmasına birşey demedim ki. İzninizle paylaşabilir miyim demek zor birşey mi? Bunu beklediğim için ayıp mı etmiş sayılırım?
Yani samimi olmamama rağmen içime dert oldu ama kırdım mı acaba diye? İncelik beklemek ayıp mı?
Doğru haklısınız, kişisel fikirlerim sadece. Kırmış olabilir miyim sizce? Ne yapayım. Hiç bir muhabbetim olmayan biri bu insanYani insanların aklı gitti, 2 gündür başım tuttu.
Kimsede sağduyu kalmadı.
Düşünememiş olabilir.
Ayrıca kimin yazdığının ne önemi var ki? İlettiği mesaj daha mühimdir.
Edebi bir şey olsa hakkınız var, estetik kaygı güden, bireyselleşmiş bir yapıt sonuçta, beğenilmeyi, izin alınmayı hak ediyorsunuz derdim.
Fakat, toplumsal bir mesaj iletmeye çalışıyorsanız, anonimleşmesini göze alırsınız.
O yapılan komik capsler, ince ayar güden capsler, daha bilgilendirici içeriklerin birçoğunun altında isim yoktur mesela.
Paylaşsın canım, ben paylaşmasına kızmadım ki. Gerçekten mutlu da oldum. Biraz incelik beklemiş olabilirim sadece. Beklemekle ayıp mı ettim?
Haklısınız, ama o sormadan söylemedim. Teşekkür etmiştim sadece. Sonra o üsteledi, ben de açıkladım. Hiç söylemeseydim keşke. Özür dilemeli miyim?Normal siradan bigünde size ait olan bi yaziyi sormadan paylaşsa belki hassasiyetinizde haklisiniz ama dün olayin vahametiyle belki aklina bile gelmedi bayanin, ya da böyle bi zamanda bu tarz bi şeye takilacağinizi düşünmediği için sorma gereği duymadi.
Bence ayip etmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?